Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
Xiaomi Mi 11 Ultra Vs Galaxy S21 Ultra | Plezier.net
Smartphones

Xiaomi Mi 11 Ultra Vs Galaxy S21 Ultra

Xiaomi Mi 11 Ultra kan de Galaxy S21 Ultra vernietigen met een secundair scherm aan de achterkant

Een enorm lek van de Xiaomi Mi 11 Ultra-specificaties heeft het unieke secundaire achterscherm en de enorme 120x zoomlens van de telefoon laten zien.

Er zijn al telefoons met meerdere schermen, vooral in het segment van de opvouwbare telefoons. Deze Xiaomi-telefoon met zijn topklasse mikt echter op meer conventionele vlaggenschiptelefoons zoals de Samsung Galaxy S21 Ultra en de iPhone 12 Pro Max. En noch Samsung, noch Apple kunnen hier tegenop.

Al deze details en afbeeldingen zijn afkomstig van een YouTube-video die is gepubliceerd door Tech Buff PH​ Zijn video is inmiddels verwijderd, maar dankzij XDA Developers en een YouTube-mirror hebben we nog steeds screenshots om naar te kijken.

Je kunt de enorme camerabobbel aan de achterkant van deze telefoon niet missen. Het bevat niet alleen enkele grote cameralenzen, maar ook een miniatuurdisplay aan de rechterkant. Dit komt overeen met het hoofddisplay, wat betekent dat u alles kunt laten zien wat u maar wilt.

Het beoogde doel lijkt echter te zijn om selfies te maken met de camera’s aan de achterzijde. Of om uw onderwerpen een idee te geven van hoe ze eruitzien voordat u op de ontspanknop drukt.Xiaomi Mi 11 Ultra Vs Galaxy S21 Ultra

(Afbeelding tegoed: Tech Buff PH)

Het trio camera’s bestaande uit een 50 MP hoofdsensor, een 48 MP ultrabrede sensor en een 48 MP telelenssensor, met wat lijkt op een maximale zoomlens van 120x, volgens het label naast de sensor. We verwachten dat de optische zoom van deze sensor hierdoor 5x of 10x zal zijn. Aan de voorkant bevindt zich een enkele 20 MP-camera.Xiaomi Mi 11 Ultra Vs Galaxy S21 Ultra

(Afbeelding tegoed: Tech Buff PH / XDA-ontwikkelaars)

Tech Buff deelde ook enkele andere specificaties in zijn video. De telefoon heeft een 6,8-inch display, hetzelfde formaat als de normale Xiaomi Mi 11, maar beschikt over IP68 waterdichtheid en een 5000 mAh-accu.

Je hebt de mogelijkheid om de telefoon van stroom te voorzien met 67 W bedraad opladen of 67 W draadloos opladen, sneller dan de 55 W / 50 W-mogelijkheden van de standaard Mi 11. Er is ook omgekeerd draadloos opladen tot 10W.Xiaomi Mi 11 Ultra Vs Galaxy S21 Ultra

(Afbeelding tegoed: Tech Buff PH / XDA-ontwikkelaars)

Net als de Mi 11 gebruikt het Ultra-model een 2K QHD-scherm met een adaptieve verversingssnelheid van 120 Hz, gemaakt met Gorilla Glass Victus. Daaronder is een Snapdragon 888-chipset die de show draait, plus stereoluidsprekers afgestemd door Harman-Kardon.Xiaomi Mi 11 Ultra Vs Galaxy S21 Ultra

(Afbeelding tegoed: Tech Buff PH / XDA-ontwikkelaars)

De Mi 11 Ultra ziet er zeker de Ultra-naam waardig uit met al die technologie erin verpakt. Hoewel het niet zoveel camera’s heeft als de Samsung Galaxy S21 Ultra, kan de kwaliteit van de sensoren die het biedt, plus dat vreemde secundaire scherm, betekenen dat de Mi 11 Ultra heeft wat het nodig heeft om een ​​van de beste cameratelefoons te worden.

Het is misschien lastiger om op de algemene lijst met beste telefoons te komen, aangezien Xiaomi zijn apparaten momenteel niet in de VS verkoopt, maar we zullen je meer concrete gedachten geven over de Xiaomi Mi 11 Ultra als en wanneer we het in handen krijgen.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button