Goede ideeënCocktailsDieetEtenEten en DrinkenGezonde receptenGezondheid en FitnessNatuurlijke Remedies

Welke Dranken Maak ons Dik?

Stel je voor hoe het zou zijn als we de gewichtdragende drankjes en het voedsel uit ons leven zouden verwijderen. We zouden allebei minder calorieën eten en voorkomen dat het lichaam water vasthoudt.

Veel mensen volgen het advies van Wereldgezondheidsorganisatie en consumeren ten minste 2 liter vloeistof per dag. Een zeer klein percentage van deze mensen drinkt echter zuiver water. Suiker in frisdranken beïnvloedt zowel ons uiterlijk als onze gezondheid.

Gearomatiseerde dranken, suikerhoudende dranken, vruchtensappen, alcoholische dranken, koolzuurhoudende dranken … We consumeren ze veel naast maaltijden of bij warm weer om onze dorst te lessen.

Maar weten we hoe en waarom deze drankjes zoveel invloed op ons hebben?

Gewichtsverliesdranken Alcohol
Welke Dranken Maak ons Dik?

Alcohol en obesitas zijn om vele redenen goede vrienden. Allereerst veroorzaakt de hoge hoeveelheid calorieën in alcohol teveel overbelasting van de lever. Overmatig alcoholgebruik leidt tot schade aan de lever.

Terwijl de lever te maken heeft met het verteren van alcohol, wordt niet in staat andere vetten te verbranden die ons lichaam binnendringen.

Bovendien opent alcohol, in plaats van een gevoel van verzadiging te geven, onze eetlust meer. Het hongergevoel is de grootste vijand van overgewicht. Vergeet ook niet dat alcohol tot de milde drugsklasse behoort en verslavend is.

Je moet heel voorzichtig zijn om alcoholische dranken te drinken in je beslissing. U kunt bijvoorbeeld een glas wijn eten of een biertje in af en toe metgezellen.

“Verfrissende” of koolzuurhoudende dranken

Welke Dranken Maak ons Dik?

Zoete dranken staan ​​ook bovenaan de lijst met dranken voor gewichtstoename. Elke frisdrank die suiker bevat, bevat meestal glucosestroop met goedkope, slechte kwaliteit, GMO . Bovendien wordt er een aanzienlijke hoeveelheid glucose aan toegevoegd om verslaving te creëren. Het resultaat is een overdreven zoete drank.

Dieetdranken hebben ook veel negatieve effecten. Omdat deze worden gezoet met aspartaam ​​, wat schadelijk is voor de menselijke gezondheid.

Het beste wat je kunt doen, is suiker helemaal uit je leven verwijderen. Of u kunt kiezen voor natuurlijke zoetstoffen zoals stevia. Dit is hoe Coca Cola begon te doen in Argentinië. Deze methode elimineert suiker echter niet alleen volledig, maar vermindert het ook.

Behalve dat ze schadelijke kunstmatige zoetstoffen bevatten, veroorzaken deze dranken overmatige natriumophoping, waardoor waterretentie optreedt. Deze situatie heeft niet alleen invloed op ons gewicht, maar legt ook een zware last op de lever en de nieren.

Vruchtensappen

Welke Dranken Maak ons Dik?

Er is niets gezonder, smakelijker en energieker dan natuurlijk sap. Vooral als het is gemaakt van biologisch fruit! Omdat organisch fruit wordt geproduceerd zonder blootstelling aan verschillende chemicaliën en pesticiden.

Let er bij het kopen van natuurlijk vruchtensap op dat er een “organische” stempel op de dozen staat die aantoont dat de vruchten natuurlijk blijven tijdens het oogst-, pers- en boksproces.

Er zit heel weinig fruit in industriële sappen en ze bevatten aroma en ongezonde kleurstoffen. Sommigen hebben misschien suiker van slechte kwaliteit toegevoegd.

Om al deze redenen is het het beste om thuis je sappen uit te persen met de meest verse groenten en fruit.

De beste drankjes

Welke Dranken Maak ons Dik?

In plaats van gewichtheffen drankjes is de beste manier om je dorst te lessen ongetwijfeld zuiver water. Natuurlijk mineraalwater is ook ideaal. U vindt deze tegen betaalbare prijzen op de markten.De beste drankjes voor uw gezondheid, thee en kruidenthee, vers geperst fruit- en groentesappen, rijst, haver- en amandelmelk, gerst en koffie Het is het water van granen dat in water wordt geroosterd en gesmolten.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button