Dieet

Yoghurt en appel kuur die verzwakken als een haakwerk

Als je appel en yoghurt samen consumeert, die het onmisbare duo van dieetlijsten zijn geworden, kun je je lichaam in een fitte vorm brengen en afvallen. Het is gemakkelijk om fit te blijven met appel en yoghurt, waardoor je op een heerlijke manier je dieet kunt voortzetten. Hoe maak je yoghurt en appelkuur om af te vallen? Hoe af te vallen met een gezonde en permanent verzwakkende yoghurt- en appelkuur? Appeldieet dat in 3 dagen 3 kilo verzwakt …

Het is erg moeilijk om het voedsel dat we in het dagelijks leven met veel plezier consumeren tijdens het dieet uit ons leven te verwijderen. Welnu, zijn er geen voedingsmiddelen die we allebei eten en consumeren in onze voeding? Natuurlijk is er! Groene appel, een van de zomerfruit die in het dagelijks leven met veel plezier wordt geconsumeerd, en calciumrijke yoghurt, die lange tijd een verzadigd gevoel geeft, zijn twee nuttige voedingsmiddelen die we afzonderlijk consumeren. Omdat beide voedingsmiddelen vetverbrandende eigenschappen hebben, kunnen ze een erg populair dieet zijn om af te vallen. Je kunt in korte tijd afvallen door yoghurt te consumeren, die niet zwaar is voor de maag en je vol houdt, met appels. De appel-yoghurtkuur, een voorbeeld van een gezonde snack die de voorkeur kan hebben in snacks, helpt je maag vol te houden en je zult in staat zijn om de hoeveelheid calorieën die dagelijks moet worden ingenomen beter in evenwicht te brengen met caloriearme recepten. Dus hoe genezen appel en yoghurt om af te vallen zoals haken? Het yoghurt- en appelduo voor gezond afvallen …

HET PUNT VAN WEGING MET YOGHURT EN APPEL

Yoghurt en appel kuur die verzwakken als een haakwerk

Dit yoghurt-appeldieet, dat je gemiddeld 15 dagen moet toepassen om het lichaam aan het dieet aan te passen, moet elke dag op hetzelfde tijdstip worden ingenomen. In dit mengsel, dat effectief is bij het versnellen van het metabolisme, wordt de vezelachtige structuur in de appel erg sterk bij verzwakking.

Appel en yoghurt zijn gemakkelijk verkrijgbaar in bijna elk huis en zijn een van de meest ideale diëten die je kunt doen zonder het gezinsbudget te belasten. Het yoghurt-appeldieet, dat wordt aanbevolen om een ​​pauze te nemen en na 15 dagen aanbrengen opnieuw te beginnen, zal het lichaam in korte tijd in vorm brengen.

HOE DE YOGHURT APPELMENGSEL TE BEREIDEN?

Yoghurt en appel kuur die verzwakken als een haakwerk

Appel en yoghurt, die weinig calorieën bevatten, is een mengsel dat elke vrouw gemakkelijk thuis kan bereiden. Aangenomen wordt dat het effectiever is als u de groene appel kiest, die meer vezels bevat dan de rode appel. Als je het echter niet thuis hebt, kun je het doen met een rode appel. Je kunt je mengsel bereiden door het materiaal dat eruit komt toe te voegen door de appel in kleine stukjes te snijden en door de robot te halen.

OM HET APPEL YOGHURT DIEET TE MAKEN …

De appel-yoghurtkuur, die u in snacks kunt consumeren, is een van de gezonde snacks die met een gerust hart in de voeding kan worden geconsumeerd, omdat het rijk is aan probiotica en vezels. U kunt deze stappen noemen om alleen groene appel en minstens 5 eetlepels huisyoghurt te bereiden:

Verwijder de zaadlijsten van 2 appels en kook ze 10 minuten in 1 liter water. Je kunt de gekookte appelschijfjes door een blender of keukenmachine halen en het mengsel in de koelkast bewaren. U kunt zowel uw dieet ondersteunen als bijdragen aan de botontwikkeling door appelyoghurt te consumeren, die u tussen de maaltijden kunt nuttigen.

WAT GEBEURT ER ALS WE EEN APPEL ETEN?

Overdag 1 appel eten terwijl je maag honger heeft, helpt degenen die willen afvallen. Gemiddeld 80 kcal met appel, verliest gewicht dankzij de overvloedige vezelachtige structuur. Omdat de appel die je ’s ochtends eet zonder iets te eten, het metabolisme versnelt, wordt deze aanbevolen door experts.

APPEL YOGHURT DIEETLIJST

Yoghurt en appel kuur die verzwakken als een haakwerk

Ochtend:

1 kopje gezoete koffie of thee,
1 kom appelyoghurt,
1 volkorenbrood,
1 luciferdoosje kaas,
4-5 olijven,

Tussendoortje:

Appel yoghurt,

Middag:

Plantaardige maaltijd
1 kom rijst,
Overvloedige groene salade,
1 kom appelyoghurt,

Tussendoortje:

1 kom appelyoghurt,

Avond:

1 bakje aardappelschotel,
1 kom rijst,
1 kom appelyoghurt.

EEN GROENE APPELMENGSEL DAT 4 KILO PER WEEK GEWICHT VERLIES

Yoghurt en appel kuur die verzwakken als een haakwerk

U kunt het lichaam van overtollig water reinigen met een mengsel van schil, peterselie, gember, groene thee, citroen, sap en appelciderazijn in 1 grote groene appel, 2 keer per week gedurende de dag, ’s middags en’ s avonds, met eieren en slechts 10 amandelen. Het is ook handig om niet te consumeren zonder toestemming van de arts.

Wat zijn de voordelen van alleen yoghurt eten?

1- Yoghurt, een krachtige bron van proteïne, bevordert de botontwikkeling.

2- Het helpt het zwakke immuunsysteem te versterken.

3- Het aminozuur erin helpt om af te vallen door vetverbranding te vergemakkelijken.

4- Het is een aanbevolen voedingsmiddel voor osteoporose.

5- Het helpt het metabolisme te versnellen.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button