Cadeaus

Manieren Om u te Bedanken Door Middel van Acties

Of het nu is om naar uw kinderen te kijken, u een verjaardagsfeest te geven , of gewoon voor goed advies, er is een miljoen redenen waarom je iemand wilt bedanken. Gelukkig zijn er net zoveel manieren om je te bedanken. Dus als je op zoek bent naar nieuwe creatieve manieren om een ​​speciaal iemand te bedanken, bekijk dan onze gids hier.

Manieren om dank u te bedanken met bedankberichten

Het belangrijkste om te onthouden wanneer je iemand bedankt, is oprecht zijn. Het maakt niet uit hoe je je bedankt, als er een echte bedoeling is, zal de ontvanger het zeker waarderen. Dus hier zijn een paar geweldige manieren om je te bedanken met woorden:

 • Schrijf een oprechte brief. Letters en bedankkaarten zijn een van de beste manieren om iemand te bedanken. Ze laten zien dat tijd en moeite zijn genomen in het bedanken en door iedereen worden gewaardeerd. Vergeet niet om de notitie met de hand te schrijven en als u op zoek bent naar extra begeleiding, bekijk dan onze gids op over het schrijven van een bedankbrief .
 • Laat een “notitie” achter zodat ze het kunnen vinden. Als je samenwoont met de persoon die je wilt bedanken, of zelfs met hen wilt werken, laat je hen bedankbriefjes achter waar ze ze kunnen vinden, een leuke en leuke manier om je boodschap te uiten.

Manieren Om u te Bedanken Door Middel van Acties

 • Stuur een e-mail als het casual is. Het belangrijkste deel van het bedanken van iemand is dat je hen erkent, of het nu op een formele of informele manier is. Als ze iets voor je deden, zoals wandelen met je hond nadat je een enkel hebt gedraaid, moet je op zijn minst een e-mail sturen. En als u op zoek bent naar een handleiding voor het schrijven van uw bedankbrief, bekijk dan onze bronnen op bedankberichten .

Andere manieren om te bedanken: How To Say Thank you with Actions

 • Maak ze ontbijt op bed. Als je in hetzelfde huis woont als de persoon aan wie je je waardering wilt tonen, kan een ontbijt op bed een betekenisvolle dankbetuiging. Zorg er alleen voor dat ze niet achterblijven met de vuile vaat.
 • Maak brunchplannen. Plannen voor ontbijt, lunch of brunch kunnen een leuke manier zijn om samen te komen met iemand die je probeert te bedanken. Vraag hen hun favoriete brunchplek of probeer iets nieuws om het extra speciaal te maken.
 • Maak ze avondeten. Soms, na een lange dag werken, voelt iemand je als een echt geschenk. Om die reden is iemand diner maken een perfecte manier om je te bedanken.
 • Koop ze een klein geschenk. Velen houden van kleine geschenken van waardering . Of het nu is waar je ze in een etalage hebt bekeken, een kaars op maat voor hun huis, of een eenvoudige kop koffie, geschenken zijn geweldig manieren om dank je wel te zeggen.
 • Let op hun kinderen. Hebben ze een korte pauze nodig om een ​​knipbeurt te krijgen of bij te praten met andere vrienden? Als zo, bied aan om voor hun huishouden te zorgen zodat zij een stressvrij uitje kunnen hebben.
 • Noem ze alleen maar om “Hallo” te zeggen. Soms kunnen de kleine dingen het grootste verschil maken. Als het lang geleden is dat je gepraat hebt of als ze ver weg wonen, bel ze dan op om je te bedanken en bij te praten.
 • Stuur ze bloemen. Bloemen zijn het universele symbool van waardering. Je kunt ze bij je thuis of op het werk bestellen, of ze zelf bezorgen.

Manieren Om u te Bedanken Door Middel van Acties

 • Verras ze. Verander je bedankje in een stiekeme verrassing. Laat een cadeau voor hen achter op een plek die ze nooit zouden verwachten (zoals in hun werkzak of op hun bed) en vertel het hun niet.
 • Wees creatief. Misschien ben je goed in poëzie, of misschien hou je echt van het maken van fotoboeken voor vrienden en familie. Wat je talent of hobby ook is, gebruik het als je bedankt zegt.

Een andere manier om veel dank te zeggen

Keer terug naar de gunst. De gunst teruggeven aan iemand die je heeft geholpen, kan het beste geschenk van allemaal zijn. Wederkerigheid is een perfect bedankje en een van de beste manieren om iemand te laten zien wat een echte vriend ze zijn. Als iemand bijvoorbeeld een diner voor je heeft gemaakt toen je ziek was, bied je aan om ze mee te nemen naar een maaltijd of iets speciaals te bakken. Of als iemand aanbiedt om op je kinderen, hond of huis te passen, bied aan hetzelfde te doen, zodat ze wat tijd vrij kunnen maken.

Grappige manieren om je te bedanken en verschillende manieren om je te bedanken op Facebook

Er zijn veel manieren om humor in je te danken. Als de ontvanger iemand is die altijd van een goede lach houdt, overweeg dan iets speciaals. Dit kan alles zijn, van een grappig handgeschreven gedicht dat je dankbaarheid uitdrukt tot een humoristische dankbaarheid gevulde meme. Overweeg op sociale media om eerdere foto’s of video’s van jou en de ontvanger te delen die de speciale band overbrengen die jullie twee delen, met een beetje toegevoegde humor. Of je kunt altijd een grappige video opnemen waarin je ze bedankt, inclusief het geschenk dat ze je hebben gegeven.

 

Probeer je best om de humor altijd gepast te houden om aanstoot te nemen, vooral als je de dankbaarheid deelt via sociale media. Het laatste wat je wilt doen als je iemand bedankt, is tenslotte een onbeleefde boodschap.

Bedankt in verschillende talen

Misschien zoek je een manier om je in een andere taal te bedanken. Zo ja, probeer dan de volgende uitdrukkingen hieronder:

Frans: Merci

Duits: Danke

Mandarijn: 謝謝 (Xièxiè)

Spaans: Gracias

Italiaans: Grazie

Japans: あ り が と う ご ざ い ま し た (Arigatōgozaimashita)

Zweeds: Tack

Russisch: Спасибо (Spasibo)

Thank You Synoniem

Gewoon op zoek naar een paar andere woorden voor een eenvoudige ‘dank je?’ We hebben u gedekt. Bekijk onze synoniemen voor het klassieke sentiment hieronder:

 • Bedankt.
 • Zegen je.
 • Je bent een redder in nood.
 • Ik waardeer het.
 • Ik waardeer je.
 • Veel verplicht.
 • Ik kan je niet genoeg bedanken.
 • Ik ben zo dankbaar.
 • Ik sta bij je in het krijt.
 • Heel erg bedankt.
 • Je bent te aardig.

Manieren Om u te Bedanken Door Middel van Acties

Als u op zoek bent naar aanvullende bronnen voor het bedanken van iemand, bekijk dan onze aanvullende handleidingen. Deze omvatten bedankcitaten en berichten , hoe schrijf je een bedankbrief met sjablonen en kleine geschenkideeën voor iedereen .

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button