Gezondheid en Fitness

Wat zijn de voordelen van bonitovissen en waar is het goed voor?

Wat zijn de voordelen van bonitovissen en waar is het goed voor? Welke vis moet worden geconsumeerd en hoe?

Bonitovis, waarop sinds augustus wordt gejaagd, wordt gemakkelijk geconsumeerd tot het einde van de herfstmaanden. Vooral eikelvis, die veel omega-3-vetzuren bevat, voorkomt vooral hart- en vaatziekten. Experts zeggen dat het nuttig zou zijn om dergelijke vissen vanaf de kindertijd minstens één keer per week te consumeren. Dus wat zijn de voordelen van Bonito-vis en waar is het goed voor?

Vis die rijk is aan omega-3-vetzuren draagt ​​positief bij aan de menselijke gezondheid. Na het visverbod dat uitbrak met de eerste herfstdag, begonnen vissers die naar zee voeren in korte tijd de kraampjes te vullen. Vis die tot half februari wordt geconsumeerd, levert veel stoffen op die het lichaam niet in één keer zelf aanmaakt. Bonito is de meest geprefereerde vis na ansjovis en zalm en draagt ​​bij aan de gezondheid van de huid. Bonito vis; Er zijn soorten zoals eikel vozon, zigeuner eikel, eikel, kastanje eikel, zindandelen, torisch, zessenvinger.Het bevat fosfor-, zwavel- en vanadium-stoffen. Het is ook rijk aan eiwitten en vitamine D.

Wat zijn de voordelen van bonitovissen en waar is het goed voor?

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN BONITO VIS?

Het versterkt de haarzakjes en voorkomt dat ze eruit vallen en slijten.

Het ondersteunt de huid om helderder en levendiger te worden gezien.

Bij regelmatig gebruik voorkomt het vervorming door de tand- en botstructuur te versterken.

Het reguleert cholesterol dankzij het kalium dat het bevat. Het verlaagt de bloeddruk.

Het voorkomt visuele stoornissen door de cellen op de gele vlek in het oog te verrijken.

Het maakt zenuwcellen gezonder. Het vergroot de kracht van het geheugengedeelte van de hersenen.

Het voorkomt kankerziekten door cellen in het spijsverteringsstelsel te genezen die vatbaar zijn voor mutatie.

WELKE VIS MOET WORDEN GEGETEN EN HOE?

BROUWEN

Let erop of de brasem vers is of niet. De schubben werpen snel af, wat betekent dat de vissen muf zijn. Omdat deze vissen ook veel vet bevatten, is het gezonder om ze op een laag vuur of in een lage temperatuur oven te koken. Dus naarmate de vetverhouding van in zijn eigen vet gebakken vis afneemt, kan deze worden opgenomen in de dieetlijst van mensen die afvallen.

Wat zijn de voordelen van bonitovissen en waar is het goed voor?

ANSJOVIS

Ansjovis, een van de meest geprefereerde vissoorten, is het hoofdingrediënt in veel gerechten uit de Zwarte Zee-keuken. Als de rode kleur overheerst in het onderste deel van de kop, mogen deze vissen niet worden geconsumeerd. Het wordt aanbevolen om de verse ansjovis, die groot is en 9 cm lang, te stomen of in een pan op laag vuur te bakken.

Wat zijn de voordelen van bonitovissen en waar is het goed voor?

MAKREEL

Deskundigen benadrukken dat makreelvis alleen in december en januari mag worden gegeten. Omdat deze vissoort snel bederft na het verlaten van de zee. Nadat de makreel in pekel is gezouten, kun je hem consumeren door te grillen, in de pan en in de oven.

Wat zijn de voordelen van bonitovissen en waar is het goed voor?

LÜFER

Een andere vissoort met de meeste voorkeur is blauwbaars. Het is gunstiger om het te consumeren door het op een vetarme en vetarme manier te braden, zoals ansjovis in blauwbaars.

Wat zijn de voordelen van bonitovissen en waar is het goed voor?

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button