Dieet

Wat is darmontgifting, hoe wordt het gedaan?

Wat is darmontgifting, hoe wordt het gedaan? Wat is het moeilijkste voor de maag om te smelten? Om de maag te ontspannen ...

Met de detox die u kunt toepassen om uw maag te ontspannen als u te veel eet, kunt u zowel het gewichtsprobleem overwinnen als het risico op gezondheidsproblemen minimaliseren. Dus hoe reinig je je maag als je zware maaltijden eet? Het antwoord is natuurlijk maagontgifting! Dus wat is maagontgifting, hoe wordt maagontgifting gedaan? Wat zijn de moeilijkste voedingsmiddelen om te verteren? Welk voedsel smelt de maag nauwelijks? Hier is de voorbereiding van een gezonde maagontspannende detox …

Heerlijke maaltijden die met zorg worden bereid voor belangrijke dagen, kunnen de grenzen van mensen met gewichtsproblemen verleggen en er zelfs voor zorgen dat ze het dieet onderbreken. Zwaar en vet voedsel dat overdag wordt geconsumeerd, kan ervoor zorgen dat u later maagproblemen krijgt en extra calorieën binnenkrijgt. U kunt uw maag ontspannen met enkele gezonde detox-kuren die u kunt toepassen, zodat voedingsmiddelen die geschikt zijn voor vetophoping in bepaalde delen van het lichaam niet terugkeren als gewicht, en u kunt zelfs afvallen gemakkelijker maken als u regelmatig aanbrengt. U kunt zowel uw gezondheid als uw fitheid beschermen door natuurlijke oplossingen toe te passen tegen een opgeblazen gevoel, indigestie en gasproblemen die optreden na het eten, niet alleen voor degenen die op dieet willen! Welke voedingsmiddelen zijn goed voor de gezondheid van de maag? Wat is het moeilijkste voor de maag om te smelten? Welke voedingsmiddelen maken de spijsvertering gemakkelijker en moeilijker? Samen met de trucs die het spijsverteringssysteem versnellen, dingen die u moet weten over maagontgifting …

TIJD TIJD TABEL VAN VOEDSEL:

HAAR: Het komt rechtstreeks in de darmen terecht.
FRUIT- OF GROENTESAPPEN: Het bereikt de darmen in 15-20 minuten.
RAUWE GROENTEN: Het zit ongeveer 30-40 minuten later in de darmen.
GEKOOKTE GROENTEN: Het komt na gemiddeld 40 minuten uit de darmen.
ACHTER: Het komt binnen 45-60 minuten in de darm terecht.
OLIE SALADE: Het zit na 1 uur in de darm.
NATIONALE RICHTLIJNEN: Het bereikt de darmen na 1,5-2 uur.
KIP: Het gaat na 1,5-2 uur naar de darmen.
NOTEN IN DE DOP: Het zit na 3 uur in de darmen.

Welke voedingsmiddelen hebben een lange spijsvertering?

Wat is darmontgifting, hoe wordt het gedaan?

Vooral, onmisbaar voor de feestdagen, vergemakkelijken chocolaatjes de spijsvertering door de reflux rechtstreeks te beïnvloeden. De lactose-stof in melk veroorzaakt gasvorming en een opgeblazen gevoel op de maag, waardoor het moeilijk verteerbaar is.Mensen met een gevoelige maag worden meer aangeraden om lactosevrije producten te consumeren en het allergische risico is erg hoog.

Ui, een van de meest basale ingrediënten die worden gebruikt bij het koken in de keuken, is een van de voedingsmiddelen die moeilijk te smelten is. Wanneer het met uitwerpselen uit het lichaam wordt verwijderd, kan het brandwonden veroorzaken en het spijsverteringsstelsel nadelig beïnvloeden. Alsof het niet genoeg is om ongemak in de maag te veroorzaken, kan het gas en een opgeblazen gevoel veroorzaken, omdat het een van de moeilijkste dingen is dat de maag smelt. Om deze reden is het juister om het zoveel mogelijk te koken en goed te kauwen tijdens het eten.

KRUIDENTHEE MAKEN DIE HET METABOLISME VERSNELT EN OLIE VERBRAND

Wat is darmontgifting, hoe wordt het gedaan?

MATERIALEN:

1 glas warm drinkwater
1 theelepel honing
2 eetlepels citroensap
1 eetlepel appelciderazijn
1/2 theelepel gemberpoeder

FABRICATIE:

Meng 1 theelepel gezeefde honing in warm drinkwater. Zorg ervoor dat het water hier warm is, niet heet. Voeg vervolgens 2 eetlepels citroensap en 1 eetlepel appel- of druivenazijn toe en meng alle ingrediënten nogmaals met een lepel. Voeg in de laatste fase een halve theelepel gemberpoeder toe en consumeer het door te mengen.

HOE MAAK DETOX MAKEN?

Naast aandacht voor een gezond dieet, mag het niet worden verwaarloosd om elke dag 30 minuten te lopen. Wat u moet doen voor een 3-daagse snelle vetverbrandende detox die u kunt toepassen bij regelmatige lichaamsbeweging …

Wat is darmontgifting, hoe wordt het gedaan?

Dag 1 detox

Zodra u ’s ochtends wakker wordt, drinkt u ongeveer 1 glas citroenwater. Bewaar het fruit of de verse fruitsalade uit je dieet en ga tussendoor verder met limonade. Als u honger krijgt, kunt u 2 sneetjes roggebrood of 2 dieetkoekjes eten. Drink in totaal 8 glazen limonade gedurende de dag. Voor een gezonde darmen, drinkt u ’s ochtends vroeg en’ s avonds laat uit thee.

Dag 2 detox

Ontbijt: 1 groene thee, 2 sneetjes geroosterd volkorenbrood, bladgroente, 2 walnoten en 1 wortel.

Middag: 2 harde eieren, 1 portie gekookte spinazie en 1 tomaat.

Avond: 200 gram 1 biefstuk, groene salade met olijfolie en citroen. Komkommer / Groene appel / 10 glazen water en 3-4 kopjes lichtgroene thee in de vormpjes.

Dag 3 detox

Ontbijt: Fruitsalade bereid met 1 groene appel en 2 plakjes ananas. Als je honger hebt, kun je roggebrood of een licht koekje eten. 8 tot 10 glazen limonade tussen de maaltijden. Drink venkel en maak thee van kruidenthee. (‘S ochtends vroeg,’ s avonds laat)

Middag: 1 handvol bruine bonen, 2 courgettes, 1 wortel, halve bosje postelein, 3 uien. Voor de smaak kunnen gedroogde groenten worden gegeten. Rode peper, kerrie en tomaten kunnen worden toegevoegd. Voeg zoveel mogelijk water toe (ongeveer 1 liter) en consumeer het als een soep. Groenten moeten vers zijn.

Avond: Je kunt de groentemaaltijd die je tijdens de lunch hebt, herhalen en consumeren. Als je honger hebt, kun je 1-2 sneetjes roggebrood en 1 pak dieetkoekjes eten. 10 glazen water en 3-4 kopjes lichtgroene thee.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button