Goede ideeënGezondheid en Fitness

Verband Tussen uw Gezondheid en Voeten

In het algemeen kan worden gezegd dat , voeten; Het kan worden beschouwd als een weerspiegeling van het lichaam van de tenen tot de hielen. De tenen kunnen op het hoofd zijn en de hielen op de voeten.

Een verstijvingsgebied van de voet kan overeenkomen met verstijvingsorganen in het lichaam . Verharde gebieden kunnen fysieke en mentale verharding vertegenwoordigen.

Verband Tussen uw Gezondheid en Voeten

Wervelkolom

De wervelkolom die loopt van de nek naar de heup komt overeen met het binnenste gedeelte dat vanaf de tenen naar de hiel in de voeten loopt. Bijvoorbeeld,  eelt in de gezwollen gebieden achter de tenen vertegenwoordigen het bovenste deel van de rug, en dit kan de voorbode zijn van mogelijk ongemak in de nekwervels.

Op basis van deze informatie kunnen we zeggen dat de massage die we op onze voeten zullen toepassen, , vooral de pijnlijke gebieden, ook goed zal zijn voor de problematische gebieden in onze wervelkolom.

Darmmobiliteit

Het equivalent van de darmen aan de voeten zijn hielen. Scheuren en gehuil in de hielen kunnen een voorbode zijn van problemen in de darmen. In dit geval is massage op de hielen goed voor de darmen. Als je hielen te hard zijn, kun je ze masseren door op een kleine bal te drukken.

Midden van de voet

Midden van de voet, nieren, maag Het komt overeen met het spijsverteringsstelsel dat organen zoals de alvleesklier en de milt bevat. Hardheid in het midden van de voet, kan een voorbode zijn van nier en galstenen.

Kleur van de voet

Als de kleur van uw voeten geel is, kan dit wijzen op een probleem met de galblaas of de nieren. De groenachtige kleur op de voeten is gerelateerd aan de milt of het lymfestelsel. Deze tekenen zijn belangrijk om verveling te voorkomen. Als u niet veel aandacht besteedt aan de kleur van de voet, kunnen toxines in uw lichaam zich ophopen, een cyste vormen en schadelijk voor u worden.

De relatie tussen de tenen en het hoofd

De tenen wijzen naar de bovenste delen van het lichaam. Eelt aan de punt of onderkant van de vierde teen is een teken dat de galblaas niet goed werkt. De vierde teen is te hard, licht gebogen en pijnlijk, wat wijst op stenen in de galblaas.

Een andere situatie die verwijst naar nierstenen is de teen gebogen naar de tweede vinger. In dergelijke gevallen proberen we het lichaam te zuiveren door de gifstoffen te verwijderen door aandacht te schenken aan wat je eet; Je kunt natuurlijke pillen nemen die helpen om gezond te zijn.

Verband Tussen uw Gezondheid en Voeten

Koude voeten

Als uw voeten over het algemeen koud zijn, zoals uw handen, is uw lichaamstemperatuur mogelijk niet stabiel. Dit is een teken dat er veel last is op het spijsverteringsstelsel en een probleem in de darmen.

In dit geval moet u letten op wat u eet en zorgen voor het reguleren van de werking van de darmen. Je kunt je voeten in heet water laten weken of masseren om je voeten met gemberolie op te warmen..

Verband Tussen uw Gezondheid en Voeten

Ook regelmatig masseren en het beheersen van pijnlijke en callusgebieden zijn belangrijk voor de voeten. Ten slotte zal het raadplegen van voet reflexologen helpen om poliklinische ziekten kwijt te raken. In dergelijke gevallen moet de behandeling met reflexologen enkele maanden worden voortgezet om goede resultaten te bereiken.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button