Cadeaus

Van Uw Kinderkunstwerk Cadeaus + Instructies Maken

Als het gaat om geschenken, kijk dan naar je eigen kinderen om het perfecte cadeau te helpen creëren. Als er één ding is dat we allemaal hebben geleerd, dan is het wel dat kinderen tot de verbeelding spreken en hun kunstprojecten op school bewijzen het. Met Shutterfly kun je de illustraties van je kind nemen en er binnen enkele minuten een prachtig cadeau van maken, in combinatie met het juiste product. Of je nu een mok met een zelfportret aanpast of hun tekening van oma en opa toevoegt aan een aangepast kussen, elk geschenk met elementen van de verbeelding van je kleintje is speciaal. Hieronder vindt u een gepersonaliseerd geschenk met het originele kunstwerk van uw kind. Dit is de perfecte keuze voor een geschenk aan een geliefde.

Van Uw Kinderkunstwerk Cadeaus + Instructies Maken

1. Zet het op een doek

Verander het kunstwerk van uw kinderen in unieke muurkunst door hun creatie te uploaden naar een canvasprint of door een ingelijste print te maken. Dit is een creatieve manier om de kunstwerken van je kind te vieren en een vriend of familielid cadeau te geven met iets dat ze kunnen gebruiken om hun huis te versieren. Geliefden zullen vooral genieten van het hebben van een origineel kunstwerk aan hun muur.

2. Maak er een familiekaart van

Deel de kunstwerken van uw kind met familie en vrienden door van hun stuk de ster van de show te maken. Of u nu een aangepast bedankbriefje stuurt naar een geliefde of een gepersonaliseerde kaart naar een goede vriend, u kunt een groet uniek laten aanvoelen door het kunstwerk van uw kind te veranderen in een volwaardig kaartontwerp. Het enige wat u hoeft te doen is een duidelijke foto van de illustratie maken en vervolgens het nieuwe afbeeldingsbestand online uploaden naar een lege, aanpasbare kaart.

3. Maak een mok

Geef een gewone koffie- of theeroutine een extra dimensie door een mok aan te passen met de kunstwerken van uw kind. U kunt kiezen voor een collage en meerdere afbeeldingen van de beste illustraties van uw kind toevoegen, of u kunt een familiefoto toevoegen. Dit is het perfecte cadeau voor grootouders, tantes, ooms en oudere broers en zussen.

4. Verander het in een mini-fotoboek

Als je kind wekelijks kunstwerken thuisbrengt, kun je zijn favoriete stukken in een fotoboek veranderen om elk project vast te leggen. Dit is een geweldig cadeau dat kan leven met de albums van een geliefde of een populair item op een salontafel kan worden. Misschien wilt u zelfs een fotoboek voor uw eigen huis maken om de kunstwerken van uw kind te bewaren en een voorraad tekeningen en schilderijen te vermijden.

Van Uw Kinderkunstwerk Cadeaus + Instructies Maken

5. Maak een ketting of bedelarmband

Sieraden zijn een populair geschenk om voor elke gelegenheid te geven. Je kunt items zoals een ketting of armband nog unieker laten aanvoelen door het kunstwerk van je kind om te toveren in een aangepaste fotocharme die de ontvanger kan dragen zoals hij wil. Overweeg het geven van een aangepaste ketting of armband aan mama met de voorkant en het midden van de afbeelding van uw kind of kleinkind.

6. Maak er een notitieboek van

Transformeer alledaagse briefpapier in een inspirerend, uniek geschenk door een notebook aan te passen waarin de kunstwerken van uw kind worden tentoongesteld. Dit is een leuke en gemakkelijke manier om de kunstwerken van je kind te gebruiken terwijl je je vriend of familielid een nuttig cadeau geeft. Aangepast briefpapier met illustraties kan ook worden gebruikt als cadeau voor het afstuderen van een broer of zus, de dag voor de waardering van de leraar of een eenvoudig bedankje.

7. Maak een aangepaste plaat

Verander een gewoon bord in een speels kunstwerk door de kunstwerken van uw kind te gebruiken om aangepaste borden te ontwerpen en te maken. Als er regelmatig speeldagen plaatsvinden in uw groep familie en vrienden, beschouw dit geschenk dan vooral als nuttig en creatief voor tussendoortjes en lunchdatums. Je kunt de illustraties van je kind gebruiken om meer dan één bord te ontwerpen en de ontvanger een bordcollectie te geven die hij nergens anders kan vinden.

8. Maak een aangepast kussen

Als u het geschenk van comfort wilt geven, kunt u overwegen om een ​​ aangepast kussen te maken met een van de eigen ontwerpen van uw kind. Een op maat gemaakt kussen aangevuld met een schattige tekening of schilderij van je kleintje kan bij verschillende gelegenheden worden geschonken, waaronder Moederdag, Vaderdag, verjaardagen en Kerstmis.

9. Verander het in een puzzel

Zijn er andere kinderen of tieners in het huishouden van de ontvanger? Als dat zo is, kan een aangepaste puzzel die de kunstwerken van je kind in stukjes samenvoegt, een leuk cadeau zijn om te geven. Wanneer je de tekening of het schilderij van je kind gebruikt, komt dit geschenk tot leven met creativiteit en fungeert ook als activiteit.

Van Uw Kinderkunstwerk Cadeaus + Instructies Maken

Foto’s van je kind fotograferen

Als het gaat om het fotograferen van de illustraties van uw kind, is het proces eenvoudiger dan u denkt. Zoek eerst een gebied in uw huis met natuurlijk licht, zodat u de best mogelijke foto kunt maken. In dit gebied moet je je shoot instellen. Dan wilt u wit of een andere effen kleur kiezen om als achtergrond voor de illustratie te dienen. Een wit posterbord werkt perfect. Nadat u de illustratie in het midden van de achtergrond hebt geplaatst, wilt u met een kruk boven de illustratie staan ​​om uw foto te maken. Als u de illustraties van uw kind rechtstreeks van bovenaf fotografeert, krijgt u de beste hoek voor uw opname. Zorg er echter voor dat uw lichaam of andere schaduw niet in het frame verschijnt.

Omdat u bij natuurlijk licht fotografeert, moet u ervoor zorgen dat uw cameraflitser is uitgeschakeld en opnamen maakt met de hoogst mogelijke resolutie als u een DSLR-camera gebruikt. U kunt ook een camera op uw telefoon gebruiken, maar u wilt de bedoeling van de foto overwegen. Als u de afbeelding op een mok of een bedeltje plaatst, kunt u op uw telefoon voor een foto kiezen. Als u de illustratie op een groot canvas toevoegt, wilt u een professionele camera gebruiken om een ​​afbeelding van hoge kwaliteit voor uw kunst aan de muur te krijgen. Als je klaar bent met het proces, kun je je foto’s uploaden naar Shutterfly en je product aanpassen.

Bronnen voor het omzetten van kinderkunstwerk in geschenken

Terwijl een in de winkel gekocht geschenk de norm was voor geschenken aan geliefden, kunnen aangepaste geschenken van Shutterfly een blijvende indruk achterlaten, vooral als je je eigen kinderen erbij betrekt. In plaats van schilderijen en tekeningen op te stapelen, kun je de creaties van je kind gebruiken om een ​​prachtig cadeau te maken met een zelfgemaakt gevoel dat elke geliefde zal waarderen. Begin vandaag met het delen van de vreugde die aan je koelkast hangt met je vrienden en familie.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button