Gezondheid en Fitness

Wat veroorzaakt keelpijn en wat zijn de symptomen?

Wat veroorzaakt keelpijn en wat zijn de symptomen? Voedingsmiddelen die goed zijn voor keelontstekingen ...

De klacht van keelpijn, die bijna elk seizoen wordt gezien, neemt toe, vooral bij seizoenswisselingen. Naarmate de infectie in de keel toeneemt, neemt het risico op oor- en hoofdaandoeningen toe. Om dit te voorkomen, raden experts meestal aan om het verbruik van hete vloeistoffen te verhogen. Bovendien zou vitamine C infectie voorkomen. Dus wat veroorzaakt een zere keel en wat zijn de symptomen? Voedsel dat goed is voor keelontstekingen

Virussen die het lichaam binnenkomen met een influenza-infectie, hebben een nadelige invloed op de immuniteit. Het lichaam begint na verloop van tijd te vervormen onder invloed van virussen. Het oor en de keel worden het meest beschadigd door deze virussen. Omdat de concentratie van alle ontstekingen op deze twee plaatsen invloed heeft op eten, drinken, horen en slapen, duurt het ziekteverloop van de patiënt langer. Deze ontsteking, die het slikken bemoeilijkt, veroorzaakt ernstige keelpijn. Experts raden ontstekingsremmende slijmoplossende medicijnen aan voor deze aandoeningen. Ze bevelen echter de consumptie van bepaalde voedingsmiddelen aan aan patiënten die geen medicatie willen gebruiken. Sinusitis, allergische rhinitis, obstructie van het sinuskanaal en longziekten kunnen ook een zere keel of infectie veroorzaken. Daarom wordt keelpijn niet op één manier behandeld. Zowel de vernietiging van de keel wordt verminderd als de omstandigheden die deze veroorzaken worden behandeld.

WAT VEROORZAAKT KEELPIJN?

De meest voorkomende oorzaak is een griepinfectie. Dit gebeurt wanneer virussen die in de zomer zijn geïncubeerd, actief worden tijdens de wintermaanden. Wanneer deze virussen zich in het lichaam nestelen, komt het immuunsysteem in actie door antilichamen aan te maken. De oorlog die van binnen begint, maakt het hele lichaam gemiddeld 3 dagen traag. Als er echter voldoende medicatie en supplementen worden gegeven, kan worden voorkomen dat de ziekte erger wordt.

Wat veroorzaakt keelpijn en wat zijn de symptomen?

WAT ZIJN DE SYMPTOMEN VAN KEELPIJN?

Hoofdpijn en aangezichtspijn als gevolg van geblokkeerde sinuskanalen

Snurkende en droge keel door verstopping van de luchtwegen

Pijn op de borst tijdens het ademen

Continu niezen en donker slijm

Zwelling in de lymfe vanaf de achterkant van het oor tot aan de onderkant van de keel

Hoest met slijm

Plotselinge hoge koorts en spierpijn

Het manifesteert zich met symptomen zoals maagcontractie en braken. Deze symptomen zijn echter de symptomen van de besmettelijke griepziekte die keelpijn veroorzaakt.

Wat veroorzaakt keelpijn en wat zijn de symptomen?

ZIJN ER VOEDINGSSTOFFEN DIE GOED ZIJN VOOR KEELINFECTIES?

KWEEPEER EN CITROEN

Meng een kweepeer en een citroen. Na het persen, verwarm het met water en giet er honing overheen. Maak dit mengsel elke ochtend zodra je wakker wordt. Het beschermt je tegen ziektes en vermindert de gevolgen van keelpijn. Dankzij de vitamine C die ze bevatten, helpen kweepeer en citroen bij het verminderen van de geïnfecteerde virussen.

Wat veroorzaakt keelpijn en wat zijn de symptomen?

UIENSAP

Ui, die sterk is in termen van allicine, vertoont een volledig antibioticum. Dankzij deze functie verwijdert het in korte tijd alle virussen en gifstoffen die zich in het lichaam hebben opgehoopt uit het lichaam. Bovendien is het zwavelgehalte dat het bevat slijmoplossend. Het verwijdert de geïnfecteerde cellen die zich in de keel nestelen, vooral via de luchtwegen, uit het lichaam via sputum. Je kunt dagelijks een glas warm uiensap consumeren. Je kunt een lepel honing toevoegen vanwege de bittere smaak.

Wat veroorzaakt keelpijn en wat zijn de symptomen?

HONEY DAISY THEE

Kamille vermindert het effect van irritatie in de keel dankzij het verzachtende dat het bevat. Voor droge hoest kan het worden gemengd met rozenbottel en geconsumeerd door een theelepel honing toe te voegen. Je kunt dit mengsel elke dag consumeren bij snacks en na het avondeten.

Wat veroorzaakt keelpijn en wat zijn de symptomen?

PREBIOTISCH VOEDSEL

Voedingsmiddelen zoals augurken en kefir bieden een-op-een voordeel bij keelinfecties omdat ze van prebiotische oorsprong zijn. Door deze voedingsstoffen aan uw dagelijkse voeding toe te voegen, kunt u uw keelgezondheid beschermen tegen ziektes.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button