Gezondheid en FitnessGezondheid van kinderen

Word op elk moment zwanger

Volg nauwgezet het advies van onze specialist op, zodat u snel de gewenste baby kunt bereiken, zorgend voor de omstandigheden die zwangerschap bieden en ondersteunen.

                 Geplande zwangerschap is vooral belangrijk voor werkende paren in hun carrière-inspanningen. Maar “Het is tijd om een ​​baby te krijgen” als je dat zegt zonder veel tijd te verliezen Obstetrie en Gynaecologie Specialist Op. Dr. Luister naar de suggesties van Murat Taşdemir.De huidige omstandigheden, zoals in bijna alle gebieden, vereisen de planning om een ​​baby te krijgen. Maar als je besluit, komt de baby niet meteen. Maanden inspanning! Hoewel het wordt uitgeoefend en er geen klinisch probleem is, gebeurt de gewenste zwangerschap soms niet. Omdat het tijdstip van de ovulatie niet kan worden bereikt of er worden fouten gemaakt die zwangerschap voorkomen zonder het te beseffen. In een materieel en spiritueel voorbereide periode, wanneer mensen wordt gevraagd om een ​​baby te krijgen, tolereren mensen echter niet veel wachten. Dus, wat moet er worden gedaan om de zwangerschap te realiseren zonder tijd te verliezen en waar moet op worden gelet? Volgens deskundigen is de gemiddelde kans dat een zwanger paar geen vruchtbaarheidsproblemen heeft en onbeschermd is ongeveer 25 procent tijdens elke menstruatie. De leeftijd van het paar, de menstruatie en de frequentie van relaties zijn de belangrijkste factoren die het succes beïnvloeden. Volg zorgvuldig het advies van onze specialist op zodat u de baby die u wilt zo snel mogelijk kunt krijgen, zorgend voor de voorwaarden die zwangerschap bieden en ondersteunen.

Ben je een ideale leeftijd?

Medisch onderzoek toont aan dat 10 tot 15 procent van de volwassenen in de vruchtbare leeftijd onvruchtbaarheid ondervindt. 57 procent van de paren met een actief seksleven in de derde maand, 72 procent in de zesde maand, 85 procent aan het einde van het eerste jaar is zwanger. De tijd die nodig is voor de zwangerschap neemt toe met de leeftijd van paren. Experts dat de productiviteit van vrouwen afneemt met de leeftijd, de leeftijd zo belangrijk is bij het krijgen van kinderen, wordt toegeschreven aan twee belangrijke redenen.

Ten eerste verslechtert de kwaliteit van de eieren als gevolg van veroudering. Ten tweede neemt de kans op vroeg zwangerschapsverlies toe met de leeftijd. Tijdens de reproductieve leeftijd spawnt een vrouw gemiddeld 400 – 500 keer, en naarmate de leeftijd vordert, neemt de kwaliteit van de eieren af.

Voorbereiding vóór de zwangerschap is erg belangrijk

Obstetrie en gynaecologie Specialist Op. Dr. Murat Taşdemir benadrukt dat om deze periode op de meest gezonde manier door te kunnen brengen, de aanstaande moeder moet worden voorbereid op deze periode van 9 maanden die 2-3 maanden vóór de zwangerschap begint: differentiëren volgens de orgelsystemen die ze zullen vormen. Daarom is deze eerste periode van zwangerschap erg belangrijk. ”

Bepaal uw paaiperiode

Er zijn kleine formules voor de periode waarin vrouwen het meest vruchtbaar zijn: de dag van de menstruatie başla 1. Dag wordt geaccepteerd als 28 en ovulatie vindt plaats tussen de 13e en 15e dagen bij vrouwen die om de 28 dagen menstruatie hebben, dit is de meest vruchtbare tijd. Niet alle vrouwen worden in deze periode echter gevoed. Sommigen leggen eieren voor of na. Sommigen leggen geen eieren. Het punt om te onthouden! Ondanks ovulatieproblemen kunnen vrouwen menstrueren en de paaikracht varieert van maand tot maand. De aanwezigheid van ovulatie kan worden bepaald door echografie of bloedonderzoek. Het mannelijke sperma kan ongeveer 48-72 uur in leven blijven na geslachtsgemeenschap en op dit moment dat de vrouw het vruchtbaarst is, moet het sperma er ook zijn. Omdat te veel geslachtsgemeenschap het aantal sperma in het sperma van de mannen vermindert.

Hoe weet ik of ovulatie optreedt?

Gevoelige borsten, buikpijn en liespijn, ongemak, verhoogde vaginale afscheiding en vaginale klachten zoals verhoogde tekenen van ovulatie zijn duidelijke tekenen. Bovendien kunnen ovulatiedetectietests die in apotheken worden verkocht, worden gebruikt om te bepalen of ovulatie optreedt.

Je kunt een test doen

De belangrijkste methode die door gynaecologen wordt gebruikt om de ovulatietijd te volgen, is het bepalen van het LH-niveau. De plotselinge stijging van LH geeft aan dat de ovulatie binnen 1-1,5 dagen begint, vandaar dat de meest vruchtbare 2-3 dagen van de menstruatie van de vrouw begint. Voor koppels die besluiten om een ​​baby te krijgen, zijn dit de eerste dagen van geslachtsgemeenschap. De plotselinge toename van de LH-waarden in urine kan nu in uw huis worden gedetecteerd op een tijdige en eenvoudige manier dankzij tests die in de apotheek worden verkocht.

Maar wees voorzichtig!

Speeksel of andere crème enz. Als smeermiddel tijdens geslachtsgemeenschap. Gebruik van stoffen zoals het doden van sperma kan zwangerschap voorkomen. Bovendien, als gevolg van het effect van de zwaartekracht, kan staan ​​of zitten in de relatie die is gevestigd of onmiddellijk na de relatie om op te staan ​​na het sperma in de baarmoederhalsopening door de opening van de baarmoederhals voor vrouwen om een ​​tijdje op je rug te liggen de kans op zwangerschap vergroten. Ondanks alles heeft een volledig gezond paar 25 procent kans om elke maand zwanger te worden. Paren moeten blootstelling aan hoge temperaturen tijdens de zwangerschap en daarvoor vermijden. Vermijd sauna en baden met zeer heet water. Daarnaast moet blootstelling aan chemicaliën en straling zoals insecticiden, lood, ethyleenoxide en straling in de werkomgeving tijdens de zwangerschap en vóór de zwangerschap worden vermeden. Tijdens deze periode bleekmiddel, enz. Wanneer u reinigingsmiddelen zoals handschoenen gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u geen handschoenen draagt ​​of inademt. Tegenwoordig wordt gedacht dat met het wijdverbreide gebruik van computers het elektromagnetische veld dat wordt uitgezonden door video-, beeldscherm- (computer- en televisieschermen) schadelijk kan zijn voor zwangere vrouwen. Er is aangetoond dat de snelheid van abortus toeneemt bij vrouwen die worden blootgesteld aan dit soort energie. Ter bescherming tegen dit schadelijke effect 80 cm van het computerscherm. Wegzitten wordt aanbevolen. In het bijzonder is het noodzakelijk om weg te zitten van de achterkant van de monitoren.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button