Goede ideeënGezondheid en FitnessGezondheid van kinderen

Wat Zijn De Betekenissen Van Huidproblemen?

Huidproblemen zijn niet alleen in het belang van de esthetische industrie. Sommige huidproblemen kunnen betekenissen hebben. Er zijn verschillende kwalen die problemen voor je huid kunnen veroorzaken, dus je moet heel voorzichtig zijn met wat je huid tegen je zegt. In dit artikel leert u hoe u natuurlijke tekens interpreteert om de boodschap van uw huid te begrijpen.

Huidziekten: wat zijn de symptomen?

Huidziekten zijn ziekten die uw huid aantasten. Er zijn veel ziekten die de huid aantasten, van acne tot kanker, en sommige kunnen ook de nagel-, haar-, zweet- en vetweefsels aantasten. Dermatologen behandelen ook ziekten zoals HIV en syfilis die huidproblemen veroorzaken en seksueel worden overgedragen.

Symptomen van huidziekten, hoewel zeer verschillend, hebben een aantal overeenkomsten. Het uiterlijk, de kleur, de textuur van de huidcondities en de temperatuur van het getroffen gebied variëren. Verstoringen kunnen zich op verschillende manieren manifesteren, waaronder mee-eters, kleine uitstulpingen, omvangrijke puistjes, peeling, blaarvorming, zweren, jeuk, pijn en verbranding.

Wat Zijn De Betekenissen Van Huidproblemen?

De oorzaken van veel van deze aandoeningen zijn onbekend, maar nog belangrijker, stress en directe blootstelling aan de zon veroorzaken veel van dergelijke huidproblemen. Het is niet. Trouwens, naast de slechte gewoonten; Externe factoren zoals reinigingsproducten en vervuilde lucht kunnen ook de gezondheid van de huid beïnvloeden. Vergeet niet om uw arts te raadplegen door de tekenen van hun problemen serieus te nemen, wetende wat de betekenis van huidproblemen is.

Psychologisch is bekend dat angst, stress en angst huiduitslag veroorzaken in de dermis, de hoogste laag van de huid. Als iemand zich ergens door bedreigd voelt; de huid beschermt zichzelf met zijn natuurlijke barrière en roodheid treedt op.

Zoals je huid aangeeft dat deze gevoelig is en dat de persoon in een gevoelige stemming is; een harde huid kan wijzen op een harde en beschutte staat. Tegelijkertijd is de huid, als deze rood is, een indicatie van opwinding en zweten.

U moet aandacht besteden aan veranderingen in uw huidskleur, omdat veranderingen in huidskleur ook een indicatie kunnen zijn van sommige problemen, bijvoorbeeld als uw huid er bleek uitziet, heeft u mogelijk bloedarmoede. Of als uw huid een blauwachtig uiterlijk heeft, kan dit een indicatie zijn dat de zuurstof in uw bloed niet voldoende is. Een gelige huid kan wijzen op een teveel aan gal.

Wat Zijn De Betekenissen Van Huidproblemen?

Symptomen om in gedachten te houden en de betekenis van mogelijke huidproblemen

Houd rekening met de onderstaande symptomen terwijl u aandacht besteedt aan veranderingen in uw huid.

Zeer diepe rimpels

Rimpels zijn niet alleen esthetisch verontrustend. Rimpels kunnen ook worden veroorzaakt door een groter probleem, zoals gebroken botten. Na de menopauze hebben vrouwen meer rimpels en neemt ook de botdichtheid in de hielen, rug en heupen af. Dit komt door een afname van collageen in het lichaam, die niet alleen op de huid optreedt, maar ook op de botten.

Vlindervormige roodheid

vlindervormige uitslag is een van de eerste symptomen van lupusziekte. Maar u hoeft zich niet meteen zorgen te maken, want dit kan ook een symptoom zijn van roodheid, dermatitis of rosacea, evenals contact met een stof of product. In dit geval kunt u tests afleggen om te bepalen wat het probleem is.

Wat Zijn De Betekenissen Van Huidproblemen?

Eelt in de handen

In dit probleem wordt de huid op de handen dikker en verandert in een harde huidtextuur, deze wordt wit en rimpels op de handen nemen toe. Dit probleem kan ook worden veroorzaakt door een continue werking. Vaak kunnen eelt wijzen op kanker. Eelt in de palm kan bijvoorbeeld een symptoom zijn van longkanker. Of als u Acanthosis nigricans heeft, kan dit ook een symptoom zijn van maagkanker.

Fluweelachtige weefsels

Fluweelachtige gebieden in de nek of oksel, kunnen een teken zijn van diabetes ziekte. De naam van deze aandoening is Acanthosis nigricans, wat een onschadelijk probleem kan zijn dat wordt veroorzaakt door obesitas. Door naar het niveau van suiker te kijken, kan de oorzaak van dit probleem worden begrepen.

Rode vlekken op de polsen

Jeuk, paarse of rode stippen op de polsen, ook bekend als ichen planus, zijn ook te zien in de enkels, mond, nek, benen, onderrug en geslachtsorganen. Hoewel de exacte oorzaak van deze punten niet bekend is, zijn ze waarschijnlijk een symptoom van de ziekte van Hepatitis C.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button