Goede ideeën

Wat is Het Elektromagnetisch Veld en Hoe Beïnvloedt Het u?

Computers, mobiele telefoons, stopcontacten, magnetrons, wifi … Apparaten die u elke dag gebruikt of uw leven gemakkelijker maakt, produceren elektromagnetische velden . Deze gebieden veroorzaken veel problemen zoals slapeloosheid, angst, allergieën, droge huid.

In dit artikel zullen we het magnetische veld bekijken en de invloed hiervan op u . We zullen ook uitleggen hoe u uzelf kunt beschermen om deze apparaten te blijven gebruiken zonder uw gezondheid te schaden.

Wat is het elektromagnetisch veld?

Vandaag zijn elektromagnetische velden overal, omdat zelfs als u geen elektronische hulpmiddelen gebruikt, de golven van de apparaten die uw buren gebruiken u zullen bereiken. Het elektronische veld is niet alleen van invloed op mensen die ver van andere mensen wonen en waar geen kabel is.

Deze gebieden die we het elektronische veld noemen, zijn niet zichtbaar voor het menselijk oog . Dit is de belangrijkste reden waarom we dit probleem al hebben genegeerd.

Wat is Het Elektromagnetisch Veld en Hoe Beïnvloedt Het u?

De betreffende gebieden zijn verbindingen, televisie antennes, radio- of telefoonstations, voedingen, röntgenapparatuur en denkbare apparaten het komt voort uit de accumulatie van elektrische lading geproduceerd door alle elektronische apparaten .

Wanneer u een gereedschap in het stopcontact steekt, worden de elektronische golven rond dat apparaat in de lucht uitgestoten. Hoe hoger de spanning, hoe intenser het elektronische veld. Als uw computer is verbonden met internet, kunt u de wifi-gebieden om u heen zien. Al deze komen op de een of andere manier in contact met je lichaam.

Er is ook een natuurlijk elektromagnetisch veld geproduceerd door de energie van de wereld . Dit kan een negatieve invloed hebben op uw gezondheid, maar de effecten ervan kunnen grotendeels worden vermeden door onze aanbevelingen in dit artikel.

Welke invloed heeft het elektromagnetische veld op u?

Aangezien elektromagnetische velden de laatste tijd wijdverbreid zijn geworden, is er geen langetermijnstudie naar de negatieve effecten van blootstelling eraan . In ieder geval zal een persoon die de hele dag in elektromagnetische velden doorbrengt, de effecten hiervan op zijn lichaam voelen.

Veel mensen die lange tijd op kantoor werken, ervaren deze effecten elke dag en hebben te maken met verschillende gezondheidsproblemen.

Sommige van deze effecten:

 • Zenuwstelselaandoeningen: depressie, angst, prikkelbaarheid, enz.
 • Slapeloosheid
 • Allergieën
 • Hypertensie
 • Hypertensie  Onvruchtbaarheid en zwangerschapsproblemen
 • Auto-immuunziekten
 • Aritmie

Verschillende onderzoeken geven ook aan dat op lange termijn mogelijk kankerverwekkende effecten kunnen optreden.

Manieren om hun effecten te vermijden

Wat is Het Elektromagnetisch Veld en Hoe Beïnvloedt Het u?

De ideale optie is wonen in een organisch huis midden in de natuur . Dit is echter een onmogelijke optie voor de meeste mensen.

In de kamers of omgevingen waar u het grootste deel van uw dag hebt doorgebracht Naast het proberen weg te blijven van apparaten en vast internet te gebruiken in plaats van wifi, zijn er een paar andere manieren om van deze elektromagnetische vervuiling af te komen:

 • leun minstens een uur in zand of gras Loop de voet .
 • Knuffel een boom gedurende minstens 15 minuten.
 • Leg een deken onder je bed door een deken van schapenwol te leggen, deze deken zal als isolatie dienen.
 • Koop producten die elektromagnetische golven isoleren (er zijn bijvoorbeeld dergelijke gevallen voor mobiele telefoons).
 • Gebruik koper om natuurlijke isolatie te creëren (kleding met koperdeeltjes, koperen armbanden, enz.), Omdat koper beschermende eigenschappen heeft tegen deze golven.

Wat dacht je van een experiment?

We stellen meer sceptische mensen voor om een ​​experiment uit uit te voeren.

Je moet dit een maand lang elke dag doen: kook wat water in een magnetron en geef een bloem water met warm water. Aan de andere kant, water een andere bloem van dezelfde functie met gewoon leidingwater.

Na een maand zul je zien hoeveel elke persoon is gegroeid. U zult merken dat de bloem die water geeft met water dat in de magnetron is verwarmd, zwak is en niet veel kan duren.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button