Make-up

Typen Permanente Make-Up

Tot op heden zijn veel meisjes geïnteresseerd in informatie over permanente make-up. En dit is niet verrassend, omdat slechts één procedure veel tijd zal besparen tijdens de ochtendbijeenkomsten. En het gevoel van eigen aantrekkingskracht op elk moment van de dag is wat moderne meisjes nodig hebben.

Typen Permanente Make-Up

Typen Permanente Make-Up

Typen Permanente Make-Up

Typen permanente make-up

Meestal wordt deze procedure gekozen door jonge meisjes om gelaatstrekken te benadrukken en ze expressiever te maken. Je kunt het echter wel doen en vrouwen op volwassen leeftijd. Dit helpt om de hoek van de ogen lichtjes op te heffen, de leeftijdsgerelateerde veranderingen van de oogleden te verbergen en de uitstraling van helderheid te geven. Maar het is heel belangrijk om het juiste type tatoeage te kiezen, dat we verder zullen bespreken.

Typen Permanente Make-Up

Typen Permanente Make-Up

De intersplit-ruimte verven

Dit type permanente make-up wordt beschouwd als de beste manier om de wimpers kleur en dikte te geven. Het ziet er vaak veel natuurlijker en mooier uit dan het effect van mascara. Ondanks het feit dat deze procedure erg gecompliceerd lijkt, stellen deskundigen met ervaring dat dit niet het geval is. Het vereist geen schets, omdat de huid is gekleurd tussen de wimpers en de contour niet verder gaat dan de grenzen van hun groei.

Typen Permanente Make-Up

Onder de tekortkomingen is het mogelijk om te vermelden dat een dergelijk pigment vaak niet al te zichtbaar is in de ogen. Zijn belangrijkste taak is om visueel een lijn van wimpers dikker te maken. Daarom, als u een helderder effect wilt bereiken, raden we u aan naar de andere opties voor het aanbrengen van tatoeages te kijken.

Typen Permanente Make-Up

Permanente make-up in de vorm van een pijl

Het meest populaire type tatoeage op de oogleden kan met recht pijlen worden genoemd. De vorm en lengte worden individueel geselecteerd op basis van de snit van de ogen, de vorm van het gezicht en uw wensen. Heel vaak kiezen meisjes de klassieke versie in de vorm van kleine en dunne pijlen. Men gelooft dat dit de meest universele oplossing is, omdat ze niet al te expressief zijn.

Typen Permanente Make-Up Typen Permanente Make-Up

Ook kiezen meisjes vaak voor ‘glamoureuze’ pijlen. Ze maken de look meer open en speels, daarom erg populair. Deze optie is echter niet altijd geschikt.

Typen Permanente Make-Up Typen Permanente Make-Up

Wat de kleur betreft, wordt meestal de permanente make-up van de oogleden in de vorm van pijlen uitgevoerd in het zwart. Maar als u wilt, kunt u groen, blauw of bruin gebruiken. Ze zien er heel mooi uit, maar niet zo expressief als de standaardversie.

Typen Permanente Make-Up Typen Permanente Make-Up

Ondanks de grote vraag, zijn er gevallen waarin je haar tatoeage niet permanent zou moeten doen. Het is een feit dat na een dergelijke ingreep soms de ogen nog smaller lijken en de zakken onder de ogen duidelijk worden. Om dit effect te voorkomen, maakt de master altijd een proefversie van de pijlen met een speciaal potlood. En pas nadat uw goedkeuring is doorgegaan naar de procedure.

Typen Permanente Make-Up

Typen Permanente Make-Up

Arcering van pijlen

Dit type tatoeage van de oogleden ziet er erg mooi en zacht uit, omdat het er visueel uitziet als een tint met schaduwen of een potlood. De contour is zeer vloeiend door de overgang van donker naar licht. Het is dankzij dit dat de ogen visueel worden vergroot en er stralend uitzien. Vooral wordt deze procedure aanbevolen voor vrouwen van middelbare leeftijd, omdat fijne rimpels de gladde contouren van de oogleden vervormen.

