ReizenRomantisch reizen

Waarom reizen stellen langer samen?

De waarheid is: reizen is iets moois. Onderzoek suggereert dat de meeste mensen prioriteit geven aan het vinden van een partner om op meer vergelijkbare niveaus te leven, maar het toevoegen van een vakantie aan je datingapp-profiel zou een andere ervaring zijn.

Daar houdt de reis natuurlijk niet op. Van de eerste romantische stadsontsnapping tot een wereldavontuur voor twee, de hoogste en laagste reis als koppel kan de band die je deelt met je wederhelft verdiepen. Dat is het.

Waarom reizen stellen langer samen?

Je werkt als een team

Succesvolle stellen kennen de oplossing voor problemen met het oplossen van problemen en verzoening, en er is geen betere optie dan op weg te zijn om die vaardigheden te ontwikkelen. Er is teamwerk nodig om een ​​reis te plannen en te boeken, door een onbekende stad te navigeren en onverwachte uitdagingen aan te gaan, zoals laat arriverende treinen, verloren creditcards en zelfs oplichters. Sommige tegenslagen die gepaard gaan met het overwinnen van dergelijke obstakels, zullen u ongetwijfeld dichterbij brengen en vertrouwen tussen u opbouwen.

Koppeladviseur: Gezamenlijke beslissingen nemen is niet altijd gemakkelijk, vooral niet als je verschillende reisstijlen hebt. Als je merkt dat je naar verschillende kanten wordt aangetrokken, let dan op deze slogan: ‘Stop. Werk samen en luister. Als al het andere niet lukt, zou je een argument kunnen overwegen. ‘

U beleeft samen nieuwe dingen

Je wilt niet apart groeien, waarom zou je niet samen opgroeien? Misschien letterlijk, inspireert de aanblik van tropische flora u om thuis verschillende dingen met uw tuin te doen. Deel een vrolijke glimlach wanneer uw buik in harmonie is voor ongebruikelijke straatsnacks of wanneer u uw ogen sluit en een exotische vogel in het wild vindt.

Koppeladviseur: Neem je aardse wijsheid mee: leer je favoriete Thaise gerechten koken en organiseer een etentje voor vrienden. Je kunt de Marokkaanse spiegel waarover je onderhandelt heel hard ophangen bij je liefdeshuis of je kunt je inschrijven voor een Spaanse taalcursus.

Waarom reizen stellen langer samen?

U kunt ontsnappen aan de routine en genieten van een vitale pauze

Naar Narcos kijken en iets bestellen kan voor de lange termijn een tweepersoonszaak zijn, maar zou je in plaats daarvan niet het echte Colombia of India willen proeven? Reizen doorbreekt uw dagelijkse routine en injecteert daarbij iets andere innovaties in uw relatie.

Koppeladviseur: Terwijl je weg bent, kun je aan je leven thuis denken en besluiten om een ​​aantal veranderingen aan te brengen waar jullie allebei baat bij hebben, zoals meer minipauzes nemen, de schermtijd minimaliseren of een nieuwe hobby beginnen. Als een reis je inspireert om dingen te veranderen, een deal te sluiten en je eraan te houden, is het gemakkelijk om terug te keren naar oude gewoonten wanneer je terugkeert.

Waarom reizen stellen langer samen?

U ziet elkaar op uw slechtst

Stressvol. Geduldig. U bent deze waarschijnlijk allemaal wel eens tijdens uw reizen. Als je partner pijn heeft, moet je de last van elke grunt dragen, met dien verstande dat de situatie vroeg of laat zal omkeren.

Koppeladviseur: Je kwetsbaar voelen weg van huis betekent dat je elkaar nu meer dan ooit nodig hebt. Zorg ervoor dat uw dierbaren terugkomen en leid als ze zich in de lage modus bevinden. U zult verrast zijn door de therapeutische eigenschappen van een dutje doen en eten.

Waarom reizen stellen langer samen?

Je ziet elkaar op de beste manier

Reizen laat je ogen stralen. Als je de wereld als koppel ziet, associeer je deze feel-good-factor met elkaar. Combineer dit met de zonnegloed van je geliefde en je nieuw gevonden zorgeloze houding. En een paar zal met liefde voor elkaar zorgen.

Koppeladviseur: Dit is het moment om je voor te bereiden. Je zult nooit meer zo jong zijn als dit moment, en je zult niet altijd gelukkig zijn. Maak dus optimaal gebruik van deze alternatieven.

Je kent elkaars eigenaardigheden

Er is veel waarover iemand informatie kan verzamelen door het gedrag van de ander tijdens het reizen te observeren. Vliegtuigetiquette en ontbijtgewoonten kunnen karaktereigenschappen benadrukken waarvan je je tot nu toe niet bewust was. Gelukkige koppels denken misschien dat hun ‘fobles’ volledig synchroon lopen of op zijn minst complementair zijn, terwijl anderen misschien bang zijn de vlucht van anderen te verliezen omdat ze hun paspoort verliezen.

Koppeladviseur: Geduld is hier erg belangrijk en je moet ruwheid gladstrijken. Onthoud: uw partner is niet de enige persoon met gebreken.

Waarom reizen stellen langer samen?

U krijgt nieuwe, gedeelde perspectieven

De reistijd kan worden verlengd. Plots breng je uren, dagen of weken door met het bespreken van alles, van verre jeugdherinneringen tot wereldpolitiek. Door elkaars perspectieven beter te begrijpen, kan een nieuwe en gedeelde kijk ontstaan ​​(als we bijvoorbeeld een busrit van 19 uur vanaf het Chinese platteland kunnen overleven, kunnen we van alles af) en kunnen onzekere plannen voor de toekomst doordachte, haalbare doelen worden.

Koppeladviseur: Hoewel reizen tot veel harmonieuze perspectieven leidt, kan het ook meningsverschillen aan het licht brengen waarvan je niet eerder wist dat ze bestonden. Gebruik de tijd die u onderweg bent om belangrijke zaken in een stressvrije omgeving te bespreken en repetitieve zaken op te lossen.

Waarom reizen stellen langer samen?

Je creëert levenslange herinneringen

Je hoeft niet de wereld rond te reizen om geweldige herinneringen te hebben, maar het helpt. Als je eenmaal in Siberië hebt gestreden en door de Amazone bent gereisd, zul je tal van glorieuze ervaringen hebben die je op je oude dag zult herinneren.

Koppeladviseur: Houd een dagboek bij van uw reizen en wanneer u terugkomt, maak een plakboek en bewerk en print uw eigen foto’s. Naarmate je ouder wordt, zullen deze visuele dingen herinneringen oproepen aan avontuur en romantiek. Dit zal zelfs een jubileumreis inspireren.

Waarom reizen stellen langer samen?

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button