Goede ideeënGezondheid en Fitness

Top 9 Natuurlijke Pijnbestrijdings Methoden

Het doel van pijnstillers is om pijn in elk deel van het lichaam te verlichten of te elimineren, met name het hoofd, de spieren en de gewrichten. Er zijn verschillende soorten pijnstillers die u kunt kopen bij apotheken .

Degenen die de voorkeur geven aan natuurlijke alternatieven worden echter aanbevolen om dit artikel te bekijken. Hier kun je zien welke de beste natuurlijke pijnstillers zijn.

1. Olijfolie

Olijfolie is, naast heerlijk, een medicijn dat de natuur ons voor vele pijnen biedt. We raden aan pure extra vierge olijfolie te gebruiken. Het zal gezonder zijn dan die welke op markten worden verkocht.

Top 9 Natuurlijke Pijnbestrijdings Methoden

Deze olie heeft een natuurlijke substantie die hetzelfde effect heeft als ibuprofen en andere niet-steroïde ontstekingsremmende medicijnen. Studies hebben aangetoond dat olijfolie kan werken als pijnstiller dankzij het vermogen om pijn te verminderen.

Aangezien olijfolie een natuurlijke behandelingsmethode is, heeft het minder risico op bloedstolselvorming dan [chemische] medicijnen, De ziekte van Alzheimer of kanker. .

2. Kurkuma

Kurkuma bevat furumin, een van de beste natuurlijke pijnstillers, die pijn in het lichaam blokkeert en ook effectief is in het bestrijden van ontstekingen. Je kunt het gebruiken in plaats van medicijnen omdat het geen bijwerkingen heeft.

Zoals verschillende studies hebben aangetoond, kan kurkuma helpen bij het stoppen van reumatoïde artritis door de levering van zenuwdragers aan de hersenen te “annuleren”.

Top 9 Natuurlijke Pijnbestrijdings Methoden

De aanbevolen dagelijkse consumptiedosis van kurkuma is ongeveer 600 milligram. Je kunt drie maaltijden per dag consumeren om het beste voordeel uit dit kruid te halen.

3. Visolie

Visolie bevat omega-3-vetzuren, die intense pijn veroorzaakt en ook ontstekingen bevat zoals leukotrieen en cytokine  kan de productie van chemicaliën blokkeren.

Top 9 Natuurlijke Pijnbestrijdings Methoden

Het verbruik van visolie kan de ernst van de ziekte van Crohn aanzienlijk verminderen. Het helpt ook de afhankelijkheid van steroïden en andere gezondheidsproducten te verminderen dat mensen verslavend worden en elke dag hogere hoeveelheden moeten gebruiken om effectief te zijn.

4. Blueberry

Deze blauwachtige, kleine, heerlijke vrucht heeft zeer nuttige eigenschappen. Omdat ze veel antioxidanten bevatten die vrije radicalen kunnen vernietigen die verantwoordelijk zijn voor ontsteking van spijsverteringsenzymen, werken ze als ontstekingsremmende middelen. Deze ontsteking veroorzaakt zweren, urineweginfecties of een zwak spijsverteringsstelsel.

Top 9 Natuurlijke Pijnbestrijdings Methoden

Volgens onderzoek voorkomt het dagelijks consumeren van één kopje bosbessen bijna 60% van urineweginfecties. Deze vruchten zijn ook nuttig voor het zuiveren van bloed, het verminderen van ontstekingen en vochtophoping en het verlagen van suikerniveaus bij diabetespatiënten.

5. Druif

Druif fungeert als een pijnstiller tegen rugpijn, die vaak wordt gezien als een gevolg van het niet zitten recht voor een computer of televisie. De ontstekingsremmende eigenschappen van de druiven verhogen de bloedstroom in de lumbale regio, waardoor de zwaarte wordt verminderd.

Top 9 Natuurlijke Pijnbestrijdings Methoden

Volgens onderzoek is het noodzakelijk om een ​​glas druiven per dag te consumeren om te profiteren van de druiven. Op deze manier kan rug-, nek-, schouder- en lage rugpijn worden verstrekt.

6. Haver

Haver heeft veel gunstige eigenschappen voor uw lichaam. Om deze reden raden wij u aan om bij het ontbijt haver met melk, jus d’orange en yoghurt te consumeren. Haver is een uitstekende ontstekingsremmer en vermindert pijn in het bekken tijdens de menstruatiecyclus bij vrouwen.

Top 9 Natuurlijke Pijnbestrijdings Methoden

Haver is ook ideaal voor het verhogen van de hoeveelheid zink in het lichaam en zal vooral nuttig zijn voor mensen die lijden aan endometriose. Je kunt haver eten met vlees, kip, groenten, fruit of soep.

7. Knoflook

Knoflook heeft talloze voordelen en de pijnstillende functie is er slechts een van. Knoflook is goed voor gewichten van artritis.

  • Om volledig gebruik te maken van knoflook , schil je een teentje knoflook en verwarm je het in een eetlepel olie.
  • Pas dit toe op het gebied waar u de pijn voelt en wacht tot het effect heeft.
  • U zult merken dat de pijn onmiddellijk wordt verlicht en het ongemak begint te verdwijnen.

Top 9 Natuurlijke Pijnbestrijdings Methoden

  • U kunt ook knoflook gebruiken om kiespijn te behandelen.
  • Om dit te doen, verpletter je drie teentjes knoflook en meng je het met wat zout.
  • Breng dit mengsel aan op de tand die je stoort en laat het een paar minuten staan.
  • Aldus zal het werk van je speekselklieren en het water van knoflook in korte tijd zelfs de ergste kiespijn ervaren.

8. Appelazijn

Appelazijn is een uitstekende pijnstiller en wordt ook in salades gebruikt. Azijn heeft alkalische effecten die het hele lichaam beïnvloeden. Appelazijn verlicht de zuurgraad en ontsteking in het bovenste deel van de maag.

Top 9 Natuurlijke Pijnbestrijdings Methoden

Om te profiteren van appelazijn , meng een eetlepel azijn met een kopje water. Als u dit drinkt wanneer u maagreflux ervaart, krijgt u uitstekende resultaten.

9. Kamille thee

Kamille thee is niet alleen effectief bij het verminderen van ontstekingen in de spieren, maar ook bij het kalmeren van de zenuwen. Kamille heeft veel nuttige eigenschappen voor uw lichaam en helpt pijn in uw rug, nek en onderrug te verlichten.

Top 9 Natuurlijke Pijnbestrijdings Methoden

Het wordt aanbevolen om overdag en ’s nachts maximaal drie glazen kamillethee te drinken. Je zult zien dat dit je spieren en gewrichten in korte tijd ontspant.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button