Gezondheid en Fitness

Wat veroorzaakt gascompressie?

Wat veroorzaakt gascompressie? Tekenen van gascompressie! Natuurlijke formules voor gascompressie ...

Gascompressie, een van de kwalen die 80 procent van de samenleving vaak ervaart, is een van de gezondheidsproblemen die de kwaliteit van leven verminderen. Over het algemeen komt gascompressie na de maaltijd vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Dit komt doordat vrouwen meer darmproblemen hebben. Dus wat veroorzaakt gasopstopping?

Gaspijn treedt op wanneer bacteriën in de lucht tijdens het eten zich in de maag en darmen nestelen. Dit is een factor die optreedt in de normale spijsverteringscirculatie, maar als de lucht niet wordt verdreven, hoopt deze zich hier op en wordt gecomprimeerd, wat zich manifesteert met hevige pijn. Het komt voor bij alle geslachten van alle leeftijden. Het komt echter vaker voor bij vrouwen. Dit komt omdat darmvragen vaker voorkomen bij vrouwen. Gascompressie is een aandoening die niet al te serieus wordt genomen. Als het gas echter niet uit het lichaam wordt verwijderd, kan het vatbaar zijn voor ernstige ziekten. Deze situatie, die als beschamend wordt beschouwd, is in feite zeer gunstig voor de gezondheid. Spijsverteringsziekten komen voor bij mensen die niet gas geven. Bovendien veroorzaakt dit gas krampen en hevige weeën. Slechte lucht die door gascompressie niet uit het lichaam wordt verdreven, heeft een nadelige invloed op de darmfunctie.

Wat veroorzaakt gascompressie?

WAT ZIJN DE OORZAKEN VAN EEN GASCOMPRESSİE?

Obstipatie, die optreedt bij het vertragen van de darmen als gevolg van koolhydraten en vet voedsel, is de belangrijkste factor die gasdichtheid veroorzaakt.

De maag en darmen, die gevoelig zijn voor bepaalde voedingsmiddelen, hebben last van indigestie. Als gevolg van deze situatie kan het spijsverteringssysteem niet vrij bewegen.

Vooral degenen die snel eten, maken meer luchtuitwisseling dan het lichaam nodig heeft. Zo hoopt overtollige lucht zich op in het lichaam. Deze lucht veroorzaakt ook gasvorming.

Wat veroorzaakt gascompressie?

Droge bonen, kool, uien, bloemkool, artisjokken, linzen, rozijnen, broccoli, uien, gedroogde pruimen en appels veroorzaken overmatig gas omdat deze voedingsmiddelen te veel koolhydraten bevatten. Het verhoogt ook de gasvorming bij opwarmen in voedsel zoals aardappelen, pasta en rijst.

Restless Bowel Syndrome en ontsteking van de darm hebben een nadelige invloed op het ontlastingssysteem. In dergelijke gevallen wordt het gas dat zich binnenin heeft opgehoopt, gecomprimeerd omdat het niet vrij kan bewegen. Deze aandoeningen; Het gaat gepaard met aandoeningen zoals misselijkheid, zwakte en hoge koorts.

Omdat de weeën en pijn die tijdens de menstruatie in de baarmoeder optreden, de onderbuik negatief beïnvloeden, is gasophoping hier gemakkelijker.

Wat veroorzaakt gascompressie?

SYMPTOMEN VAN DE GASPUSH?

Stress en sterke geur bij ontlasting

Ernstige buikpijn en spasmen

Ademhalingsmoeilijkheden door weeën

Pijn in de spieren

Het manifesteert zich met symptomen zoals zweten en misselijkheid.

HOE WORDT GASCONFLICT BEHANDELD?

Het is handig om na symptomen een specialist te raadplegen. Specialisten passen meestal medicatie toe bij de eerste symptomen en licht progressieve gascompressie. Tegelijkertijd wordt een allergische test uitgevoerd. Voor mensen die gevoelig zijn voor bepaalde voedingsmiddelen wordt een speciaal dieetprogramma opgesteld. Bovendien wordt aanbevolen om langzamer en individueel te eten.

Wat veroorzaakt gascompressie?

WAT IS GOED VOOR DE GASCOMPRESSİE?

Dankzij de gingerol-stof die het bevat, is gember goed voor indigestie en buikgriep die gasdichtheid veroorzaken. Iemand die gascompressie ervaart, moet voor het eten een glas gemberthee drinken.

Kamille, dat een kalmerende eigenschap heeft, voorkomt gascompressie en zorgt voor een comfortabele ontlasting. Bovendien is kamille niet alleen goed voor gascompressie, maar ook voor depressie en stress.

Wanneer komijnzaad wordt gekauwd, reinigt het de bacteriën die zich vanuit de maag in de mond verzamelen. Zo wordt gascompressie voorkomen. Het is vooral handig voor mensen die regelmatig gascompressie ervaren om deze methode na de maaltijd toe te passen.

Meng 1 theelepel zuiveringszout met een glas warm water en drink één glas per dag. Het helpt het overtollige zuur in de maag te verminderen, wat pijn en gascompressie veroorzaakt.

Drink tijdens de gascompressie langzaam een ​​glas warm water en masseer het gebied van de pijn.

Als u vaak gascompressie ervaart. Draag niet te strak.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button