Gezondheid en Fitness

Wat is het prikkelbare darm syndroom?

Wat is het prikkelbare darm syndroom? Symptomen van prikkelbare darm syndroom ...

Het rusteloze darmsyndroom, een van de spijsverteringsaandoeningen, vermindert de kwaliteit van leven van de persoon. Prikkelbare-darmsyndroom, dat ernstige pijn veroorzaakt, kan ernstige ziekten veroorzaken als het niet tijdig wordt ingegrepen. We hebben degenen die nieuwsgierig zijn naar het prikkelbare darm syndroom dat een opgeblazen gevoel en symptomen van indigestie veroorzaakt, toegevoegd aan het nieuws in het nieuws. Het komt vaker voor bij vrouwen. Dus wat is het prikkelbare darm syndroom?

Het gaat ook over als prikkelbare darm of rusteloos. Dit ongemak, dat geen organische oorzaak heeft, doet zich om verschillende redenen voor. Deze ziekte, die een spijsverteringsprobleem is, treft niet alleen de darm van de geest, maar de hele spijsvertering. Dit ongemak, dat vaker voorkomt bij vrouwen dan bij mannen, manifesteert zich met hevige buikpijn. Het wordt ervaren doordat de darmen worden geïnfecteerd of beschadigd door de bijwerkingen van sommige medicijnen. Voedsel, drank, medicijnen en bacteriën die via de lucht het lichaam binnenkomen, creëren intens gas in de darmen. Hierdoor raken de darmen geblokkeerd. Omdat het gas druk in de darmen veroorzaakt, vertoont het symptomen zoals buikpijn en een opgeblazen gevoel. Sommige onderzoeken hebben aangetoond dat ster deze situatie ook kan veroorzaken. Omdat de hersenen onder stress geen gezonde zenuwsignalen aan het lichaam geven, kunnen de darmen niet functioneren.

Wat is het prikkelbare darm syndroom?

ALGEMENE OORZAKEN VAN GEVOELIG INTEGAAL SYNDROOM

Gasophoping in het spijsverteringsstelsel

Ontsteking of infectie van de darmen

Contracties in de darmen door voedselresten

WAT ZIJN DE SYMPTOMEN VAN GEVOELIG INTEGAAL SYNDROOM?

Frequente periodes van diarree en moeite om het lang vast te houden

Pijn die ontstaat door onevenwichtige zwelling en zwelling in de buik

Door het witte slijm dat tijdens de ontlasting naar buiten komt, scheidt het voedsel zich niet in de darmen.

Verharding en krampen in de onderbuik na de maaltijd

– Onvermogen om gemakkelijk gas te krijgen wanneer het gas vastzit of, integendeel, frequent en slecht ruikend gas

Het kan zowel verstopt als diarree zijn.

Wat is het prikkelbare darm syndroom?

GEVOELIGE INTEGALE SYNDROOMBEHANDELING

Er is geen definitieve behandeling voor deze aandoening. Omdat het echter de kwaliteit van leven negatief beïnvloedt, wordt geprobeerd de effecten van het syndroom te verminderen. Omdat stress een trigger is bij deze ziekte, passen experts behandelingen toe om stress te verminderen. Tegelijkertijd ondersteunt het vermijden van voedingsmiddelen zoals tarwe, maïs, melk, kaas, haver, koffie, rogge, eieren, thee en citrus het behandelingsproces van de ziekte. Het is handig om kruidentheeën zoals venkel, munt en kamille te consumeren om stress te verminderen.

Wat is het prikkelbare darm syndroom?

WAT IS HET BEPERKTE DARM SYNDROOM DIEET?

Het meest getroffen gebied in het lichaam onder depressie en intense stress is de spijsvertering. Bij het prikkelbare darmsyndroom, de meest voorkomende spijsverteringsstoornis, zoeken experts natuurlijke remedies vóór medicatie. Om de stoelgang te versnellen, moet u wat voedingsstoffen uit het leven van de patiënt halen en wat introduceren. Vet- en koolhydraatrijk voedsel zorgt ervoor dat de darmen langzamer gaan werken. Vezelrijk en vloeibaar voedsel versnelt de darmen. Een dieet dat vooral vanaf het ontbijt, het belangrijkste moment, moet worden toegepast. Het is echter niet correct om het toe te passen zonder een specialist te raadplegen.

Wat is het prikkelbare darm syndroom?

Het meest aanbevolen dieet is;

MATERIALEN;

Een eetlepel olijfolie

Een eetlepel haver

Een glas warme, lactosevrije melk

Twee plakjes ananas

Vier hele walnoten

Vijf noten

FABRICATIE

Meng alle ingrediënten in de blender. U kunt naar smaak een lepel honing toevoegen. Je kunt ’s ochtends anderhalve of zelfs twee glazen drinken. Dit mengsel reguleert zowel je hormonen, zenuwcellen als de spijsvertering. Op deze manier is het goed voor hoofdpijn, stress en prikkelbare darmsyndroom. Bovendien ondersteunt deze mix je om de hele dag energiek te zijn.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button