Gezondheid en Fitness

Waar wordt bijengif gebruikt?

Waar wordt bijengif gebruikt? Voordelen van bijengif! Ziekten waarbij bijengif goed is ...

Het bleek dat het gif dat de bijen van nature ontwikkelden tegen bedreigingen van buitenaf voor beschermingsdoeleinden zowel voordelen als schade had. Er wordt nog steeds onderzoek gedaan naar bijengif, dat de laatste jaren vooral in de farmaceutische en cosmetische industrie is gebruikt. Iedereen die nieuwsgierig is naar bijengif, dat de gezondheid van cellen herstelt dankzij de mineralen die het bevat, is in de details van het nieuws. Dus waar wordt bijengif gebruikt?

Het is bij bijna iedereen bekend dat honing, die bijen afscheiden door stuifmeel te verzamelen, voordelen heeft voor de menselijke gezondheid. Na bijenhoning, die sinds het begin van de menselijke geschiedenis als de grootste bron van genezing wordt beschouwd, is nu onthuld dat bijengif heilzaam is. Hoewel niet alle geheimen over de bij volledig kunnen worden opgelost, is het een feit dat door iedereen wordt aanvaard dat deze een ongelooflijke bijdrage levert aan de menselijke gezondheid. Tegelijkertijd produceren bijen een zeer krachtig gif om zichzelf te beschermen. Ze geven dit gif af via hun naalden. Wanneer de stoffen in het gif het lichaam binnendringen, kan dit ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Egypte, China en Indianen hebben echter gewerkt aan alternatieve geneeswijzen en benadrukken dat bijengif al sinds de oudheid een positieve bijdrage levert aan de menselijke gezondheid. Diverse bronnen vermelden ook dat bijengif een remedie is voor ziekten. Vooral in die jaren werd bijengif gebruikt als natuurlijke remedie tegen reuma, gewrichts- en huidaandoeningen. Naarmate de technologie zich ontwikkelt, nemen onderzoeken naar bijengif toe. Als resultaat van studies is vastgesteld dat de stoffen in bijengif de regeneratie versnellen van cellen die in het menselijk lichaam zijn gemuteerd en zelfs kanker veroorzaken. Dit gif werd later aan sommige medicijnproducties toegevoegd. Dankzij de regeneratieve werking van het gif profiteerde ook de cosmetische industrie van deze stof. Het gif, dat na een bepaald proces wordt gebruikt, kan jarenlang in zijn pure vorm blijven. In het oude Egypte werd dit echter gedaan door een bij rechtstreeks in het gebied te steken dat pijn deed aan de ziekte. Voordat er vandaag een behandeling met bijengif wordt toegepast, wordt bovendien een test uitgevoerd om te zien of de persoon allergisch is voor bijengif. De behandeling met bijengif wordt “apitherapie” genoemd.

Waar wordt bijengif gebruikt?

INHOUD VAN BIJENVERGIF!

Bijengif is rijk aan hyluronzuur, een van de belangrijkste ingrediënten voor de gezondheid van de huid. Hyluronzuur, dat twee gezonde cellen met elkaar verbindt, vertraagt ​​veroudering. Het bevat het fosfolipase A2-molecuul, de bouwsteen van een celvorming. Dit molecuul is een krachtig bactericide. Bovendien worden stoffen zoals hitamine, ceretamine, dopamine en adrenaline in bijengif aangetroffen en hebben ze ongelooflijke effecten op de menselijke gezondheid. Omdat het rijk is aan deze stoffen, veroorzaakt het ernstige gezondheidsproblemen wanneer het direct wordt gemengd met menselijk bloed. Verwerkt bijengif biedt echter voordelen bij sectorale productie.

Waar wordt bijengif gebruikt?

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN BIJENVERGIFTIGING?

Onderzoek heeft aangetoond dat er in bijengif een stof zit die melittine wordt genoemd. Het bleek dat deze stof snel beschadigde cellen regenereert. Wetenschappers uit de VS hebben onderzocht dat vooral de nanodeeltjes in de melitinesubstantie de schade van het hiv-virus verminderen.

Studies hebben aangetoond dat de stof ervoor zorgt dat de resulterende schade snel herstelt. Bovendien is het ingrediënt een krachtige ontstekingsremmer. Het is ook effectief bij het voorkomen van reuma, evenals bij inflammatoire gewrichtsaandoeningen, waarvan de overlevingskans toeneemt. Er zijn nog steeds onderzoeken gaande naar de voordelen van de bij.

Waar wordt bijengif gebruikt?

VOOR WELKE ZIEKTEN IS BIJENGIFTIG GOED?

Bij ziekten zoals hooi en griep, die vaak voorkomen tijdens seizoenswisselingen

Bij inflammatoire gewrichtsreuma

Bij hart- en vaatziekten

Vervorming in zenuwcellen

Bij huidziekten

Het versterkt het immuunsysteem

Het wordt gebruikt bij de behandeling van regionale zenuwaandoeningen.

Ten slotte wordt een “apitherapie” -behandeling toegepast door het verzamelen van gifstoffen van honingbijen voor multiple sclerose en inflammatoire reumapatiënten in het Traditional and Complementary Medicine Center in het Kayseri City Hospital. De gifstoffen die door gespecialiseerde artsen werden verzameld, genazen in een jaar tijd 1 MS- en 14 inflammatoire reumapatiënten.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button