Gezondheid en Fitness

Wat is een guavefruit?

Wat is een guavefruit? Hoe guavefruit te eten en wat zijn de voordelen ervan?

Zonder dat de meeste mensen het weten, maar een complete vitaminewinkel, is guavefruit de afgelopen jaren populair geworden. Het thuisland van deze vrucht, die de aandacht trekt met zijn aangename geur, is West-Amerika en India. Het is effectief tegen virussen die de bovenste luchtwegen veroorzaken. Het wordt al 5 jaar in ons land geproduceerd. We hebben alles onderzocht wat je je afvraagt ​​over de guavefruit. Dus wat is guave en wat zijn de voordelen ervan?

De wonderfruitguave verspreidt zich vanuit Aziatische landen over de hele wereld; Het is een voedingsbron die het lichaam bij veel zaken helpt, van ooggezondheid tot gewichtsverlies. Het kan vele jaren worden bewaard en geconsumeerd zonder enige chemische behandeling. Het is Psidium in de wetenschappelijke literatuur. In het Latijn betekent psidium granaatappel. Er zijn ongeveer 100 soorten guave. Het bevat grote hoeveelheden vitamine A en C. Het is ook rijk aan foliumzuur, kalium, mangaan en kopermineralen. Er zijn twee soorten guave. Appel en aardbei worden guavana genoemd. De groene heet appelguave en de rode heet aardbei guavana. De buitenschaal is hard, maar het vlezige deel van de inhoud is erg zacht. De smaak verschilt per soort. Het heeft een bittere of zoete smaak.

WAAR GROEIT GUAVA?

Guave houdt van warme klimatologische omstandigheden en wordt de laatste jaren verbouwd in het district Mersin Silifke in ons land. Door massaproductie werd guave hier verkocht in plaats van boven Turkije. Hoewel het gewicht vrij duur is, voldoet guavefruit aan de vitamines en mineralen die nodig zijn voor het immuunsysteem tegen toenemende epidemische virussen.

Wat is een guavefruit?

HOE GUAVA FRUIT ETEN?

Het wordt vaak toegevoegd aan fruitsauzen in Amerika. De azijn is gemaakt. Saus en azijn worden aan gerechten toegevoegd. In Aziatische landen wordt het fruit rauw geconsumeerd. Het heeft echter een heel ander verbruik. Snijd het, zout het en giet zwarte peper. Deze vrucht is vaak op straat te vinden. In de straten van Aziatische landen Het kan worden gevonden ondergedompeld in pruimenpoeder. Indianen geven echter over het algemeen de voorkeur aan steenzout. Degenen die op dieet willen, consumeren het door het aan hun salades toe te voegen. Guave bevat grote hoeveelheden pectine en wordt geproduceerd als sap. Taart en gelei worden ook gemaakt. Consumptie van het water is populair in landen als Mexico en Cuba. Ook consumeren sommige landen het als tomaten. Thee wordt ook gemaakt van fruit en bladeren. Deze thee is goed voor indigestie.

Wat is een guavefruit?

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN GUAVA FRUIT?

Guave bevat 4 keer meer vitamine C dan citrusvruchten en vermindert de glans van de huid en haaruitval. Bovendien versterkt het het immuunsysteem.

Guavana-keel voorkomt ook de opeenhoping van virussen en geïnfecteerde cellen. Het vernietigt de longen voordat virussen ze bereiken. Daarom raden experts aan om veel te consumeren.

Wat is een guavefruit?

Dit voedsel, dat in vergelijking met andere fruitsoorten weinig suiker en koolhydraten bevat, is een vrucht die gemakkelijk kan worden geconsumeerd door zowel diabetici als mensen die willen afvallen.

Omdat deze vrucht 2 keer de vitamine A in wortelen bevat, is het ook goed bij oogproblemen. Het voorkomt problemen met het gezichtsvermogen, die vooral op oudere leeftijd kunnen worden gezien.

Wat is een guavefruit?

Na intensief en tempo-werk moeten we voedingsmiddelen met veel magnesium consumeren om onze botten en spieren te versterken. 3 guavevruchten die aan het einde van de dag worden geconsumeerd, helpen bij het verminderen van magnesiumtekort.

– Guave houdt de bloedsuikerspiegel in evenwicht en bevat ook veel vezels, dus het helpt om lang vol te blijven. Daarom is het een ideale voedingsbron voor mensen die een dieet volgen. Het zorgt ervoor dat de darmen snel werken. Het voorkomt constipatie.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button