Gezondheid en Fitness

Wat zijn de voordelen van zwarte bonen?

Wat zijn de voordelen van zwarte bonen? Zwarte bonen ondersteunen spiergroei!

Zwarte bonen bevatten intense vitamines en mineralen en zijn een van de onmisbare voedingsmiddelen van de wereldkeuken. Wij hebben voor u diegenen samengesteld die nieuwsgierig zijn naar zwarte bonen. Zwarte bonen, die een dichte vlezige structuur hebben, en zwarte bonen, die worden aanbevolen voor mensen met een Latijns-Amerikaans dieet of vegetariërs, zijn een complete calciumopslag. Dus wat zijn de voordelen van zwarte bonen? In de details van het nieuws:

Er is ook een zwarte versie van de bonen, dit zijn witte, droge, groene en zwartogige bonen in ons land. Onlangs populaire zwarte bonen zijn een veel genoemd voedsel geworden. Deskundigen benadrukken dat zwarte bonen, die rijk zijn aan vitamines en mineralen, aan het dieet moeten worden toegevoegd en eenmaal per week moeten worden geconsumeerd. Tien keer meer dan droge witte bonen calcium herbergt. Dit in Zuid-Amerika geteelde bonenras neemt een belangrijke plaats in in de wereldkeuken. Bevat Vitaminen A, B2, B3, B6 en B9, foliumzuur, calcium, fosfor, zink, magnesium, koper, ijzer en mangaan Er is veel onderzoek gedaan naar deze bonen omdat ze zulke mineralen bevatten. In een van de onderzoeken werd het opgenomen in de lijst van voedingsmiddelen die rijk zijn aan cyaniden. De teelt ervan nam voor het eerst toe na de grote oorlog tussen Mexico en Amerika in 1846. In sommige regio’s staat het bekend als zwarte schildpadboon en in andere als zwarte bonen. Het sap van gekookte zwarte bonen houdt de bloedwaarden in evenwicht. Vooral voor diabetici kan het genezend zijn. Studies hebben aangetoond dat het 7000 jaar geleden voor het eerst werd gebruikt. Gelijkwaardig in wetenschappelijke literatuur “phaseolus vulgaris” De consumptie van zwarte bonen is de laatste jaren toegenomen.

Wat zijn de voordelen van zwarte bonen?

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN ZWARTE BONEN?

In een onderzoek is waargenomen dat zwarte bonen de spijsvertering vergemakkelijken en constipatie voorkomen. Dankzij het foliumzuur dat het bevat, versterken zwarte bonen, die ook de darmen reinigen, de darmen tegen darmkanker.

Dankzij het ijzer en magnesium dat het bevat, brengt het andere cellen in het bloed en de bloedsuikerspiegel in evenwicht. Op deze manier kunnen diabetespatiënten gemakkelijk consumeren.

Het verlaagt het risico op een hartaanval en beroerte, wat kan worden ervaren door een hoog cholesterolgehalte te verlagen. Het zorgt voor de bloedstroom door de vaatwanden te versterken dankzij vitamine B3. Het voorkomt dus vasculaire occlusie.

Wat zijn de voordelen van zwarte bonen?

In een andere studie werd gevonden dat het zenuwcellen kalmeert en ook het zenuwstelsel in het algemeen positief beïnvloedt. Het is gebleken dat mensen die zwarte bonen consumeren een verhoogde weerstand hebben tegen psychische aandoeningen zoals depressie en stress, en dat deze mensen in hun dagelijks leven geen ongemak zoals vermoeidheid ervaren.

Er is waargenomen dat de zwarte bonen die worden gebruikt in onderzoeken naar borstkanker, tumorcellen bestrijden. Deskundigen benadrukken dat zwarte bonen, waarvan is vastgesteld dat ze het aantal gezonde cellen in het lichaam positief beïnvloeden door de immuniteit te verhogen, ook mineralen bevatten die hoog genoeg zijn om alle bacteriën en gifstoffen uit het lichaam te verwijderen.

Dankzij het hoge vezelgehalte krijgt u slechts 218 calorieën door 1 bord zwarte bonen per dag te consumeren, wat helpt bij het afvallen door u gedurende lange tijd een verzadigd gevoel te geven. Het verhoogt de weerstand van het lichaam gedurende de dag door energie te geven.

Wat zijn de voordelen van zwarte bonen?

Selenium wordt zelden in de natuur aangetroffen. Selenium, een van de meest noodzakelijke stoffen in het lichaam, bevat vrij veel zwarte bonen. Zwarte bonen, die 100 procent van het selenium kunnen bevatten dat het lichaam nodig heeft, stellen het lichaam in staat om in korte tijd microben te verwijderen.

Zwarte bonen ondersteunen de spierontwikkeling en zijn een belangrijke calciumvoorraad die atleten zouden moeten consumeren. Zo voorkomen zwarte bonen ziekten in spieren en botten.

Wat zijn de voordelen van zwarte bonen?

HOE ZWARTE BONEN ETEN?

Zwarte bonen worden over het algemeen als salade geconsumeerd. Gekookte maïs, gekookte wortelen, dille, sla en zwarte kool kunnen aan de Mexicaanse salade worden toegevoegd. Kook 100 gram zwarte bonen in gezouten water. Voeg andere ingrediënten toe door ze te snijden. Je kunt het dan consumeren door olijfolie, citroen en sumakkruiden toe te voegen. Wanneer het als tussendoortje wordt geconsumeerd, wordt het een ideaal voedsel, vooral voor bureaumedewerkers. Naast het verhogen van de energie gedurende de dag, zorgt het ook voor gewichtsverlies.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button