Goede ideeën

Wat Vertelt je Oogkleur Over Jou?

Iridologie is de wetenschap die werkt op de irissen van onze ogen en oogkleur kan worden gebruikt om te bepalen voor welke gezondheidsproblemen en ziekten we vatbaar zijn.

Iridologen zijn artsen die gedetailleerde tests uitvoeren op alle signalen die het oog geeft, maar oogkleur kan uw vermoedens over verschillende situaties bevestigen of u bewust maken van wat u zou kunnen verrassen.

Volgens iridologie toont de kleur van je iris je aangeboren gezondheidstoestand en kan deze voorspellen hoe je voor jezelf moet zorgen en wat je in de toekomst moet eten.

Dus, je iris leidt je naar wat je kunt doen om gezonder te zijn, in plaats van de situatie precies op te geven. Dus als u een medische aandoening heeft of hier niet zeker van bent, kunt u een iridoloog raadplegen. In ons artikel

B zullen we u vertellen over de genetische kenmerken van oogkleuren in drie groepen.

Blauwe en grijze ogen

Mensen met blauwe of grijze ogen hebben zwakke punten in hun keel, neus en oren. Ze kunnen staar of ademhalingsproblemen, irritatie van de spijsvertering slijmlaag, nier- en gewrichtsproblemen krijgen.

Als er witte lijnen in de iris zijn, kan dit een teken zijn van veranderingen in het zenuwstelsel en kan het later optreden in de zenuw- of angststoornissen, spierkrampen en mengsels van deze gemoedstoestanden met fysieke problemen. In dit geval moet u uzelf helpen met frequente lichaamsbeweging, met Bachbloesems en andere kalmerende en ontspannende medicinale planten .

Wat Vertelt je Oogkleur Over Jou?

Donkere en bruine ogen

Deze groep omvat oogkleuren van lichtbruin tot donkerbruin, zelfs zwart.

Over het algemeen ervaren deze mensen onevenwichtigheden op basis van mineralen zoals calcium, ijzer en zwavel in bloed of metabolisme. Daarom moeten ze aandacht besteden aan de bloedsomloop, vooral lever , beenmerg en wervelkolom.

Na verloop van tijd kunnen deze mensen obesitas, schildklierproblemen en endocriene veranderingen ontwikkelen. Levergezondheid is erg belangrijk voor het voorkomen en behandelen van deze aandoeningen.

Mensen in deze groep hebben meestal gezondheidsproblemen na de leeftijd van 25-30 jaar en bloedonderzoek kan helpen om vroegtijdig problemen zoals hoog cholesterol en bloedarmoede te diagnosticeren.

Als uw ogen deze kleur hebben, moet u al op jonge leeftijd op uw gezondheid letten, omdat mensen in deze groep gevoelig zijn voor onevenwichtige voeding, hoewel ze geen gezondheidsproblemen vertonen als ze jong zijn.

We raden u ook aan regelmatig te oefenen om uw bloedsomloop in evenwicht te houden. En het is handig voor u om bepaalde ondersteuningsproducten te gebruiken.

Lichtbruine ogen zoals een hazelnootkleur zijn gevoeliger voor spijsverterings- en ademhalingsproblemen. Daarom is het zo belangrijk dat ze gezond eten en hun gifstoffen regelmatig verwijderen.

Wat Vertelt je Oogkleur Over Jou?

Ogen in groene en gemengde kleuren

Deze groep omvat alle tinten die behoren tot de hierboven genoemde kleuren, en oogkleuren die een combinatie zijn van groen en bruin. Bovendien zitten ook volledig groene ogen in deze groep.

Als u wilt weten wat uw aanleg is, moet u kijken naar of uw oogkleur licht of donker is. Op deze manier kunt u bepalen welke van de bovengenoemde groepen dichter bij u staan.

Wat Vertelt je Oogkleur Over Jou?

Bewijs

Om te testen hoe betrouwbaar deze diagnosemethode is, is dezelfde kleur als u oog Je kunt het vergelijken met familieleden die dat wel hebben. Zoals we aan het begin van ons artikel zeiden, hangt het van de manier waarop je naar jezelf kijkt af of er verschillende ziekten voorkomen of niet.

Je merkt misschien dat je oogkleur in de loop van de tijd is veranderd, , vaak groene ogen donkerder. Dit komt omdat het lichaam in de loop van de tijd ‘viezer’ wordt.

In elk geval kan deze methode voor u werken en als u meer gedetailleerde informatie over het onderwerp wilt krijgen, kunt u een specialist raadplegen die u meer uitleg kan geven door uw iris te onderzoeken.

Afbeeldingen gebruikt met toestemming van neuroticcamel, Jenn Durfey en starbooze.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button