Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
Vergeet Samsung Galaxy S21: een goedkopere Galaxy S21 FE is net gelekt | Plezier.net
Smartphones

Vergeet Samsung Galaxy S21: een goedkopere Galaxy S21 FE is net gelekt

De Samsung Galaxy S21 is een fantastische telefoon, maar wel een beetje prijzig. Hoewel het $ 200 minder kost dan de Galaxy S20, is $ 799 tegenwoordig nog steeds veel geld. Maar het klinkt alsof er goed nieuws aan de horizon is.

Volgens bronnen die tegen spreken SamMobile, is er een nieuwe Samsung-telefoon onderweg met het modelnummer SM-G990B. Blijkbaar zou dit de Samsung Galaxy S21 FE kunnen zijn, het goedkope alternatief voor de gewone S21.

Hoewel het niet zeker is dat dit de S21 FE is, suggereert het feit dat het normale modelnummer van de S21 SM-G991B is, dat dit nieuwe apparaat zich in de S21-reeks bevindt en ergens onder het huidige model.

SamMobile wijst erop dat in het verleden vergelijkbare modelnummers zijn toegepast op LTE-versies van Galaxy-vlaggenschepen. Maar dat lijkt deze keer niet het geval te zijn. We hebben het al gehoord geruchten over een LTE-only Galaxy S21 die beschikbaar zou kunnen zijn buiten de VS, maar die telefoon was SM-G990F.

Dat verschil van één karakter zou de indicator kunnen zijn van een grote verandering, maar het betekent dat dit model waarschijnlijk niet zomaar een Galaxy S21 is zonder de 5G-antenne. Plus, na het succes van Samsung met de Galaxy S20 FE, lijkt het erop dat het maken van een goedkopere versie van zijn nieuwste vlaggenschip een goed idee is.

Samsung Galaxy S21 FE: wat te verwachten

Helaas onthult dit lek niet veel informatie over de potentiële Galaxy S21 FE. SamMobile zegt dat het 5G, 128 GB en 256 GB opslagvarianten zal hebben, Android 11, en beschikbaar zal zijn in grijs, roze, violet en wit.

Qua prijs kost de Galaxy S20 FE $ 699, wat $ 100 minder is dan de Galaxy S21. Maar we hebben het ook in de uitverkoop gezien voor $ 599. We verwachten dat de Galaxy S21 FE maximaal $ 699 kost.

Als het het voorbeeld volgt van de Galaxy S20 FE van vorig jaar, kunnen we ook verwachten dat de S21 FE de meeste van dezelfde vlaggenschipfuncties heeft als de standaard Galaxy S21. Maar Samsung zou ergens moeten bezuinigen.

De Galaxy S21 heeft al veel van dezelfde “downgrades” die Samsung in de S20 FE heeft, inclusief de plastic achterkant en de lagere schermresolutie. Samsung zou andere afwegingen kunnen maken, zoals de processor, RAM of minder krachtige camera’s.

Maar op dit moment kunnen we alleen maar speculeren. Aangezien we de S21 FE waarschijnlijk pas in de tweede helft van het jaar zullen zien, zullen we geduld moeten hebben en zien wat Samsung heeft gepland.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button