Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
Trouwjurk Verhuur: Voors en Tegens | Plezier.net
Damesmode

Trouwjurk Verhuur: Voors en Tegens

Trouwjurk Verhuur: Voors en Tegens Niet voor alle bruiden heeft een bruidsjurk een diepe heilige betekenis. Niet iedereen geeft het een speciale betekenis, symboliek en energie, en ze vinden het ook niet nodig om er een erfstuk van te maken. Moderne meisjes zijn pragmatisch en rationeel en denken daarom bij het kiezen van een jurk meteen na over hoe ze ermee moeten omgaan na de bruiloft. In dit opzicht, veel bruiden komen om de aankoop op te geven ten gunste van verhuur.

Trouwjurk Verhuur: Voors en Tegens Ter voorbereiding op de bruiloft wordt er veel te huur aangeboden: huwelijksboog, inrichting van de kamer, auto. Het heeft geen zin om al deze dingen te verwerven, omdat ze slechts één dag relevant zullen zijn. Hetzelfde met de jurk. Moet ik de volledige kosten betalen van dingen die nooit van pas zullen komen? En deze kwestie is bijzonder acuut met een beperkt budget voor het organiseren van een vakantie. Het is noodzakelijk om erachter te komen of huren echt nuttig is en is het logisch?

Trouwjurk Verhuur: Voors en Tegens Waarom huren is niet het beste idee.

In de meeste gevallen, bruiden beurt naar salons om redenen van economie. En totdat ze zich beginnen te verdiepen in alle omstandigheden, lijkt het hen echt gunstig. Hoewel soms een trouwjurk huren duurder is dan het kopen ervan. In de regel bedragen de kosten van huurdiensten slechts 50% van de kosten van het model. Toekomstige bruiden vertegenwoordigen al hoeveel er kan worden gedaan met het bespaarde bedrag, maar het was er niet.

De helft van het prijskaartje is de huurprijs en de tweede helft moet als aanbetaling in de cabine worden achtergelaten. De belofte kan alleen worden ingetrokken als de jurk op tijd en in de juiste vorm wordt teruggestuurd. Voor elke lead en traan, een gescheurde knop en een bead, wordt geld afgetrokken van het borgbedrag. Bovendien worden de items voor het chemisch reinigen na het huren door de bruid apart betaald. Het blijkt dat een gehuurde jurk soms duurder is dan een gekochte jurk.

Rekening houdend met het feit dat huur de helft van de prijs kost, hopen bruiden dat ze zich een luxer en duurder model kunnen veroorloven. Dit is niets meer dan een waanidee. Het is onmogelijk om exclusieve jurken te vinden van prestigieuze en gewilde merken in huursalons. Hun assortiment bestaat uit verouderde modellen van onbekende fabrikanten. Dergelijke jurken zijn geschikt voor thematische fotografie, deelname aan een flitsmeute – en voor alles, maar niet voor uw eigen bruiloft, die uniek en onweerstaanbaar moet zijn.

Zelfs als de jurk er goed uitziet, betekent dit niet dat hij niet eerder in de doos was. Ze worden overhandigd aan een stomerij en vervolgens hersteld, indien nodig. De beschadigde kantfragmenten worden vervangen door nieuwe, de verloren kralen en stenen worden op hun plaats genaaid, de gescheurde petticoats worden veranderd. Hoeveel bruiden hebben deze jurk gezien, niemand zal zeggen. De salon zal beweren dat dit model nieuw is en vrij recent is ontvangen.

Het meisje kan de jurk niet ophalen voor de in het contract vermelde deadline. Als het een paar maanden voor de bruiloft wordt gekozen, kan het nog steeds meerdere keren worden verhuurd, wat helemaal niet prettig is.

  • De jurk staat niet op de figuur

Een belangrijk nadeel van huren is de onmogelijkheid om de jurk aan te passen aan de lengte en vorm van een meisje. In de salons met goede service werken

Rollende jurk kan niet alleen worden aangepast aan de figuur, maar ook aan hun wensen. Angst om je niet te verwennen, voorkomt dat de bruid ontspant. Willy-nilly, je moet opletten voor elk van je bewegingen om niet op te staan, niet om op te vallen, niet om te breken, en dit is nogal vermoeiend en vervelend. Het meisje kan worden achtervolgd door het onaangename gevoel dat de gasten weten dat haar trouwjurk helemaal niet haar is. Dit doodt het zelfvertrouwen, en op de trouwdag moet je je toch als een prinses voelen. Tekenen en bijgeloof over de “buitenaardse” jurk, die een paar maanden voor het evenement zo stom lijken, beginnen tijdens het feest hinderlijk in het hoofd te klimmen, waardoor de stemming bederft.

Redenen om een ​​trouwjurk te kopen

Trouwjurk Verhuur: Voors en Tegens Weinig bruiden na het leren van de feiten kiezen om te huren. Kopen is aantrekkelijker, zelfs rekening houdend met het feit dat een trouwjurk een ding tegelijk is.

Trouwjurk Verhuur: Voors en Tegens In de regel zijn rationele meisjes die het nut niet zien van een angstige en zorgvuldige opslag van de jurk gemakkelijker toe te passen op de bruiloft zelf. Als het formaat van de geplande gebeurtenis het toelaat, kunt u de modellen bekijken die na de bruiloft kunnen dienen. De keuze in salons is erg breed: het kan een verkorte minimalistische jurk zijn die kan fungeren als een cocktailjurk of een gekleurd model dat kan worden gedragen voor een plechtige avond uit. Trouwjurk Verhuur: Voors en Tegens Gezinsbudget sparen

Trouwjurk Verhuur: Voors en Tegens Nee, dit is geen fout! U kunt geld besparen door een aankoop te kiezen in plaats van een huur. Toegegeven, dit zal tijd moeten besteden aan het verkennen van de salons en hun bereik. In de periode van promoties en verkopen, kunt u zelfs jurken van bekende merken kopen met een tastbare korting. Er zijn goede deals over de nieuwste maat of collecties van het afgelopen seizoen – er zijn altijd veel opties, je hoeft alleen maar te kijken. Trouwjurk Verhuur: Voors en Tegens

U kunt na de bruiloft reclame maken voor de verkoop van jurken. Als het intact blijft en nadat de stomerij het uiterlijk van een nieuw ding heeft behouden, zal de klant het vinden. Hierdoor kan een bepaald bedrag worden teruggestort naar het gezinsbudget en ruimte vrijmaken in de kast.

Trouwjurk Verhuur: Voors en Tegens

Het is echter ook de moeite waard om de optie van het opbergen van een jurk te overwegen. Het lijkt misschien geen goed idee direct na de bruiloft, maar binnen een paar jaar, op een van de jubileumjubilea, zal het helpen om die magische gevoelens te doen herleven en je eraan te herinneren hoe mooi, gelukkig en verliefd de pasgehuwden op hun trouwdag waren.

Trouwjurk Verhuur: Voors en Tegens

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button