Gezondheid en Fitness

Wat is ijslaser Ontharing, Hoe Wordt het Toegepast ?

Laser epileren We helpen u met gedetailleerde informatie over ijslaserepileren , de nieuwste technologie en een nieuwe procesconditie. Hoewel er een minimumniveau is in de laserepilatieprocessen, kunt u de snellere oplossingen bereiken dankzij de ijsloze pijnloze laserepilatiebehandeling die de meest pijnloze, snelste en nieuwste technologie gebruikt. De nieuwe techniek, die tegenwoordig bij veel mensen de voorkeur heeft, werd in 2014 ontwikkeld en werd gebruikt in het kader van de behandeling . Het apparaatmechanisme, dat sinds de oprichting voortdurend is ontwikkeld, wordt nu beter en geeft precieze resultaten. Dankzij deze methode worden pijnloze en pijnvrije procedures uitgevoerd in lichaamsgerichte behandelingen. Aan de andere kant biedt het snellere oplossingen door het te verminderen tot 50% in vergelijking met andere epilatiebehandelingsprocessen. De reden waarom het korter duurt, is de toepassing van een meer geschikte technologie in laserkoppen.

Wat is ijslaser Ontharing, Hoe Wordt het Toegepast ? Hoe maak ik een ijslaser-epilatie?

Vóór het epilatieproces moet de persoon die wordt opgenomen in de behandeling een minimale verkorting van het haar hebben in het gebied waar de laser wordt aangebracht. Na het toepassen van deze situatie kan de procedure ijslaserepilatiebehandeling worden toegepast. De applicatietechniek omvat in principe hetzelfde type als “ Diode Lazer “. Hoewel er minimaal 8 tot 10 sessies zijn bij normale epileerbehandelingen, verspreidt dit proces zich in 4 tot 6 sessies in ijslasertechniek.

Wie kan deze behandeling krijgen?

Mensen die hier volledig bij betrokken zijn en er klaar voor zijn, met name degenen die geen handicap hebben voor het epileren, kunnen in behandeling zijn. Deze behandelingsmethode is geschikt voor jonge meisjes als ze ouder zijn dan 16 jaar en ze de haarvorming hebben voltooid. Ze kunnen zorgeloos en gezond ijslaseren gebruiken. Het is belangrijk voor vrouwen die zwanger zijn, niet alleen te gebruiken voor ijslaser, maar ook voor alle andere behandelingen voor laser ontharing.

Wat zijn de voordelen van ijslaserhaarverwijdering?

De voordelen van ijslaserepilatie zijn de toepassing in alle seizoenen. Of u nu in de zomer of in de winter bent, u kunt elke maand uw behandeling ondergaan en uw haar verwijderen. IJslaserbehandeling wordt uitgevoerd door een koude methode toe te passen dankzij het -3 graden koelsysteem. Daarom kunt u, ongeacht uw huidskleur, gemakkelijk profiteren van deze mogelijkheid zonder enige schade.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button