Gezondheid en Fitness

Wordt het Macawortel genoemd? Wat zijn de voordelen van maca-radijs?

Het staat bekend als maca-radijs omdat het op radijs lijkt, maar de oorspronkelijke naam is maca-wortel. Het bevat sterk kalium, calcium en ijzer. Macawortel voldoet aan de behoefte van het lichaam aan supplementen en verlicht ernstige krampen die vrouwen ervaren, vooral tijdens de menstruatie. We hebben diegenen onderzocht die nieuwsgierig zijn naar maca-wortel of maca-radijs die de nodige energie leveren. Dus wat zijn de voordelen van Maca-radijs? Wat doet Macapoeder?

Het heeft ongelooflijke voordelen van maca-wortel, die al eeuwen in kruidenbehandelingen wordt gebruikt om de vruchtbaarheid te vergroten. Deze radijsachtige wortel wordt gedroogd en verpulverd en geconsumeerd. Deze wortel, die als thee wordt geconsumeerd, kan worden toegevoegd aan gekookte maaltijden, salades, dranken en yoghurt die wordt geconsumeerd om af te vallen. Maca-radijs, bekend als Lepidium meyeni, wordt in sommige regio’s ook wel maca-radijs genoemd. Maca behoort tot de kruisbloemigenfamilie en is een eenjarige osu-plant. Hij groeit spontaan hoog in de bergen van Peru, Abolivya en Anda. Het groeit gemakkelijk in bodems met hoge koude tarieven. Het wordt echter met speciale methoden in kassen gekweekt omdat het voordelen heeft. Het is ook bekend als maca-wortel omdat het uit de grond wordt gekweekt. Het is verkrijgbaar in de kleuren goud, rood, paars, blauw, zwart, groen en crème. Crèmesoort wordt echter vaak geconsumeerd. Het crèmetype is de zoete. Als het zwart is, heeft het een bittere smaak. Het geeft ook energie. De rode wordt nog onderzocht. Onderzoek naar maca-radijs, die deze kleur heeft, heeft aangetoond dat het vooral prostaatkanker voorkomt. Het wordt in Latijns-Amerika Peruaanse Ginseng genoemd. In Peru wordt brood gemaakt door maca-wortel te verpulveren. Macawortel is rijk aan koolhydraten, eiwitten, vezels en essentiële mineralen, evenals selenium, calciummagnesium en ijzer. Het bevat ook linoleenzuur, palmitinezuur, oliezuur, sterolen en polysacchariden. Maca-radijs bevat ook ongeveer 19 aminozuren, kalium, calcium, zink, selenium, ijzer, jodium, koper en magnesium.

Wordt het Macawortel genoemd?  Wat zijn de voordelen van maca-radijs?

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN MACA WORTEL?

Met een eiwitgehalte van 16 procent is deze wortel een ideaal voedsel voor mensen die geen vlees eten. Het is een voedingsmiddel dat vooral moet worden geconsumeerd door mensen die op dieet willen of vegetariërs. Zo wordt aan het eiwit voldaan dat het immuunsysteem nodig heeft. Omdat ziektes de afgelopen jaren ook geleidelijk zijn toegenomen door toenemende virussen, is het zeker aan te raden om dergelijke voedingsmiddelen te consumeren.

Macawortel is rijk aan aminozuren en beschermt het evenwicht van het lichaam. Lichaamsfuncties werken gezonder. Op deze manier worden veel ziektes voorkomen.

Wordt het Macawortel genoemd?  Wat zijn de voordelen van maca-radijs?

Het is een van de voedingsmiddelen die moeten worden geconsumeerd om de hormonale problemen tijdens de menstruatie in evenwicht te brengen en om hevige pijn te verlichten. Vrouwen voorkomen niet alleen menstruatie, maar voorkomen ook gezondheidsproblemen tijdens de menopauze of zwangerschap.

Door de juiste werking van het zenuwstelsel te ondersteunen, verkleint het de kans op aandoeningen als stress, depressie, vermoeidheid, angst en paniekaanvallen. Het verhoogt het concentratievermogen door de zenuwcellen die naar de hersenen gaan, te versterken. Het voorkomt ook ziekten zoals vergeetachtigheid, die op oudere leeftijd kan worden gezien.

Wordt het Macawortel genoemd?  Wat zijn de voordelen van maca-radijs?

Tegelijkertijd zorgen de mineralen die het bevat ervoor dat de huid en het haar de misvormde cellen regenereren en glans en glans krijgen.

Deze wortel, die de vruchtbaarheid verhoogt, versterkt ook de weerstand van het lichaam en vormt een beschermingsschild tegen ziekten. Nuttig bij onvruchtbaarheidsstudies, wordt maca-radijs in poedervorm geconsumeerd.

Wordt het Macawortel genoemd?  Wat zijn de voordelen van maca-radijs?

WAAR IS MACA-POEDER VOOR?

Macapoeder is verkrijgbaar in kruidendokters of apotheken. Verkrijgbaar als poeder of capsule. Macapoeder wordt als aanvullend voer gebruikt en wordt ook gebruikt bij huidproblemen. Omdat maca-poeder echter zeer effectief is, is het handig om voor consumptie een specialist te raadplegen. Anders veroorzaakt het bij overmatig gebruik maagaandoeningen.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button