Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
Verliest u gewicht door gebak te eten? | Plezier.net
Dieet

Verliest u gewicht door gebak te eten?

Verliest u gewicht door gebak te eten? Praktisch koekjes recept met bloem en suikervrije cake

Als u vanwege een dieet een pauze moest nemen van gebak dat u naast thee graag consumeert, kunt u doorgaan met eten met gezonde recepten zonder het gebak te missen. Bevredig zowel je ogen als je hart met praktische recepten die je kunt maken zonder bloem en suiker te gebruiken! Dus hoe maak je een suikervrije cake? Hoe maak je meel- en suikervrije koekjes? Gebakdieet met gezonde recepten zonder suiker en bloem …

Heerlijke delicatessen zoals cakes en koekjes, die onmisbare toetjes zijn in theetijd, hebben de eigenschap dat ze gemakkelijk in gewicht aankomen als ze te veel worden gegeten, omdat gebak is opgenomen in het voedseltype en veel calorieën bevat. Er zijn 2 basisingrediënten die niet mogen worden gebruikt bij de consumptie van gebak, die aandacht moeten krijgen voor degenen die niet willen aankomen en die aandacht besteden aan hun fysieke uiterlijk. Dit zijn natuurlijk bloem en suiker met een hoge koolhydraatwaarde. We hebben het recept samengesteld voor de heerlijke cake en koek die je kunt maken zonder deze twee ingrediënten, die geschikt zijn voor gewichtstoename, aan je keuken toe te voegen. U kunt eenvoudige recepten leren die gemaakt kunnen worden zonder bloem en suiker voor vrouwen die op zoek zijn naar gezonde recepten terwijl ze op hun voeding letten via de details van het nieuws! Dus, hoe maak je thuis een makkelijke en praktische bloemvrije cake en koekjes? Hier zijn heerlijke recepten waar uw gasten van zullen watertanden.

BLOEM EN SUIKER GRATIS CAKE RECEPT! GEMAKKELIJK CAKE-RECEPT GEMAAKT ZONDER BLOEM EN SUIKER

Verliest u gewicht door gebak te eten?

– HET MAKEN VAN BLOEM- EN SUIKERVRIJE CAKE

MATERIALEN:

2 eieren, 1,5 glazen rauwe amandelen, 1 glas rauwe hazelnoten, 1 theeglas melk
10 gedroogde abrikozen, 10 gedroogde vijgen, 1 pak bakpoeder, de schil van 1 middelgrote geraspte citroen, 1 theelepel kaneel en 1 eetlepel cacao.

Verliest u gewicht door gebak te eten?

VOORBEREIDING VAN:

Na het scheiden van de gedroogde vijgen van hun stengels, laat ze in warm water weken met de gedroogde abrikozen om op te zwellen. Wanneer de noten en amandelen uit de robot zijn gehaald en als bloem worden, begin dan met het kloppen van de eieren, meng ze met de melk en citroenschil. Snijd de abrikozen en vijgen uit het water en snijd ze in blokjes.

Voeg het hazelnoot-amandelmengsel en de vruchten toe aan het eimengsel. Voeg dan het bakpoeder, kaneel en cacao toe en meng goed. Verdeel het mengsel gelijkmatig over de muffinvellen. Bak 20-25 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.

– MAKEN VAN BLOEM- EN SUIKERVRIJ KOEKJE

MATERIALEN:

1 glas gedroogde moerbei, 1 eetlepel cacao, 1 glas rauwe hazelnoten, 1 eiwit

Verliest u gewicht door gebak te eten?

VOORBEREIDING VAN:

Trek aan de gepelde hazelnoten tot ze als bloem in de robot lijken. In dit recept hebben hazelnoten de voorkeur in plaats van bloem, en wordt gedroogde moerbei gebruikt in plaats van suiker. Trek aan de gedroogde moerbei op de robot om deze zo klein als suiker te maken. Kneed de cacao en het eiwit goed door. Neem een ​​stuk ter grootte van een walnoot van het resulterende deeg en rol het op.

Vorm het met een vork nadat je het op een bakplaat met bakpapier hebt gelegd. Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.

HOE DEEG DIEET WORDT GEMAAKT?

Verliest u gewicht door gebak te eten?

Mensen die koolhydraatrijk voedsel in hun dieet opnemen, worden als vet opgeslagen als ze niet sporten. Als u traint in het deegdieet, zullen we u aanbevelen, u zult afvallen, als u dat niet doet, zult u aankomen. Je gewicht kan je kwijt met het deegdieet waar je 1,5 kilo per week van krijgt. Bereiding van het deegdieet …

Ontbijt:

Meng 3 eetlepels havermout, 1 blik probiotische yoghurt en kaneel.

Snack:

Consumeer 1 kopje vruchtenthee. U kunt ananasthee kiezen. Eet elk 2 dadels en walnoten.

Middag:

Maak een groene salade, voeg er tonijn aan toe. Eet 2 sneetjes brood.

Snack:

1 kopje ongezoete Turkse koffie.

Avond:

Bereid een groene linzenschotel voor. Eet 2 sneetjes brood met 1 kom yoghurt.

Snack:

Consumeer 1 kopje groene ananas-thee.

2. VOORKEUR

Ontbijt:

Drink voor het ontbijt 2 glazen citroenwater.
Consumeer 1 gekookt ei, 2 vingers dikke magere kaas, 2 plakjes rundvlees, 1 sneetje brood, veel groen.

Snack:

1 kopje ongezoete Turkse koffie. 5 rauwe amandelen.

Middag:

1 kom hooglandtarwesoep. Walnoten salade.

Snack:

1 bloemloos gebakje, 1 kopje groene ananas thee.

Avond:

Gegrilde gehaktballetjes, 1 glas karnemelk. Veel groene salade.

Snack:

Consumeer 1 kopje groene ananas-thee.

BELANGRIJKE NOTITIE:

Pas de 2e dieetlijst afwisselend 1 week toe.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button