Gezondheid en Fitness

Wat veroorzaakt een verschuiving van het oor kristal?

Wat veroorzaakt een verschuiving van het oor kristal? Tekenen van oorkristal spelen

Oorkristal spelen, dat ernstige duizeligheid veroorzaakt, komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Het oorkristal, dat vloeibare mobilisatie is, reduceert de levensstatus tot nul. Het oorkristal, dat schade aan de hersenen en de wervelkolom veroorzaakt, wekt de persoon zelfs uit zijn slaap. Naast symptomen zoals onbalans, manifesteert het zich ook met een onregelmatige hartslag. Dus waarom speelt het oorkristal?

Oorkristallen zijn structuren in het binnenoor die zorgen voor evenwicht in het lichaam. Kristallen worden gevonden in de balanskanalen in het binnenoor. Oorkristallen, die zorgen voor de balans van lichaamsbewegingen, zitten vast in het oor in drie afzonderlijke balanskanalen in vloeibare vorm. Deze structuren die na een trauma worden verplaatst, hebben een negatieve invloed op de hersenen en het ruggenmerg. Terwijl de oorkristallen bewegen, wat de balansvloeistof is, brengt dit ook ernstige gezondheidsproblemen met zich mee. Vaak is niet bekend wat de reden is dat deze kristallen flikkeren. Beweging van het oorkristal kan worden veroorzaakt door ziekten zoals de ziekte van Menière, ooraandoeningen zoals otosclerose, ziekten van het centrale zenuwstelsel en tumoren in het binnenoor. 80 procent van de patiënten kan zelfs uit de slaap ontwaken vanwege ernstige oorpijn. Gevallen nemen toe tijdens de wintermaanden.

Wat veroorzaakt een verschuiving van het oor kristal?

WAAROM VERSCHUIDT HET OORKRISTAL?

Oor- en bovenste luchtweginfecties zijn een van de belangrijkste factoren die de kristalverschuiving van het oor veroorzaken. Trauma aan de hersenen en plotselinge nekbewegingen zorgen er ook voor dat deze kristallen bewegen. De bewegingen tijdens het liggen en opstaan ​​activeren plotseling de kristalvloeistoffen. Tekenen dat de kristallen wegglijden; plotseling optredende duizeligheid en misselijkheid. Tegelijkertijd is een gevoel van onbalans, hoewel er geen duizeligheid is, een van de symptomen die aantonen dat de oorkristallen van de persoon zijn uitgegleden.

Wat veroorzaakt een verschuiving van het oor kristal?

SYMPTOMEN VAN EAR CRYSTAL PLAY

Ernstige duizeligheid die de vloer onder uw voeten vandaan trekt

Onbalans in lichaamsbewegingen

Vervorming in de focus van visie

Verhoogd suizen en ontstoken afscheiding in het oor

– Krampen van het oor naar het gezicht

Misselijkheid en hoofdpijn, zelfs tijdens het liggen

In vergevorderde gevallen manifesteert het zich met symptomen zoals hartritmestoornissen en verhoogde bloedstroom.

Wat veroorzaakt een verschuiving van het oor kristal?

HOE WORDT OORKRISTALIS BEHANDELD? WAT TE DOEN TIJDENS HET SPELEN;

Met de balanstesten van de neus-keel-arts wordt bepaald of de oorkristallen bewegen of niet. Het wordt aanbevolen dat de persoon die de oorkristallen losmaakt, voorzichtiger is bij het bewegen. Het hoofd op een vaste plaats houden zonder te veel te bewegen tijdens duizeligheid. Er moet voor voldoende water worden gezorgd. Tijdens de aanvallen is het handig om onderweg direct te gaan liggen of zitten.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button