Dieet

Zullen we met maïsbrood en yoghurt aankomen?

Zullen we met maïsbrood en yoghurt aankomen? Yoghurt Maïsbrood Recept! Maïsbrood calorieën

Het eten van maïsbrood met yoghurt, een van de lokale gerechten uit de Zwarte Zee-keuken, kan achterdochtig zijn in termen van gewichtstoename. Dus, komt maïsbrood in gewicht toe in het dieet, hoeveel calorieën van yoghurt-maïsbrood?

Maïsbrood, dat behoort tot de Zwarte Zee-regio en zowel heerlijk als praktisch kan worden bereid, is heerlijk als het met yoghurt wordt gegeten. De eerste regio’s die in me opkomen als we het over Egypte hebben Middellandse Zee en Zwarte Zee Hoewel maizena Als het wordt gezegd, richten we ons rechtstreeks op de Zwarte Zee. Het is een van de belangrijke smaken van de Zwarte Zee en er kan een kleine hoeveelheid sojabonenmeel aan worden toegevoegd om de versheid lang te behouden. Vrouwen die op dieet zijn, staan ​​misschien sceptisch tegenover het eten van maïsbrood met yoghurt, omdat ze denken dat het zal aankomen omdat het gebak is. Als je nieuwsgierig bent naar de plaats van maïsbrood met yoghurt, een van de favoriete voedingsmiddelen van de mensen aan de Zwarte Zee, in het dieet, ga dan naar de details van het nieuws! Komt maïsbrood met yoghurt aan in gewicht, calorieën en bereiding van yoghurt-maïsbrood:

HOE MAÏSBROOD MAKEN MET YOGHURT? MAÏSBROOD RECEPT:

Zullen we met maïsbrood en yoghurt aankomen?

MATERIALEN:

2 kopjes maïsmeel
2 eetlepels witte bloem
1 theelepel zout
Een half pak bakpoeder
Water (te gebruiken tijdens het kneden)
1 eetlepel boter
3 glazen yoghurt

FABRICATIE:

Meng de witte bloem, maïsmeel, bakpoeder en zout in een diepe kom. Maak een zacht deeg door langzaam water over te gieten en goed te kneden. Nadat het deeg 10 minuten heeft laten rusten, verdeel het deeg goed in een teflonpan met boter. Het wordt op laag vuur gekookt tot de bovenkant bruin is. Hak vervolgens het licht opgewarmde maïsbrood fijn. Geniet ervan door er yoghurt over te schenken en te mengen.

KUN JE MAÏSBROOD ETEN IN DIEET? CALORIEËN MAISBROOD:

Zullen we met maïsbrood en yoghurt aankomen?

Omdat het een soort gebak is, is het riskant om in de voeding te worden geconsumeerd, hoewel het niet zo lastig is als gebak en cake, is het een van de voedingsmiddelen die snel aankomen als het te veel wordt geconsumeerd. Als we vragen of maïsbrood al dan niet aankomt, is het antwoord gerelateerd aan de hoeveelheid consumptie. Als u probeert af te vallen met de consumptie van maïsbrood en yoghurt, moet u uw broodconsumptie aanzienlijk verminderen.

De caloriewaarde van 100 gram maïsbrood is 300. Slechts een klein plakje gesneden maïsbrood bevat 50 calorieën. Als je veel honger hebt, kun je een klein sneetje maïsbrood eten, maar het overtollige gewicht zal toenemen.

In het dieet kun je een klein stukje maïsbrood consumeren met snacks of weer met kleine plakjes als ontbijt.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button