BorduurwerkBreien en haken

Welk Garen Om Te Breien Voor Pasgeborenen?

Pasgeborenen genieten altijd van de bijzondere liefde en zorg van het hele gezin. Dit zijn tenslotte niet alleen onze miniatuurkopieën – dit is een heel kleine man die nog geen tijd heeft gehad om kennis te maken met alle sluwheid van deze wereld! In het koude seizoen maken moeders en grootmoeders zich het meest zorgen over hoe de baby niet zou bevriezen – zijn hart zal breken als hij dit kleine wonder ziek ziet! Een pasgeboren baby is geen volwassene, hij is zo teder, zo kwetsbaar. De vraag rijst welk garen voor pasgeborenen kan worden gebreid. Wat is het zachtste, veiligste, warmste?

Waarom is dit zo belangrijk?

Het comfort van de allereerste kleding is erg belangrijk voor de baby. Wanneer de plaid, envelop en jumpsuit comfortabel zijn, is de baby kalm. Daarom is het meteen de moeite waard om te stijf en stekelig garen uit te sluiten. Hoewel het meestal niet in direct contact komt met het lichaam van de baby, kan het zelfs door zachte katoenen kleding worden gevoeld. Als kleren wrijven en naaien, is de baby rusteloos – hij huilt en moeder begrijpt vaak niet wat het probleem is.

Om dezelfde reden is het noodzakelijk om buitensporig wollig garen uit te sluiten – mohair en pluis. Microdeeltjes van dergelijk garen kunnen worden gevuld met de mond, ogen, neus van de pasgeborene, zijn huid irriteren met constant kietelen.

Welk garen om producten voor pasgeborenen te breien? Alleen gemaakt van zacht en soepel. Het is van zo’n garen dat kleding voor een pasgeboren baby het meest handig en plezierig blijkt te zijn.

De keuze van garen voor het breien van producten voor pasgeborenen

De keuze van garen ervaren moeders raden aan te beginnen met het lezen van de compositie. En hier is al een indeling in twee kampen. Sommige moeders zijn van mening dat alleen natuurlijke vezels geschikt zijn voor de baby, terwijl een ander deel probeert wol te vermijden. Wie heeft er gelijk? Welk garen is beter om te breien voor pasgeborenen – van natuurlijk, gemengd of synthetisch? Laten we samen nadenken.

Kinderen zijn allemaal anders. Sommige kinderen verdragen wol goed en sommige zijn al geboren met allergieën. Als uw arts het gebruik van wol ten strengste heeft verboden, mag u dit onder geen enkele omstandigheid gebruiken. Over het algemeen kunt u, als het kind allergisch is, het beste garen gebruiken dat is gemaakt van synthetische vezels die geen allergieën veroorzaken, bijvoorbeeld acryl. Voor kinderen zijn bijvoorbeeld 100% acrylgarens zoals Pecherka “Children’s Novelty” of Alize “Sekerim Bebe” perfect geschikt.

Als het kind helemaal gezond is, is puur wolgaren perfect voor hem. Het belangrijkste is om degene te kiezen die helemaal zacht is, helemaal niet prikt. Mummies geloven dat Alize Cashmira van wolgaren voor pasgeborenen het meest geschikt is. Je kunt ook het prachtige Nako Bambino Matik-garen proberen. Het is 75% wol en 25% acryl geeft het een zachte zachtheid.

Maar wat als een kind allergisch is voor wol en ouders zijn aanhangers van een natuurlijk product? Welk garen brei je in dit geval voor pasgeborenen? Een goede optie is warm garen op katoenbasis. Bijvoorbeeld Pekhorka Pearl, dat is 50% katoen en 50% zachte viscose. Zit viscose je dwars? Maar dit is geen synthetische vezel, maar kunstmatig. Het verschil is dat kunstmatige vezels op een niet geheel traditionele manier worden verkregen uit natuurlijke materialen. Viscose is met name een houtvezel. En kunststof is een polymeer dat in de natuur niet bestaat.

Tender Garen Test

Het is echter niet altijd mogelijk om de samenstelling van het garen te controleren. Bijvoorbeeld, als een moeder, een ervaren breister, al verschillende ballen heeft verzameld, en ze wacht op een ooievaar die cadeaus wil opleggen aan haar toekomstige huisdier: een helder plaid, een comfortabele slaapzak om te wandelen, een warme envelop, slipje en jumpsuit. In dit geval wordt ervaren moeders geadviseerd om een ​​eenvoudige test uit te voeren. Pak een glomerulus op en laat hem op de lippen lopen. De huid op de lippen is het meest delicaat, dus het minste stekelige, ongemakkelijke garen voel je meteen.

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button