Dieet

Wat zijn de snelle en effectieve afslankoefeningen voor thuis?

Wat zijn de snelle en effectieve afslankoefeningen voor thuis? Wondermiddel voor afslanken van de benen

Slanke en lang uitziende benen zijn de beschrijving van de lichaamsbouw die bijna alle vrouwen willen hebben. Als je klaagt over het grootste deel van je benen, kun je net als paspoppen perfecte en dunne benen hebben, je kunt hiervoor verschillende methoden proberen. We hebben in 5 minuten oefeningsbewegingen voor het afslanken van de benen en wonderkuurrecepten voor het afslanken van de benen voor u samengesteld. Hoe het been in 5 minuten af ​​te slanken? Wat zijn eenvoudige en effectieve oefeningen voor het afslanken van de benen thuis? Tips voor het snel dunner worden van de benen …

De manieren om een ​​perfecte lichaamsbouw te hebben, zijn mogelijk met gezond eten en actieve tempo dagen. Op het punt waar vrouwen die geven om hun schoonheid en zorg, vast blijven zitten aan hun lichaam; Het is omdat de vetophopingen die zich in sommige gebieden hebben opgehoopt, doorzakken, uitrekken en een slecht uiterlijk veroorzaken. Vrouwen die een mooi en fit uiterlijk willen hebben, kunnen proberen de oplossing te vinden in bewegingsbewegingen na snelle afslankcycli. Zelfs als sommige diëten goed werken, is er geen merkbare dunner worden van de benen. Mensen die hun benen willen verzwakken, kunnen ook proberen hun wensen te vervullen met uitdunningskuur en methoden. Dus hoe je de benen thuis kunt verdunnen met gezonde methoden? Wat zijn de technieken voor het uitdunnen van dikke benen? Bekijk de details van ons nieuws voor recepten voor het afslanken van de benen en effectieve oefeningsbewegingen …

HOE WORDT DE BEENVERDUNNING TOEGEPAST?

Wat zijn de snelle en effectieve afslankoefeningen voor thuis?

MATERIALEN:

1 theelepel chilipeper,
1 theelepel olijfolie,
1 theelepel gemberpoeder,
1 snufje peterselie,
1 theelepel zwart zaad,
50 gram vetvrije kwark,

FABRICATIE:

De meeste van de bovengenoemde materialen staan ​​bekend om hun oedemateuze en vetverbrandende eigenschappen. Daarom kunt u ze in salades consumeren om te profiteren van deze gunstige voedingsmiddelen. Hoewel er in het begin een vreemde smaak is, heeft het ernstige gevolgen voor de vetverbranding.

HOE MAAK JE EEN BEENDUNNING DIEET?

Wat zijn de snelle en effectieve afslankoefeningen voor thuis?

Als vrouwen die klagen over lichaamsgewicht willen dat hun benen dunner zijn bij het afvallen, moeten ze hun dieet dienovereenkomstig voorbereiden. Er moeten minstens 5 maaltijden per dag worden ingenomen. Groene thee, een wonderbaarlijke kruidenthee voor vetverbranding, moet in twee snacks worden geconsumeerd.

Bovendien is het noodzakelijk om de koolhydraatconsumptie niet te overdrijven en om de vet- en suikerconsumptie volledig te elimineren.

GENEZEN RECEPT DUNNENDE BENEN EN TAILLE IN 2 WEKEN

Wat zijn de snelle en effectieve afslankoefeningen voor thuis?

MATERIALEN:

20 takjes verse peterselie

2 eetlepels vers geperst citroensap

1 glas water

1 teen knoflook

FABRICATIE:

Na het mengen van de bovengenoemde ingrediënten in de blender, consumeer je het terwijl je maag honger heeft. U kunt uw dikkere benen beginnen te verdunnen met de kuur die u een half uur voor het ontbijt drinkt. U kunt deze kuur, die u gedurende 9 dagen met tussenpozen van 3 dagen aanbrengt, herhalen.

GEMAKKELIJKE EN EFFECTIEVE BEENVERDUNNING OEFENINGEN DIE THUIS KUNNEN WORDEN GEDAAN

Wat zijn de snelle en effectieve afslankoefeningen voor thuis?

U kunt uw benen slank en strak maken met eenvoudige oefeningen thuis. Hier zijn de oefeningen die uw lichaam in korte tijd in vorm zullen krijgen …

1- Ga staan ​​en houd uw rug recht. Ga zitten door uw benen te buigen. Ga dan terug naar je oude zelf. Je kunt deze beweging 50 keer per dag doen.

2- Ga rechtop staan ​​en spreid uw handen. Breng uw rechtervoet opzij voordat u uw knieën buigt. Herhaal dit vervolgens door uw been weer op de grond te laten zakken en het heen en weer op te tillen. Doe dezelfde oefening op uw linkerbeen.

3- Spreid uw benen uit elkaar en buig uw knieën lichtjes. Spreid vervolgens uw benen zo ver mogelijk uit elkaar door op uw hielen te drukken. Na een tijdje zo te hebben gewacht, ga je weer rechtop zitten. Pas deze beweging 20 keer per dag toe.

4- Ga op je rug liggen en hef je benen recht in de lucht. Leg je handen op de grond zoals op de foto en zoek steun. Herhaal deze oefening 8 keer.

DUNNING VAN HET BOVENBEEN – 1

Zet je voeten bij elkaar en leg je hand op je middel.

Zet een brede stap naar links en buig voorover.

Sta op en strek je andere voet over je lichaam.

In dit stadium moet u uw evenwicht bewaren.

DUNNING VAN HET BOVENBEEN – 2

– Combineer je voeten en open ze op 45 graden.

Maak een brede stap zijwaarts met uw rechtervoet en leun voorover.

Herhaal deze beweging 20 keer op beide benen.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button