Typen Permanente Make-Up

schaduw

Dit type permanente make-up is vrij complex, omdat het kleurovergangen impliceert. Op zijn beurt kunt u hiermee de ogen verlengen of rond maken en gebreken, zoals littekens, verbergen.

Typen Permanente Make-Up

Wat tinten betreft, kun je absoluut alle kiezen, zowel licht als donker of verzadigd. Maar houd er rekening mee dat het resultaat nog lang zal blijven bestaan, dus we raden aan om alle voor- en nadelen af ​​te wegen voordat u zich aanmeldt voor een dergelijke procedure.

Typen Permanente Make-Up

Wat de toepassing van kleur betreft, gaat deze technologie ervan uit dat het ooglid gekleurd is met pigment, dat in de buitenste hoeken wordt uitgerekt door een brede naald. Dat wil zeggen, in de binnenste hoek bevindt zich een dunne pijl, die geleidelijk breder wordt, maar tegelijkertijd ziet hij er zacht uit. Het blijkt een eigenaardig effect van het toepassen van schaduwen. Het ziet er erg mooi uit, maar als je een donkere tint kiest, kan dit de creatie van een neutrale oogmake-up verstoren.

Typen Permanente Make-Up

Regels voor de procedure

Als u besluit om permanente make-up voor de oogleden te doen, raden we aan vooraf een wenkbrauwcorrectie aan te brengen. De pijlen moeten immers in harmonie zijn met hun vorm. Op hun beurt moeten procedures voor wimpers worden afgeschaft, omdat dit de kwaliteit van de tatoeage kan beïnvloeden.

Typen Permanente Make-Up

De meisjes die in het dagelijks leven een bril dragen, waarschuw de meester hier zeker voor, en neem ze ook mee voor een consult. Het is een feit dat de make-up met een bril er iets anders uit kan zien, daarom is een dergelijke nuance het overwegen waard.

Typen Permanente Make-Up

Typen Permanente Make-Up

Plan de datum van de tatoeage zodat je een paar dagen na de procedure thuis kunt blijven. De kans op wallen is te hoog, dus het is misschien niet zo comfortabel op een drukke plek.

Typen Permanente Make-Up

Typen Permanente Make-Up

Neem een ​​zonnebril mee die je na de procedure nodig zult hebben. Ze helpen de roodheid van de ogen en de helderheid van de permanente te verbergen en beschermen ze tegen blootstelling aan zonlicht.

Typen Permanente Make-Up

Typen Permanente Make-Up

Ooglid huidverzorging na permanente make-up

Rekening houdend met de individuele kenmerken kent de meester elk huidlid huidverzorgingsproducten toe. Maar er zijn algemeen aanvaarde regels, die we hierna zullen bespreken.

Typen Permanente Make-Up

Na de ingreep zijn zwelling en een gevoel van “zand in de ogen” mogelijk. Met een dergelijk probleem zal het omgaan met druppels helpen. Als dit effect meerdere dagen aanhoudt, moet u dit gebied smeren met een speciale zalf, die de arts zal aanbevelen. Was uw ogen ook een week na de ingreep en gebruik geen cosmetica.

Typen Permanente Make-Up

Typen Permanente Make-Up

Meteen na de aanvraagprocedure kunnen de pijlen te helder en breed lijken. Maak je geen zorgen, want na een tijdje verschijnt er een korst op deze plek. Het is erg belangrijk om niet in de ogen te wrijven of de korstjes af te scheuren. Ze komen binnen een week uit, waarna het resultaat kan worden geëvalueerd.

Typen Permanente Make-Up

Typen Permanente Make-Up

Permanente make-up van de oogleden is een geweldige manier om de ogen te benadrukken en ze expressiever te maken. En door de tussenruimte in te korten, vergeet je het gebruik van inkt. Dit alles is de moeite waard om er iets mooier en zelfverzekerder uit te zien.

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button