Dieet

Wordt melkzoet zwaarder? Calorieën voor lichte desserts!

Desserts die velen van ons niet gemakkelijk kunnen weerstaan, kunnen resultaten opleveren waar we later spijt van zullen krijgen. Vooral desserts met siroop, die rijk zijn aan suiker, bevatten veel calorieën. Als u zich afvraagt ​​of lichte desserts gekookt met melk een plaats in uw dieet hebben, dan is dit nieuws iets voor u! Komt melkzoet aan, melkdesserts die niet aankomen! Hoe melkdesserts te koken:

We weten dat de grootste zwakte van bijna iedereen in termen van eten desserts zijn, van sorbet tot melkachtig, van melkachtig tot verschillende en heerlijke recepten. Het grootste probleem van mensen met gewichtsproblemen is de consumptie van snoep in de voeding. De druk die in het lichaam wordt gevoeld tegen de wens om meer toetjes te eten dan normaal, is hiervan de grootste indicator. Als bekend is wat te consumeren bij plotselinge zoete crises, kan het qua gewicht geen kwaad om een ​​dessert te kiezen dat geschikt is voor de regels. ‘Ik kan niet stoppen zonder een toetje te eten, dus ik kan geen dieet volgen’ Als je denkt dat dit je vooroordelen zal doorbreken, ons nieuws is bij jou! Het eten van een toetje weerhoudt je er niet van om af te vallen. Met de juiste dessertselectie en hoeveelheid kunt u uw dieet voortzetten waar u was gebleven. Je weet misschien niet hoeveel calorieën een dessert bevat, dus hebben we de kcal-waarden van dessertvariëteiten onderzocht, van de meeste calorieën tot de minste calorieën. U kunt de rest van het nieuws lezen om het effect van melkdesserts, die onder de mensen ook bekend staan ​​als mild zoet, op het gewicht te leren. Dus komt het melkdessert aan? Hoeveel calorieën in melkdesserts? Hier zijn degenen die nieuwsgierig zijn naar de consumptie van dessert in de voeding …

HEEFT MELK ZOET GEWICHT? HOE KOOK IK DESSERTMELK IN DIEET?

Wordt melkzoet zwaarder?  Calorieën voor lichte desserts!

Volgens de aanbevelingen van de diëtist moet bekend zijn dat soorten met siroop niet mogen worden opgenomen in de keuze van het dessert in het dieet. De voorkeur geven aan lichtere melkdesserts in plaats van sorbet is ook een geweldige bron van motivatie in het dieet. Op voorwaarde dat het niet groter is dan de grootte, kunt u de consumptie van een geschikt dessert beheersen en uzelf gelukkig maken.

Melk die wordt gebruikt om melkdesserts te maken die wordt aanbevolen vanwege de lichtheid, is voedzaam voor het lichaam. Melkdesserts met melk, die vooral in de kindertijd vaak kunnen worden geconsumeerd, zullen ook aangenaam zijn voor het gehemelte.

Wordt melkzoet zwaarder?  Calorieën voor lichte desserts!

Wanneer het wordt geconsumeerd in een melkachtig-zoet dieet, waar eiwitten, vitamine D, A en B, evenals mineralen zoals fosfor zullen stromen, heeft het geen groot effect op de bloedsuikerspiegel. Het is een effectief supplement omdat het niveau van de eiwitvermenging in het bloed langzaam is. Tijdens het koken van melkdesserts geen suiker toevoegen Het is belangrijk bij het verminderen van calorieën. Dyt. Volgens Rumeysa Kalyenci’s suggestie zullen suikervrije en fruitige desserts de zoete crisis voorkomen. Caloriearme zoetstoffen voor fruitvrije melkdesserts of honingmelasse kan worden gebruikt.

Het belangrijkste om te overwegen bij het bereiden van een melkdessert is de hoeveelheid vet in de melk. Magere melk moet worden gebruikt en in plaats van rijst om met een gerust hart rijstpudding te eten bruine rijst verdient de voorkeur.

CALORIEËN VAN DESSERT MET MELK: MELK, PAARS, MAGNOLIA, WINNAAR, ROOS, KESKÜL …

Wordt melkzoet zwaarder?  Calorieën voor lichte desserts!

1 GEMIDDELD GEDEELTE KIPFILET: 120 KCAL

1 GEMIDDELD GEDEELTE AANKOOP VAN CHOCOLADE: 268 KCAL

1 GEMIDDELD GEDEELTE RIJSTPUDDING: 268 KCAL

1 GEMIDDELD GEDEELTE MELK SEMOLINA DESSERT: 262 KCAL

1 GEMIDDELD GEDEELTE WINNAAR: 201 KCAL

1 GEMIDDELD GEDEELTE CHOCOLADEPUDDING: 132 KCAL

1 GEMIDDELD GEDEELTE ROOS: 143 KCAL

1 GEMIDDELD GEDEELTE ONENIGHEID: 233 KCAL

1 GEMIDDELD GEDEELTE KESKÜL: 273 KCAL

1 GEMIDDELD GEDEELTE WERKING KADAYIFLI: 199 KCAL

1 GEMIDDELD GEDEELTE MELK HALVA: 350 KCAL

1 GEMIDDELD GEDEELTE SUPANGLE: 159 KCAL

1 GEMIDDELD GEDEELTE MAGNOLIA: 746 KCAL

ONGEWICHT GESCHIKT DESSERT RECEPT! Recept voor honing en kaneelpudding

Wordt melkzoet zwaarder?  Calorieën voor lichte desserts!

MATERIALEN:

1 liter melk
5 eetlepels tarwezetmeel
1 eetlepel honing
5 eetlepels suiker
1 theelepel kaneel
1 eidooier
1 vanille
1 theelepel boter

FABRICATIE:

Klop de ingrediënten behalve boter en vanille goed in de kom. Dan in de pot
giet en kook op middelhoog vuur, onder voortdurend roeren. Als het dikker en dikker wordt, haal het dan van de vuur. Voeg nu de vanille en boter toe en mix de custard goed. Verdeel het gelijkmatig over geportioneerde glazen, zet het in de koelkast als het lauw wordt en laat het 3-4 uur staan.

Eet smakelijk…

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button