DierenHuis Dieren

Top 6 Beste No Bark Halsbanden voor HUMANE Honden!

Geen blafhalsbanden zijn apparaten die een microfoon inbedden die een statische schok, onaangename geur of geluid veroorzaakt zodra de hond begint te blaffen.

Op de juiste manier gebruikt gedurende enkele dagen, blafbanden zorgen ervoor dat uw hond overlast, overmatig en ongewenst blaffen stopt . Ze blijven pijnloos voor alle honden, mensen en het milieu. Geen blafspray-kragen zijn onschadelijk en volledig legaal , het is alsof je in je tiener steekt wanneer ze zich misdragen.

We raden u aan het gebruik van schokhalsbanden bij puppy’s te vermijden ; train in plaats daarvan uw puppy met behulp van positieve bekrachtiging. Jonge honden moeten nog veel leren en je moet de tijd en moeite steken die nodig is om te slagen. Als u besluit een trainingshalsband te gebruiken, kies dan voor een sprayhalsband of een trillende halsband .

Een geweldige studie door Schalke & Al. heeft aangetoond dat redelijke handlers die e-halsbanden gebruikten, hun hond slim vrijhielden van merkbare stress op lange of korte termijn.

Hieruit concludeerden de onderzoekers dat de honden die de schok duidelijk konden associëren met hun actie (dwz de prooi aanraken) en als gevolg daarvan konden voorspellen en controleren of ze een schok ontvingen, geen aanzienlijke of aanhoudende stress.

Schalke, E., Stichnoth, J., Ott, S., Jones-Baade, R., 2007, Applied Animal Behavior Science 105, pp. 369-380

Verschillende soorten halsbanden zonder schors voor honden

Om uw niet-blafband te kiezen, moet u erachter komen wat voor soort anti-blafapparaat u bent na : spray, ultrasone of statische schokkraag? Elk type is beter geschikt voor sommige situaties dan andere.

We lichten dit hieronder toe.

Spuitschorskragen

– Geweldig voor puppy’s en kleine rassen

Een geweldig apparaat om te voorkomen dat uw hond blaft, vooral handig als u niet bij de hond aanwezig bent en gerustgesteld wilt zijn dat uw hond niet gek wordt van statische schokken terwijl u hem onbeheerd achterlaat. Het wordt vaak gebruikt door hondeneigenaren die hun dag op het werk doorbrengen en hun puppy thuis laten en de hele dag blaffen (zoals gemeld door de buren.)

De anti-blaf spray halsband wordt met name aanbevolen voor puppy’s, omdat andere methoden vrij hard kunnen worden gevonden door hondenbezitters. De meeste beginnen meestal met een spray blafband als een zachtere benadering van het trainen van halsbanden.

Ultrasone schorskragen

– Geweldig voor jonge honden en gemakkelijk te trainen volwassenen

Gebruikt met pups en honden, zal de ultrasone halsband ultrasone signalen uitzenden die alleen honden kunnen horen. Dit wordt alleen geactiveerd wanneer de hond begint te blaffen dankzij de ingebouwde microfoon. De meeste kwaliteitsapparaten bieden verschillende niveaus van ultrasoon geluid, zodat u kunt zien welke het beste bij uw hond werken. Deze apparaten behoren tot de beste schorskragen .

Top 6 Beste No Bark Halsbanden voor HUMANE Honden!
Ja! De meeste hondentrainingshalsbanden zijn tegenwoordig veilig te gebruiken op uw volwassen honden.

Anti-blaftrillingskragen

– Geweldig voor kleine en jonge honden

Beschouwd als minder efficiënt bij oudere en grotere honden, zijn de anti-blaftrillingsbanden geweldig om te worden gebruikt bij puppy’s en kleinere rassen. Ze zijn inderdaad een veilige en humane manier om te voorkomen dat uw hond blaft. Zeer eenvoudig te gebruiken en deze kragen in te stellen zijn effectief en leveren snel resultaten op.

Het enige probleem is dat de trilling, hoe sterk hij ook is, niet zal volstaan ​​voor veel honden en er zijn niet veel modellen in deze categorie schorskragen.

