Gezondheid en Fitness

Wat is cytokinestorm?

Wat is cytokinestorm? Kovid-19 verhoogt het risico op verlamming!

Elke dag wordt er een nieuwe toegevoegd aan het onderzoek naar de effecten van het coronavirus. In een studie uitgevoerd in de Verenigde Staten neemt het risico op verlamming in de toekomst toe bij diabetes- en hoge bloeddrukpatiënten die het covid-19-virus hebben opgelopen maar het later hebben overleefd. De reden hiervoor is de cytokinestorm die tijdens het coronavirus in het lichaam wordt ervaren. Dus wat is Cytokine-storm?

In een studie uitgevoerd in de VS werd onthuld dat het coronavirus ernstige schade aan het lichaam toebracht. Daarnaast werd ook onderzocht waarom het virus de dood veroorzaakte, vooral bij chronische patiënten. Wetenschappers hebben ontdekt dat de meeste mensen die sterven, schade aan de hersenen en het zenuwstelsel hebben. De helft van deze patiënten zijn mensen met diabetes en hoge bloeddruk. Sinds januari zien we dat mensen die klaagden over hersen- en zenuwaandoeningen en naar het ziekenhuis gingen, het coronavirus hebben overleefd, maar gezondheidsproblemen begonnen te krijgen die door enige schade tot de dood zullen leiden. Er werd serieus onderzoek gedaan nadat het de aandacht trok van wetenschappers van de University of Pennsylvania. Diegenen met diabetes en hoge bloeddruk vertoonden enkele neurologische symptomen na het overleven van het coronavirus. Het bleek dat patiënten met aandoeningen als spraakstoornissen, mentale wazigheid en zichtproblemen na een tijdje verlamming kregen. Omdat sommige patiënten aan een hersenbloeding lijden, benadrukten experts dat mensen met chronische ziekten in de schijnwerpers moeten worden gehouden.

Wat is cytokinestorm?

“CORONAVIRUS IS NIET ALLEEN EEN BOVEN LUCHTVIRUS!”

Dr. Colbey Freeman onderstreepte dat het verkeerd is om het virus als een luchtwegaandoening te definiëren, omdat het virus gezondheidsproblemen in het hele lichaam kan veroorzaken. Daarom legde hij uit dat het belangrijk is om op te volgen ondanks het feit dat de ziekte is overwonnen met de volgende woorden:

“Coronavirus werd eerder beschreven als een luchtwegaandoening. De effecten van Covid-19 reiken echter tot ver buiten de borst. Complicaties in de hersenen zijn zeldzaam, maar het is een steeds vaker gemeld en potentieel verwoestend gevolg van Covid-19-infectie. Covid-19 is neurologisch. wordt geassocieerd met symptomen, en mensen die deze symptomen ontwikkelen, komen vaak voor bij hypertensie en diabetes type 2. Mensen met deze aandoeningen lopen mogelijk een hoger risico op neurologische complicaties en moeten nauwlettend worden gevolgd. “

Wat is cytokinestorm?

CORONAVIRUS SMALT DE VAARTUIGEN!

Stolsels die in de hersenen worden gevormd als gevolg van schade aan de vasculaire routes van patiënten die het coronavirusproces overleven, veroorzaken de dood. Bovendien zorgt het coronavirus ervoor dat de slagaders vernauwen en de bloedstroom in het lichaam ongelijkmatig is. Dit heeft een negatieve invloed op de bloedstroom naar de hersenen. Vooral mensen met hoge bloeddruk lopen in deze situatie meer risico. De meeste patiënten ervaren later verlamming. Deskundigen denken dat deze situatie kan worden veroorzaakt door een cytokinestorm.

Wat is cytokinestorm?

WAT IS EEN CYTOKINE STORM?

Cytokinestorm is eigenlijk een afweermechanisme dat het immuunsysteem uitscheidt wanneer virussen in het lichaam worden geplaatst.Doordat dit uit eiwitten bestaande mechanisme twee keer toeneemt tegen coronavirus, warmt het lichaam snel op. Het veroorzaakt dus een koortssymptoom bij het coronavirus. De voortzetting van de cytokinestorm gedurende lange tijd heeft echter een negatieve invloed op de werking van het lichaam. Omdat eiwitten ook suiker in het bloed en andere cellen gebruiken tegen het coronavirus, bestrijden ze. Hierdoor zal de lichaamsweerstand in de toekomst breken. Dus de gunstige cytokinestorm verandert plotseling in een negatief probleem. Freeman is over deze kwestie “Wanneer je lichaam ontstoken raakt, produceert het moleculen die cytokines worden genoemd om het immuunsysteem te helpen functioneren. Helaas, als cytokines te veel worden aangemaakt, begint de immuunrespons feitelijk te beschadigen. De cytokinestorm ‘leidt tot beschadigde, lekkende bloedvaten, wat leidt tot een daling van de bloeddruk en de mogelijkheid van stolselvorming. We weten dat er een actievere stokin-respons is, vooral bij mensen met diabetes “ Hij sprak in de vorm.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button