Dieet

Waarom wordt er gewichtstoename na het huwelijk?

In het huwelijk, waar de basis wordt gelegd van misschien wel de meest bijzondere en waardevolle tijd van je leven, zien we dat paren veel gemakkelijker en sneller aankomen dan voorheen. Gewichtstoename in de eerste huwelijksjaren is ook bewezen door onderzoek. Dus wat moet er worden gedaan om het gewicht in het huwelijk onder controle te houden? Wat zijn de redenen om na het huwelijk aan te komen? Gezonde voedingslijst om fit te blijven in het huwelijk …

Als we tegenwoordig naar pasgetrouwde stellen kijken, is het eerste dat ons opvalt het gewicht dat stellen in korte tijd merkbaar snel aankomen. Ook al wordt het moeilijk om deze gewichten die je in de eerste jaren van het huwelijk hebt verworven, kwijt te raken, het is niet onmogelijk. In de onderzoeken naar dit onderwerp is vastgesteld dat pasgetrouwde stellen in de eerste drie jaar 2-4 kilo aankomen. De belangrijkste reden waarom mensen die trouwen de neiging hebben om aan te komen, is het normale dieet. Bovendien voelen stellen, die voortdurend haast hebben met het voorbereiden van hun huwelijk vóór het huwelijk, eindelijk een grote opluchting nadat ze hun problemen en stress hebben verlicht. Met deze ontspanning kunnen koppels de limieten van onbewust eten overschrijden, omdat ze psychologisch gelukkiger en aangenamer zullen zijn. Dus wat zijn de veranderingen in hormonen na het huwelijk? Wat kan er worden gedaan om te voorkomen dat we na het huwelijk aankomen? Gezonde afslankdieetlijst …

DE GROOTSTE REDENEN OM GEWICHT TE KRIJGEN NA HET HUWELIJK

De belangrijkste reden voor de gewichtstoename in de eerste jaren van de koppels die besluiten mee te doen, is het reguliere dieet. Koppels die gezonder en evenwichtiger eten als ze alleenstaand zijn of als ze studenten zijn, komen beschikbaar om na het huwelijk aan te komen. Hoewel er geen wetenschappelijke reden is voor dit probleem, kunnen psychische aandoeningen worden aangetoond als de tweede factor in gewichtstoename in het huwelijk.

Waarom wordt er gewichtstoename na het huwelijk?

Hoewel vrouwen proberen hun vorm te behouden om er vóór het huwelijk mooier uit te zien voor het andere geslacht, kan het hen na het huwelijk niet veel schelen over deze situatie. Deze situatie kan niet alleen bij vrouwen worden ervaren, maar ook bij sommige mannen. Als gevolg hiervan begint aan beide kanten gewichtstoename te worden gezien. Bovendien weten jonge, verse bruiden misschien niet precies hoe ze moeten koken als ze de keuken niet vaak binnenkomen als ze alleenstaand zijn.

Mensen die aan het wennen zijn aan koken in het huwelijk, kunnen lui zijn en fastfood van buitenaf bestellen. Deze voedingsmiddelen, waarvan niet duidelijk is wat ze bevatten en veel calorieën bevatten, kunnen ook in korte tijd leiden tot gewichtstoename.

WAT MOET ER WORDEN GEDAAN OM GEEN GEWICHT TE ONTVANGEN NA HET HUWELIJK?

Waarom wordt er gewichtstoename na het huwelijk?

Gebak, desserts met veel sorbet en zware diners, die tijdens het huwelijk moeten worden vermeden, veroorzaken helaas in korte tijd gewichtstoename. We moeten proberen niet de voorkeur te geven aan kant-en-klare verpakte koekjes, chips en chocolade, die we omschrijven als junkfood.

Op gewicht blijven is moeilijker dan afvallen. Omdat er tijdens het dieet minder voedsel wordt geconsumeerd, slaat het lichaam het voedsel uit voorzorg op. Dit vertraagt ​​de stofwisseling en het lichaam kan na een dieet niet genoeg calorieën verbranden. Shock-diëten, die worden aanbevolen voor gewichtsverlies, lossen water en spieren op, niet vet, uit het lichaam. Daarom wordt het verloren gewicht snel teruggewonnen en wordt de gezondheid van de persoon permanent aangetast.

GEEN GEWICHT TERUG TE NEMEN …

Om het gegeven gewicht op peil te houden, moet elke voedingsgroep op een gezonde manier worden gegeten en geoefend. Als u het gewenste gewicht bereikt, moet u doorgaan met gezond eten. Elke dag moet u regelmatig wandelen en er moeten minimaal 8 glazen water worden gedronken.

GEZOND VERZWAKKEN PERMANENTE DIEETLIJST

Waarom wordt er gewichtstoename na het huwelijk?

Maandag:

Ontbijt: een snee volkorenbrood, een plakje fetakaas, veel tomaten, komkommers
Lunch: 100 gram magere vleessalade, een kom lichte yoghurt, een kom soep
Diner: 7 eetlepels vleesloze groentemaaltijd, salade, een dunne snee volkorenbrood, een bakje lichte yoghurt, salade

Dinsdag:

Ontbijt: Toast op volkorenbrood, veel tomaten en komkommers, 5 olijven, paprika
Lunch: 6 eetlepels vleesstoofpot, veel magere salade, een dunne snee volkorenbrood
Diner: een snee volkorenbrood, een kom lichte yoghurt, 7 eetlepels vleesloze sperziebonen, veel magere salade

Woensdag:

Ontbijt: 2 dunne sneden volkorenbrood, een plakje fetakaas, veel tomaten, komkommers, paprika’s en vijf olijven
Lunch: een snee volkorenbrood, 6 eetlepels groentemeel
Diner: magere salade, lichte yoghurt, 7 eetlepels vleesloze courgette, een dunne plak zemelenbrood

Donderdag:

Ontbijt: 1 dunne snee volkorenbrood, gevulde tomaat, komkommer, paprika, gekookt ei
Lunch: 1 sandwich en een glas karnemelk
Diner: 1 dunne snee volkorenbrood, een kom lichte yoghurt, 7 eetlepels vleesloze, magere salade

vrijdag zaterdag Zondag Elk van de bovenstaande lijst kan worden herhaald.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button