Goede ideeën

Wonderen van Zuiveringszout Kan in Veel Gebieden Worden Gebruikt

Als u altijd een lijst maakt van producten die altijd bij de hand moeten zijn, staat natriumbicarbonaat bovenaan de lijst. Carbonaat, een wit poeder met een zoute en zure smaak, dat onmiddellijk wordt opgelost in water (vooral in warm water), kan worden geconsumeerd omdat het niet giftig is en ook geen huidallergieën veroorzaakt. Het kan echter geïrriteerd raken als het in uw ogen komt. <

The Miracles of Carbonate

Leg al die reinigingsproducten opzij die schadelijk zijn voor zowel uw gezondheid als onze planeet, en begin carbonaat te gebruiken voor het reinigen; Dankzij de wonderen van zuiveringszout wordt je leven gemakkelijker.

Mondreiniging

Natriumbicarbonaat is een zeer goed alternatief voor producten op de markt, omdat het kan worden gebruikt als zelfgemaakte tandpasta. Het is perfect voor het bleken van uw tanden, verfrist uw adem, vermindert tandsteen en voorkomt cariës.

Je kunt het ook met tandpasta gebruiken of rechtstreeks op de tandenborstel gieten. Gorgelen met een mengsel van zuiveringszout en water zal een slechte adem verlichten. Wonderen van Zuiveringszout Kan in Veel Gebieden Worden Gebruikt

U kunt het ook gebruiken om kunstgebitten, beugels en gehemelte schoon te maken. Bereid een mengsel door twee eetlepels bakpoeder in een glas water toe te voegen en laat wat je wilt reinigen in dit mengsel; verwijdert slechte geuren.

In schoonheid en verzorging

Carbonaat, zuur in onze huid het kan worden gebruikt als een zelfgemaakte deodorant dankzij de deactiveringsfunctie; het zal vooral de onderarmgeur voorkomen. Voeg een beetje water toe om er een pasta van te maken en breng het aan op de oksels .

Als je klaagt over roos, masseer dan je hoofdhuid met een handvol zuiveringszout en was het zoals gewoonlijk. Herhaal zes keer. Een andere oplossing is om zuiveringszout in je shampoo te mengen. Het maakt je haar zachter en gemakkelijker te kammen.

U kunt het ook gebruiken om een ​​regenererend masker voor uw huid voor te bereiden. Maak je gezicht nat en breng een dunne laag zuiveringszout aan. Laat het een paar minuten rusten en spoel met veel warm water. Zorg ervoor dat u het niet in uw ogen mist.

Huisreiniging

Carbonaat klik opent de waterleidingen, kan worden gebruikt als zilverreiniger, verwijdert schimmel uit de badkamergordijnen (meng met zeep en azijn), reinigt het toilet (breng het aan op het oppervlak en strooi er wat azijn over en wacht ’s nachts, veeg de volgende ochtend af met een schone doek), vervangt de wasverzachter ( yıkama-bekers voor elke wasbeurt) en verwijdert schimmel- en zeepresten van badkamertegels (los twee eetlepels bakpoeder op in een halve liter water).

Zeer nuttig voor het schoonmaken van keukengerei, vooral verbrande potten en pannen (een nacht wasmiddel en twee eetlepels zuiveringszout gedurende de nacht, zoals gewoonlijk in de ochtend wassen).

Ook traceert het de muren, reinigt het meubilair (strooi het over een vochtige spons of een schoonmaakdoekje), reinigt sportuitrusting (voeg vier eetlepels in een liter warm water toe), verwijdert olievlekken op de tapijten (strooi op het tapijt en een wrijf met behulp van een borstel) en luchtbedden. Wonderen van Zuiveringszout Kan in Veel Gebieden Worden Gebruikt

In Bad Smells

Behalve carbonaat slechte adem verwijdert ongewenste geurtjes in uw koelkast (plaats een doos carbonaat in de koelkast).

Bovendien zijn de geuren in de kussens (strooi ze op de kussens en laat ze een tijdje liggen en stofzuig of schud met een stofzuiger), keukenlinnen (weken in twee glazen heet water en twee eetlepels bakpoeder) en vaatwassers (doe een half glas in elke wasbeurt). fixes.

Zuiveringszout kan ook worden gebruikt tegen vieze geurtjes in vuilnisbakken , kledingkasten (zoals in de koelkast), auto-interieur (strooi op stoffen autostoelen en stofzuiger na 15 minuten), katten maakt het beter om het zand te ruiken (bestrooi met carbonaat op de bodem voordat het zand wordt gevuld) en het beddengoed van uw huisdieren (aanbrengen zoals in de kussens). Wonderen van Zuiveringszout Kan in Veel Gebieden Worden Gebruikt

In de strijd tegen insecten

Als mieren je rozen opeten of als je keuken bezet is, giet dan een reeks carbonaten voor je deuren en ramen.

Als je kat of hond vaak flirt en je wilt ontdoen van vlooien , maak dan een mengsel van carbonaat en zout en strooi dit mengsel rond het bed van je huisdier en waar het vaak ligt, Laat 24 uur zitten en stofzuig hem.

Als je je huis wilt zuiveren van kakkerlakken , bereid dan een mengsel van half carbonaat en half suiker en giet het in sommige hoeken van de keuken.

Ten slotte, als je tuin of potbloemen besmet zijn met ongedierte of schimmels, los je een eetlepel carbonaat op in één liter water en geef je planten water met dit mengsel. Je kunt hetzelfde mengsel gebruiken terwijl je de bladeren met een doek schoonmaakt.

In gezondheid Wonderen van Zuiveringszout Kan in Veel Gebieden Worden Gebruikt

Zuiveringszout, verlicht pijn en jeuk veroorzaakt door puntige vliegbeten en zonnebrand (verfrissen van uw vermoeide voeten met een beetje water). voeg drie eetlepels zuiveringszout in een kom met warm water en laat je voeten erin).

Het is een effectieve zuurverwijderaar en geeft maagzuur door (meng een halve theelepel carbonaat in een glas water).

Zoals je kunt zien, eindigen de wonderen van carbonaat niet met tellen. Probeer het en zie het verschil!

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button