Gezondheid en Fitness

Wat is de darmflora en wat als deze is gebroken?

Wat is de darmflora en wat als deze is gebroken? Wat zijn de symptomen van een aandoening van de darmflora?

Elke vervorming in de darmen, die de basis is van alle ziekten, heeft een nadelige invloed op de algemene gezondheid. Daarom benadrukken experts het belang van darmgezondheid. De darmflora is op dit punt de belangrijkste. We hebben voor u diegenen onderzocht die nieuwsgierig zijn naar de flora, die de algemene van de levende organismen wordt genoemd. Dus wat is de darmflora en wat als deze kapot is? Wat zijn de symptomen van een aandoening van de darmflora?

Alle levende organismen in de darm die helpen bij het verteringsproces darmflora gebeld. Deze bacteriën in ons lichaam vergemakkelijken de spijsvertering. Micro-organismen worden echter niet gevonden in de bovenbuik en de dunne darm. De meeste micro-organismen worden in de dikke darm aangetroffen. De metabolisch meest actieve darm is de dikke darm. Nadat het voedsel in de maag is verwerkt, gaat de dunne darm vervolgens over naar de dikke darm, terwijl deze micro-organismen eiwitten en aminozuren scheiden door een fermenterend effect. Wanneer de pH-waarde in de darmen daalt, werkt de stofwisseling niet voldoende. Experts benadrukken op dit punt de voordelen van waterverbruik. Bovendien zijn sommige van deze organismen gunstig en sommige schadelijk. Organismen moeten echter in balans blijven. Anders veroorzaakt overmatige diarree overmatig vochtverlies, en als het minder is, bereidt het de grond voor op constipatie. Dit roept ziekten op zoals darmknopen en gascompressie. De gemakkelijkste manier om de darmflora in balans te houden, is door gezond te eten.

Wat is de darmflora en wat als deze is gebroken?

WAAROM VERSLAAT DE DARMFLORA?

Overmatig gebruik van antibiotica zorgt ervoor dat de gunstige bacteriën in de darmen via ontlasting worden uitgescheiden. Daarom raden experts aan om natuurlijke antibiotica te nemen zonder antibiotica.

Bovendien, door te veel granen te consumeren, vermindert het consumeren van vezelrijk voedsel om middernacht de darmflora en vertraagt ​​het de functies ervan. Daarom raden experts aan om regelmatig fruit te consumeren. Hij benadrukt dat de fruitconsumptie gezonder zal zijn, vooral in zijn nachtelijke uitspraken. Stress is het begin van bijna elke ziekte.

Stress, een psychologische aandoening, zorgt ervoor dat zenuwcellen langzamer werken. Dit vermindert commandofluctuaties naar de hersenen. De vertraagde besturing van de hersenen heeft een negatieve invloed op de gezondheid van de darmen.

Het zorgt ervoor dat de darmen bij sommige ziekten langzaam werken. Vooral degenen die chronische medicijnen gebruiken, bereiden de grond voor op de verstoring van het evenwicht van de darmflora.

Wat is de darmflora en wat als deze is gebroken?

WAT ZIJN DE SYMPTOMEN VAN INTEGALE FLORASTOORNISSEN?

Een opgeblazen gevoel in de buik en pijn voelen ondanks het niet nuttigen van voedsel

Constante gasophoping en pijn

Moeilijkheden of comfort bij ontlasting, maar qua kleur in de buurt van zwart en overdreven geurend

Wakker worden met kwalen zoals misselijkheid

Veroorzaakt vermoeidheid en zwakte

Overgewicht verliezen ondanks eten

Het manifesteert zich met symptomen zoals gebrek aan eetlust.

Wat is de darmflora en wat als deze is gebroken?

HOE DE INTESTINALE FLORASTOORNIS TE CORRIGEREN?

De meest effectieve natuurlijke manier om de darmflora te reguleren is bottenbouillon. Botbouillon, die een hoog gehalte aan gelatine en natuurlijke oliën bevat, ontspant de darmen. Het versterkt de darmwand en het slijmvlies.

Zelfgemaakte yoghurt met probiotica reguleert de darmflora. Het verhoogt ook de pH-balans van het lichaam en de darmen. Het reguleert ook de darmflora wanneer huisyoghurt en zwart zaad elke ochtend worden gemengd en geconsumeerd in een kom.

Dankzij het caprylzuur dat het bevat, voorkomt kokosolie de nadelige effecten van de darmflora door de slechte bacteriën en virussen uit het lichaam te verwijderen.

Daarnaast hebben voedingsmiddelen zoals augurken, kombucha, appelciderazijn, karnemelk een positief effect op de darmflora.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button