Auto's en Motoren

Wil je een “gloednieuwe” Pontiac Firebird?

De meesten van ons zijn in het reine gekomen met de realiteit dat Pontiac permanent weg is. Het is een spelbreker, maar het leven moet doorgaan. Voor degenen die gewoon niet voorbij kunnen komen aan het feit dat de historische opwindingdivisie van GM het hele faillissementsgedrag niet heeft overleefd, zijn er een paar (dure) oplossingen als rondrijden in een klassieke Pontiac niet naar je zin is.

Een van die antwoorden is deze Chevy Camaro FireBreather uit 2011. Oorspronkelijk ontworpen voor de film “Jinn” uit 2012, werden in totaal 50 exemplaren gebouwd als onderdeel van een beperkte productierun.

Wil je een "gloednieuwe" Pontiac Firebird?

Wil je een "gloednieuwe" Pontiac Firebird?

De satijnzwarte schoonheid wordt aangedreven door een supercharged 6,2-liter V8 die 600 pk en 575 lb-ft koppel uitspuwt. Het heeft ook een nieuwe voorkant gekregen met koplampen met projectorbundels, mesh-grille-inzetstukken en, natuurlijk, die door Firebird geïnspireerde voorkant.

Wil je een "gloednieuwe" Pontiac Firebird?

Wil je een "gloednieuwe" Pontiac Firebird?

Er zijn ook FireBreather-logo’s van binnen en van buiten. Maar iets dat zo zeldzaam en cool is, is niet goedkoop. Een van deze schoonheden is te koop voor $ 64.900 bij een Ferrari-dealer in Michigan. Door:

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button