Dieet

Verliest zwarte peper af?

Verliest zwarte peper af? De meest effectieve remedie tegen zwarte peper om vet te verbranden

Met de zwarte peper-kuur, waarvan bekend is dat het vet verbrandt, kun je in korte tijd fit worden. Een geweldig recept dat je kunt proberen om vetverbranding te verminderen met zwarte peper! Recept voor vetverbranding met zwarte peper …

Wist je dat je ook de zwarte peper kunt gebruiken, die aroma toevoegt van het zout en zwarte peper duo, die we niet missen van onze tafels omdat we naar smaak zoeken in onze maaltijden? Je kunt snel afvallen en afvallen met een trio van komijn, citroensap en zwarte peper. Laat een scherpe smaak achter in de mond ‘piperine’ Het is gevonden dat de component vet in de bloedbaan vermindert. Bovendien bevordert het samen consumeren van komijn en citroensap in zwarte peper, wat de opname van gunstige voedingsstoffen helpt, de spijsvertering. Dus als je je afvraagt ​​hoe je een zwarte peperkuur kunt maken om gewichtsverlies in je dieet te ondersteunen, dan is hier het recept:

Verliest zwarte peper af?

BEREIDING VAN BLACK CURE:

MATERIALEN:

1 eetlepel versgemalen zwarte peper,

Minder dan 1 eetlepel komijnpoeder,

1 citroensap,

1 liter zijn

NIET: U kunt grapefruitsap of sinaasappel gebruiken om de smaak te verzachten en honing toe te voegen.

Verliest zwarte peper af?

VOORBEREIDING VAN BLACK CURE:

Meng het citroensap met water en voeg zwarte peper toe. Voordat u de zwarte peper toevoegt, is het echter aan te raden deze te mengen met komijn en deze te zeven. Je kunt het in de koelkast bewaren en na elke maaltijd een half glas water drinken.

Niet aanbrengen zonder toestemming van de arts.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button