Gezondheid en Fitness

Waarom doet neusbot pijn?

Waarom doet neusbot pijn? Wat zijn de symptomen van neusbeen pijn? Is er een remedie?

We hebben voor u degenen onderzocht die nieuwsgierig zijn naar neusbotpijn, die vaker voorkomt bij vrouwen dan bij mannen en de kwaliteit van leven van de patiënt vermindert. Neusbeenpijn is een gezondheidsprobleem op zich, aangezien het een voorbode is van sommige ziekten. Omdat het meestal hoofdpijn veroorzaakt, valt het in het begin niet op dat het bot pijn doet. Dus waarom doet het neusbot pijn?

De neus, het orgaan van reuk en ademhaling, is via twee gaten verbonden met de keelholte. Er zijn haren en haarvaten in de binnenste holtes van de neus. Deze haarvaten hebben zenuwcellen. Na het oor is het het meest gevoelige externe orgaan van het lichaam. Het ontwikkelt zich ook in de neus totdat het sterft als een oor. Dit is de reden waarom de botten in de neus vaak van vorm veranderen. De neus, die het begin van de ademhaling vormt, ontvangt signalen van de hersenen met stimulatie van zenuwcellen. De neus, die zo’n ernstige functie heeft, veroorzaakt echter zowel ziekten als zelf wordt aangetast door ziekten. Vooral in het gevoelige bot wordt in sommige periodes hevige pijn ervaren. Neusbeenpijn, die vaak voorkomt bij aandoeningen van de bovenste luchtwegen, kan in feite een voorbode zijn van andere ziekten. Vooral sinusitis, neusbeenpijn veroorzaakt door een ontsteking van de neus- en jukbeenholten, wordt acute virale sinusitis genoemd. Het treedt op als gevolg van het infectievirus dat het slijm blokkeert. Een andere botpijn wordt veroorzaakt door allergische gebeurtenissen zoals pollen en stof. Wanneer deze aandoening chronisch wordt, neemt de ontstekingssnelheid toe. Dit veroorzaakt zwelling van neus en gezicht. Acne, die bijna overal in het lichaam wordt gezien, komt voor in de neus en veroorzaakt in dergelijke eenvoudige gevallen neusbeenpijn. Het komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Omdat de stadia van ziekte en gevoeligheid bij vrouwen meer zijn dan bij mannen. Pijn komt voor in het neusbot, vooral als gevolg van gezondheidsproblemen zoals menopauze en fibramiologie.

Waarom doet neusbot pijn?

WAAROM IS HET NEUSBEEN?

Ernstige besmettelijke virussen

Ziekten van de bovenste luchtwegen

Acute sinusitis-blokkades

Een zware klap op het neusbeen

Vervormende zenuwcellen die door het neusbot gaan

Ontstoken acne veroorzaakt door verstopping van haarzakjes

Het onvermogen van het lichaam om vitamine A te enzymen, waardoor overtollige vitamine A in het lichaam achterblijft

Kromming in het neusbot of kraakbeen

Mogelijke haargroei in elk deel van het lichaam is hier ook mogelijk.

Aften op de neus

Migraine en sinusitis ziekten

Onevenwichtige bloedstroom als gevolg van het niet correct instellen van de hoeveelheid insuline in het bloed

Het veroorzaakt neusbeenpijn in gevallen zoals ernstige hoofdpijn of oogpijn wanneer het ongemak in het oog spat.

Waarom doet neusbot pijn?

WAT ZIJN DE SYMPTOMEN VAN NEUSBOTPIJN?

Pijn in het neusbot is het meest voor de hand liggende symptoom van een gezondheidsprobleem. Afgezien hiervan duiden plotselinge neusbloedingen, pijn in de neus bij het gebruik van een bril en roodheid op het puntje van de neus erop dat er een ongemak van het neusbot kan zijn. Bovendien behoren ofwel een zeer droge neus of een overmatige vulling van vocht tot de symptomen. Aangezien deze situaties de kwaliteit van leven van de persoon nadelig beïnvloeden, is het nuttig om een ​​arts voor keel-, neus- en oorarts te raadplegen. Omdat het elke dag wordt verwaarloosd, kan het andere ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken.

Waarom doet neusbot pijn?

HOE IS THERAPIE BOTPIJN LATEN?

Bij chronische neuspijn dient een arts zonder tussenkomst te worden geraadpleegd. Voor de neuspijn die ontstaat als gevolg van verstopping, kunt u de stoom inademen terwijl u de mandarijnschillen kookt of kamille drogen als u die thuis heeft. Deze applicatie kan elk half uur worden gedaan. Als het zich ontwikkelt als gevolg van botpijn, kunnen koude of warme kompressen worden aangebracht. Terwijl deze toepassingen worden gemaakt, mag er echter niet te veel druk op de neus worden uitgeoefend.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button