Gezondheid en Fitness

Wat is lentekoorts en wat zijn de symptomen?

Wat is lentekoorts en wat zijn de symptomen? Welke voedingsmiddelen zijn goed voor lentekoorts?

Seizoensovergangen treden op als het weer begint af te koelen. Tijdens dit proces ervaren mensen enkele lichamelijke gezondheidsproblemen. In dit proces, wanneer het menselijk lichaam aan de natuur begint te wennen, is vermoeidheid het meest voorkomende gezondheidsprobleem. Experts noemen het voorjaarsmoeheid omdat het tijdens deze maanden optreedt. Deze vermoeidheid vermindert de kwaliteit van het dagelijks leven. Dus wat is lentekoorts en wat zijn de symptomen ervan?

Vermoeidheid in de lente wordt gezien bij mensen die zich niet kunnen aanpassen aan seizoensveranderingen en een zwak lichaam hebben. Over het algemeen is deze situatie bij individuen; Het veroorzaakt problemen zoals stress en slapeloosheid. De herfst, het overgangsseizoen naar de winter, volgt de zonnige en stimulerende lucht van de zomermaanden en zorgt voor malaise, onvermogen om te slapen en chronische vermoeidheid in ons lichaam. Vooral het maandag-syndroom dat aan het begin van de week wordt ervaren, wordt in de herfst nog ondraaglijker. We willen niet uit bed komen, we voelen ons moe en zwak tot de dag voorbij is. Als u moe en zwak bent wanneer de herfst zijn effecten begint te vertonen, als u geen energie kunt vinden om zelfs maar een stap te zetten, moet u de volgende voedingsmiddelen meer in uw dieet opnemen.

Wat is lentekoorts en wat zijn de symptomen?

WAT ZIJN DE SYMPTOMEN VAN SPRING FATIGUE?

De aderen van de maag, die door kou gewend zijn aan warm en warm voedsel, zorgen ervoor dat de bloedvaten samentrekken wanneer ze koud voedsel tegenkomen. Dit vermindert de functionaliteit van de maag. Het veroorzaakt ziekten zoals gastritis.

Samentrekking van andere aderen in het lichaam maakt ook de weg vrij voor hart- en vaatziekten. Omdat het de bloedstroom negatief beïnvloedt, veroorzaakt het koude voeten en plotselinge warmte in het hoofdgebied.

Wat is lentekoorts en wat zijn de symptomen?

Zowel het oppervlak van de huid als de dermislaag veroorzaken ook overmatige droogheid tijdens het voorbereiden op warmte. Terwijl de cellen vervormen, worden ook de haarzakjes beschadigd. Over het algemeen treedt op dit moment overmatig haarverlies op.

Gezondheidsproblemen zoals vermoeidheid van het lichaam, zwakte en constante slaperigheid worden ervaren. Incidentele duizeligheid en instabiliteit kunnen voorkomen.

Stijgende temperaturen beperken een gelijkmatige ademhaling. Bovendien, omdat de temperatuur ervoor zorgt dat zweetklieren snel werken, wordt de zuurstof in het lichaam onvoldoende. Hierdoor verliest de functie van de longen.

Wat is lentekoorts en wat zijn de symptomen?

Welke voedingsmiddelen zijn goed voor voorjaarsmoeheid?

Çağla, een van de vruchten die wordt geïdentificeerd met de lentemaand, is goed voor hartaandoeningen. Het helpt ook om het slechte cholesterolgehalte te verlagen.

Aardbei, een andere lentefruit, verhoogt de weerstand van het lichaam dankzij de vitamines A, B, C en K die het bevat. Het versterkt het tandvlees, het zenuwstelsel en de botstructuur. Dankzij deze eigenschappen zijn aardbeien een van de meest effectieve vruchten bij het verlichten van voorjaarsmoeheid.

Wat is lentekoorts en wat zijn de symptomen?

Een van de problemen bij de overgang van winter naar lente is de afname van de lichaamsweerstand. Om de weerstand van het lichaam te versterken, zeggen experts dat de meest gunstige manier een mengsel van kruidnagelsap is. Dit mengsel; Het wordt bereid door kruidnagel, muntblaadjes, schijfjes citroen en appelschil toe te voegen aan een waterfles van 1 liter.

Een van de onmisbare vruchten van de lente is de andere pruim. Pruim vermindert lichaamswarmte. Het brengt ook het oestrogeenhormoon bij vrouwen in evenwicht en elimineert het ijzertekort.

Wat is lentekoorts en wat zijn de symptomen?

Wat zijn de manieren om voorjaarsmoeheid te voorkomen?

In deze seizoenen kunt u zelfs voor twee dagen naar een rustige vakantiebestemming.

U kunt ’s ochtends 10 minuten strekken.

Je kunt zeker fruit of groenten eten als tussendoortje.

U kunt de consumptie van voedingsmiddelen met vitamine B en C verhogen.

Verhoog tijdens deze maanden uw waterverbruik tot 3 liter.

– Je kunt overdag een half uur wandelen.

U kunt liever gekookt eten dan vet voedsel.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button