Huisdecoratie

Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen

De winter is voorbij en beginnen met de komst van de lente alle liefhebbers van tuinieren werken in de tuin van plan tuin Boven alles, beginnen ze zich te wijden aan de bloementeelt.

Het zien van de bloemrijke tuin is een van de beste sensaties voor iedereen met een passie voor de natuur. Hier zijn enkele van de lentebloemen.

Tuin- en bloemideeën


Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen

De Calendula Mag niet ontbreken in de lijst Flowers of Spring; Met felle kleuren, van geel tot oranje en intens rood om de tuin te verlichten. Er zijn twintig verschillende kleurstijlen die u kunt kiezen voor de soort die wij leuk vinden of die voldoet aan onze behoeften op het gebied van ruimte en kleuren.

Tuinieren en landschapsarchitectuur originele ideeën


Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen

Net als de goudsbloem is de Oost-Indische kers een plant met antibacteriële eigenschappen, die naast prachtige bloemen ook beschermt tegen schadelijke insecten. Het is een verscheidenheid aan jaarlijkse bloemen die op grote schaal worden gebruikt voor decoratieve doeleinden; De kapucijn geeft de voorkeur aan een zonnige plaats en een niet erg rijk land; Het wordt vaak gebruikt om in een hangende pot of als klimplant te planten.

Originele opties voor de decoratie van de tuin


Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen

Misschien is de meest klassieke bloem die we associëren met de lente de Viola, met zijn grote verscheidenheid aan kleuren, die ons in staat stelt eindeloze combinaties te creëren die leven in elke groene ruimte en vreugde en natuurlijkheid brengen in onze buitenruimtes. Violen kunnen in potten of op dezelfde verdieping worden geplaatst.

Gras en bloemen in de tuin


Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen

Lobelia is een plant afkomstig uit Zuid-Afrika, maar gemakkelijk te kweken in elk mediterraan klimaat. De lobelia is erg leuk om bloembedden en vazen ​​te versieren of bedekken. Zijn bloemen zijn klein, maar zeer dicht en talrijk; Met blauwtinten met wit en rood-blauw-paars. Deze plant heeft een gemiddelde blootstelling aan de zon nodig in de schaduw, goed doorlatende grond en constante, maar nooit overvloedige irrigatie.

lentebloemen


Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen

Hoewel we lui zijn, hebben we de azalea in de selectie opgenomen omdat het in het vroege voorjaar bloeit en omdat het met zijn vele variëteiten een perfecte plant is om te voldoen aan de behoeften van iedereen die een mooie tuinkleuring wil geven. Sommige soorten hebben veel ruimte nodig, omdat ze meer dan 2 meter hoog kunnen zijn.

Wat maakt een tuin geweldig?
Iedereen heeft een idee hoe ze hun droomtuin kunnen creëren. Voor sommigen is een zwembad onmisbaar, een ander vindt een tuin met wat groen voldoende. Of we het nu hebben over een handvol grond of een grote open ruimte, er zijn een paar simpele regels die gelden voor alle grote en kleine tuinen. Allereerst moet, ongeacht onze persoonlijke smaak en voorkeuren, rekening worden gehouden met de landomstandigheden. Om je tuin warm en aantrekkelijk te maken voor jezelf en je gasten, kun je een aantal elementen gebruiken waar je je goed bij voelt. Degenen met tuinvaardigheden kunnen hun eigen creatieve energie vrijmaken en hun eigen ontwerpen maken. Maar houd hier rekening mee: uw tuin is afhankelijk van uw huis en zorg ervoor dat u een verbinding maakt tussen deze twee gebieden. In de volgende sectie zullen we bespreken hoe u alle elementen kunt combineren om uw droomtuin te creëren.

Mediterrane tuin


Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen

Waar vind ik nieuwe ideeën voor tuinontwerp?

In het tuingedeelte van onze website vind je talloze tuinfoto’s van alle soorten, van mediterraan tot modern, van tropische tot japanse tuinen, je kunt er inspiratie opdoen en ideeën opdoen. U vindt vast iets naar uw smaak! En als je tuin klein is, maak je geen zorgen, we hebben ook geweldige ideeën voor kleine tuinen. U kunt de afbeelding van een tuin die u leuk vindt met één klik toevoegen aan uw nieuwe ideeënsectie. De nieuwe ideeënsectie in Homify is als een soort album. Dit is een uiterst gemakkelijke manier om afbeeldingen te verzamelen die inspireren en u ideeën geven en deze bijwerken wanneer u maar wilt. Niet alleen dat, u kunt notities aan elke afbeelding toevoegen en labels gebruiken om te onthouden wat u leuk vond in de betreffende tuin. Uw nieuwe ideeën worden altijd in uw profiel opgeslagen om bij de hand te zijn.

oppotten Ideeën


Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen

Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen

Dus wat kan ik precies doen in mijn tuin?

Er zijn veel verschillende stijlen en thema’s die kunnen worden gebruikt bij het ontwerpen van een tuin. Het is belangrijk om te ontdekken hoe u uw persoonlijkheid buitenshuis kunt uiten, omdat we u aanraden om uw tuin, huis en u uw individuele stijl te weerspiegelen. Daarna kunt u beslissen hoe u uw tuin en (indien aanwezig) terras wilt verdelen en beginnen na te denken over wat voor soort materialen u moet gebruiken. Geef ook op wat u prioriteit geeft. Wil je een tuin die planten weegt of hou je meer van een kleine vijver? Misschien is een kleine speeltuin voor uw kinderen wel een must voor u. Functionaliteit is net zo belangrijk als uiterlijk. Bedenk dus hoe uw tuin een geheel vormt. Natuurlijk is het altijd een goed idee om hulp te zoeken bij een tuindeskundige om verwarring en erger onheil te voorkomen. Maar hoe meer u nadenkt over tuininspiratie en hoe helderder uw geest, hoe beter het resultaat dat u krijgt bij uw specialist.
Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen

Hoe kan ik een functionele tuin creëren?

Voordat u begint met het graven van uw tuin, moet u beslissen wat voor soort plaats u wilt dat uw tuin is als u klaar bent. Wil je een plek voor barbecuefeestjes en gezelligheid, of gewoon een rustige omgeving om naar te luisteren? Is een speeltuin voor jou aantrekkelijker of een zentuin? U kunt niet veel tijd thuis doorbrengen en daarom liever een tuin die gemakkelijk te onderhouden is? Dus heb je een bepaalde hoogte heggen nodig om je tuin te beschermen tegen nieuwsgierige blikken? Om vervelende verrassingen aan het einde van het werk te voorkomen, moet je jezelf al deze vragen stellen. Een ander belangrijk probleem is het schaduwprobleem. Bekijk de beweging van de zon en leer waar uw tuin op welke momenten schaduw geeft. Zo weet je waar je planten moet plaatsen die de zon moeten zien of liever schaduw hebben. Zelfs een kleine tuin kan op zichzelf in secties worden verdeeld. Het is mogelijk om een ​​bepaalde balans en hiërarchie te creëren in de woonruimtes en de secties die gereserveerd zijn voor bloemen. Je moet zelfs overwegen hoeveel planten je gaat kweken en hoe ver ze zich zullen verspreiden. Dienovereenkomstig kunt u beslissen hoeveel intervallen u plant voor een ideale groei.

 


Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen

Royale tuinen


Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen

Kleine tuinideeën


Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen


Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen


Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen


Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen


Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen


Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen


Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen


Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen


Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen


Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen


Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen


Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen


Lentebloemen 5 Prachtig Iedeen

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button