Dieet

Wil je Afvallen met Aubergine?

Aubergine is een van de groenten met een breed scala aan toepassingen in de keuken en omdat het heerlijk is, houden mensen van aubergines met veel gerechten. Nou, als we zouden zeggen dat het mogelijk is om af te vallen met aubergine ?

Aubergine is een Indianse groente die een schat voor je gezondheid  zijn. Als je wilt afvallen met aubergine, willen we je een goed dieet voorstellen: auberginesap.

De voordelen van aubergine

Wil je Afvallen met Aubergine? Deze groente helpt de spijsvertering en voorkomt de opname van vet, het bevat saponine , anderzijds vermindert vet.

 • Bestrijdt cellulitis.
 • Het is ontstekingsremmend.
 • Vermindert vrije radicalen die cellen aanvallen.
 • Het is goed voor constipatie dankzij de vezels in de kern.
 • Het is erg goed voor de lever en galblaas.
 • Tegoeden cholesterol.
 • Biedt calcium, kalium, natrium, fosfor en ijzer aan het lichaam.

Afvallen met aubergine

Zoals we eerder vermelden, bevat aubergine een stof genaamd saponine , die de opname van vet zeer aanzienlijk vermindert.

Diëtisten raden ook aan om auberginesap te drinken.

Dit water zuivert het lichaam terwijl het fungeert als een diuretische en versterkende nierfunctie. Het is ook goed voor constipatie en prikkelbare darmsyndroom , dankzij de vezel in zijn kernen, die de darmfuncties verbetert.

Het drinken van een glas auberginesap voordat u uw hoofdmaaltijd eet is een aanbevolen methode om de vetopname te elimineren.

Anders dan dat, om gewicht te verliezen, moet u vetarm eten en minstens een half uur per dag sporten .

Auberginesap is een geweldige groente die helpt bij het afvallen, maar als je niet goed eet, is alleen nutteloos.

Bereiding van auberginesap

Wil je Afvallen met Aubergine? Allereerst is er één ding dat u niet mag vergeten: aubergine wordt niet rauw gegeten. Je moet koken voordat je gaat eten omdat het een alkaloïde bevat die solanine wordt genoemd, wat schadelijk is voor het lichaam.

Als je het rauw eet, krijg je buikpijn en hoofdpijn . Wanneer u aubergines op de markt kiest, moet u de hardere kiezen .

Ingrediënten

 • Een grote  aubergine
 • Een halve liter water
 • Citroen
 1. Schil de aubergine en snijd deze in kleine stukjes .
 2. Zet het vervolgens in een Kookpan met een halve liter koud water en laat het een paar uur staan. Als u wilt, kunt u dit de dag ervoor doen; dus het zal de volgende ochtend klaar zijn.  Kook minstens 15 minuten.
 3. Voeg citroensap toe nadat het water kookt.
 4. Zet de vuur op laagste en laat 10 min sudderen
 5. Vervolgens kan je het mengsel mixen.

Vergeet niet dat dit auberginesap 15 minuten vóór uw hoofdmaaltijd drinkt

Je kunt citroenen zo veel als je wilt toevoegen, omdat het moeilijk kan zijn om te drinken omdat het een beetje bitter smaakt. Citroen zal zijn smaak veel gemakkelijker maken.

Als u elke dag auberginesap drinkt, verlaagt u uw cholesterol .

Aubergine helpt de vetopname te verminderen, maar om sneller af te vallen, moet u het ondersteunen met een caloriearm dieet en lichaamsbeweging.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button