Goede ideeënGezondheid en Fitness

Wat is de Relatie Tussen de Ogen en de Gezondheidstoestand

Omdat onze gezondheid wordt weerspiegeld op de voeten, handen en gezicht, kunnen ogen ons hint geven over hoe onze organen werken. De ogen zijn ook verbonden met andere delen van het lichaam, meestal met de nieren. Laten we eens kijken wat de relatie tussen de ogen en de gezondheidstoestand is.

Relatie van de ogen met gezondheidstoestand Wat te vertellen

Verlies van de natuurlijke helderheid van de ogen

Dit probleem, nier en lever geblokkeerd het kan een indicatie zijn dat het werkt en dat de bloedstroom niet goed werkt. Dit betekent dat toxines die zich ophopen in deze organen worden geblokkeerd door circulerend bloed en zuurstof; het voorkomt dat nuttige mineralen het lichaam binnendringen.

Ook heeft bloed, om de hersenen en ogen te bereiken, meer energie nodig om de zwaartekracht te bestrijden. Wanneer deze energie niet wordt geleverd, kan dit ook een onbalansprobleem veroorzaken.

Geel worden van de huid onder de ogen

Wat is de Relatie Tussen de Ogen en de Gezondheidstoestand

De huid net onder het oog is geelachtig of zwartachtig; kan wijzen op een probleem in de nieren, blaas of voortplantingsorganen . Bovendien kunnen kneuzingen onder de ogen ook wijzen op een probleem met het spijsverteringsstelsel dat u eerder hebt ervaren.

Grijs of bleek onder de ogen

De grijsachtige of bleke huid onder de ogen kan wijzen op een probleem in de nieren en in sommige gevallen in de longen.

In sommige gevallen werken deze organen mogelijk niet goed vanwege oedeem in de lymfe. Of grijs worden van de onderogen kan wijzen op een tekort aan hormonen.

Tassen onder de ogen

Wat is de Relatie Tussen de Ogen en de Gezondheidstoestand

Tassen onder de ogen zijn een aandoening waarbij sommige mensen plastische chirurgie moeten ondergaan en ons er verdrietig en moe uit laten zien. Zwelling van de onderogen; kan erop wijzen dat de spijsverterings- en secretoire organen verstopt zijn en het lichaam niet in staat is om toxines op de juiste manier te verwijderen.

Als je ’s avonds laat en’ s morgens veel eet, kun je wakker worden met wallen onder je ogen. Deze zakken verdwijnen na een paar uur, maar zelfs als de oogzakken verdwijnen, vertelt dit probleem ons dat we ons lichaam moeten zuiveren .

Wanneer oogzakken chronisch ongemak worden, vullen deze zakken met olie in plaats van water. Dit is een zeer ernstig probleem; als u een dergelijk probleem heeft, moet u uw arts raadplegen en ervoor zorgen dat u een ontsteking of cyste in uw andere organen heeft.

De pupil bedekken met een wit vel

De pupil bedekken met een troebel wit vel geeft de aanwezigheid van slijm of onverteerde stoffen aan. Het is heel belangrijk om te overwegen of u een dergelijk probleem ondervindt, omdat het u in de toekomst kan waarschuwen voor de mogelijkheid van een staarprobleem.

Omdat deze witte laag laat zien dat de nier en het spijsverteringsstelsel niet goed werken. De witte laag in de pupil is ook te zien bij dieren met hetzelfde probleem.

Oogbloeding

Wat is de Relatie Tussen de Ogen en de Gezondheidstoestand

Het bloeden van de witte delen van het oog en roodheid, zijn de voorbode van problemen met de bloedsomloop en de luchtwegen. Dit probleem kan lang aanhouden of in korte tijd verdwijnen.

Gele stippen op het witte deel van het oog

Zoals we hierboven vermeldden, gele stippen; wijst op nierstenen met nier- en uitscheidingsstelselproblemen en verschijnt in het witte deel van het oog.

Vergrote pupillen

De grootte van de pupillen varieert met het licht waaraan we worden blootgesteld. De pupillen die echter op andere momenten groter waren dan het effect van licht; kan wijzen op stress of de aanwezigheid van darmparasieten .

Andere indicatoren van darmparasieten kunnen worden vermeld als jeuk en tintelingen aan het puntje van de neus, darm- en spijsverteringsproblemen, verhoogde eetlust en rusteloosheid.

Wat is de Relatie Tussen de Ogen en de Gezondheidstoestand

Kraaienpootjes

Omdat de rimpels die we kraaienpootjes aan de buitenste randen van het oog noemen, indicatoren zijn voor de verzwakking van de nieren, moeten we vanaf jonge leeftijd aandacht besteden aan de gezondheid van onze nieren.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button