Gezondheid en Fitness

Wat zijn de voordelen van struisvogeleieren?

Rijk aan calcium: wat zijn de voordelen van struisvogeleieren? Hoe wordt het geconsumeerd?

Struisvogeleieren, die rijk zijn aan calcium en eiwitten, hebben bijna dezelfde vitamines en waarden als kippeneieren. Struisvogelei, dat een harde en stevige structuur heeft, wordt zowel geconsumeerd als de schaal wordt op verschillende gebieden gebruikt. We hebben voor u degenen onderzocht die nieuwsgierig zijn naar het struisvogelei dat aan de vijzel wordt toegevoegd, omdat het vervuiling in oude architectonische structuren voorkomt. Nou, de voordelen van struisvogelei

Struisvogeleieren met een hoge voedingswaarde zijn zowel de zwaarste als de duurste ter wereld. Struisvogeleieren, die qua smaak hetzelfde zijn als kippeneieren, werden in de oudheid uitgespreid of op plafonds in huizen geplaatst, waardoor spinnen geen web konden maken. Bovendien beschermde het tegen ander ongedierte. Struisvogeleieren, die een zeer sterke schaal hebben, werden in Afrikaanse tradities gebruikt als borden, kommen en opslagcontainers.Voorheen maakten vrouwen sieraden en ornamenten van deze schelpen. Tegenwoordig wordt het geleegd en gebruikt voor decoratieve doeleinden. In de Ottomaanse periode is bekend dat deze schelpen werden gebruikt om de werken van Mimar Sinan te versterken en om spinnenwebben te voorkomen. In ons land worden deze eieren speciaal gekweekt in steden als Bursa, Antalya en Kırşehir. In de wereld zijn er particuliere boerderijen opgericht in Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, China, Canada, Australië, de VS en enkele Europese landen. Ten slotte varieerden de prijzen in 2016 van 50-200. Meestal wordt er gezaagd of getrokken om dit ei te breken.

Wat zijn de voordelen van struisvogeleieren?

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN STRUISVOGEL EI?

Het is het rijkste ei in termen van eiwitmateriaal dat in de natuur wordt aangetroffen. Vroeger werden de eieren van deze vogels gegeten voordat ze lange reizen maakten. De reden hiervoor is bekend dat het je lange tijd vol en krachtig houdt.

Dit ei zonder cholesterol biedt één-op-één voordeel voor de cardiovasculaire gezondheid. Op deze manier vermindert het het circus van de hartaanval door vasculaire occlusie te voorkomen.

Natrium veroorzaakt een onevenwichtige proliferatie van cellen in het bloed en veroorzaakt een verhoging van de bloeddruk. Omdat struisvogeleieren echter geen natrium bevatten, veroorzaken ze geen bloeddruk.

Wat zijn de voordelen van struisvogeleieren?

Dankzij de antioxidant die het bevat, draagt ​​het bij aan de mond- en tandgezondheid en reinigt het het lichaam. Vooral door de zuurverhouding van het oplosmiddel in het speeksel te verhogen, vermindert het ook de hoeveelheid infectie in de tanden en mond.

Het is ook rijk aan calcium, het essentiële ingrediënt voor de gezondheid van botten en gewrichten. Vooral deskundigen raden zwangere vrouwen en adolescenten aan om het te consumeren. Het vermindert het risico op het ervaren van aandoeningen zoals botresorptie, die op hogere leeftijd kan optreden.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button