Schorsbanden voor kleine honden

– Geweldig voor kleine honden en rassen

We beschouwen kleine rassen en vooral puppy’s van kleinere rassen vaak als uiterst kwetsbaar en aarzelen daarom om een ​​gewone antiblafband te gebruiken. Sommige dieren zijn inderdaad zwakker dan andere en vereisen specifieke maatregelen. U kunt beginnen door uw hond anders te trainen of te kiezen voor een apparaat met een lage intensiteit, zoals ultrasone halsbanden of vibratiekragen.

Het beste systeem voor kleine honden blijft de anti-blafspray halsbanden omdat je het niet echt kunt misbruiken of overmatig gebruiken!

Anti-schors schokkragen

– Geweldig voor volwassenen en grotere rassen

Anti-blaf statische schokkragen zijn volgens veel trainers en veel eigenaren van huisdieren de gewenste anti-blafoplossing. Er is een breed scala aan apparaten beschikbaar voor consumenten, zodat u de meest geschikte halsband kunt kiezen om het geblaf van uw partner te corrigeren.

Je wilt wel een waarschuwingstonaliteit die ideaal beschikbaar is, zodat je hond een toon hoort voordat hij wordt gestraft en hij snel zal leren stoppen met blaffen zodra hij die toon hoort om te voorkomen dat hij geschokt wordt. U hoeft niet per se 100 intensiteitsniveaus in de halsband van uw hond te hebben, maar 10 zijn de minimale vereiste om effectief te kunnen werken.

Top 6 Best No Bark Collars and Devices

1. Garmin BarkLimiter Deluxe hondenhalsband

Top 6 Beste No Bark Halsbanden voor HUMANE Honden!
Top 6 Beste No Bark Halsbanden voor HUMANE Honden!

Dankzij het BarkLimiter -systeem detecteert deze waterdichte en lichtgewicht Garmin anti-blafband van topkwaliteit het blaffen met behulp van het geluid maar ook door de keeltrillingen, waardoor schokken vrijwel worden verwijderd vanwege andere geluiden.

Bovenop de BarkLimiter-technologie, heeft deze prachtige Garmin BarkLimiter Deluxe halsband de Autorise-technologie : de halsband begint op het laagste correctieniveau en gaat geleidelijk omhoog totdat de hond stopt blaffen. Na een langere stille tijd, zal de halsband zichzelf resetten naar twee niveaus onder het maximale bereikte niveau van de hond. Dit is uiterst intuïtief voor hondenbezitters die niet weten hoe ze met dit soort apparaten moeten omgaan. Deze Garmin anti-blafband is onze favoriet, van verre!

Hoogtepunten
 • Autorise technologie
 • Kleine tot grote hondenrassen
 • BarkLimiter-technologie
 • Lichtgewicht en waterdicht
 • Bark-kilometerteller
 • Batterijlevensduur van 3 maanden
Nadelen

2. Oplaadbare halsband Sportdog NoBark 10R

Top 6 Beste No Bark Halsbanden voor HUMANE Honden!
Top 6 Beste No Bark Halsbanden voor HUMANE Honden!

De SportDOG NoBark 10R-halsband is ontworpen om het blafpatroon van uw hond te onderbreken en te trainen, niet om ze te straffen. Er zijn verschillende modi waaruit u kunt kiezen, waaronder: leren van temperaturen, voortschrijdende correctie of door de gebruiker geselecteerde correctie. De PerfectBark ™ -technologie van SportDOG biedt een stevige, eerlijke en consistente blafcontrole die zowel trilling als geluid vereist om een ​​correctie te starten. Als uw hond binnen 80 seconden meer dan 15 keer blaft, schakelt de blafcontrolehalsband zichzelf automatisch uit gedurende 3 minuten.

Hoogtepunten
 • 3 correctiemodi om het temperament van elke hond aan te passen
 • Ingebouwde veiligheidsfunctie
 • DryTek ™ Technology maakt het onderdompelbaar tot 25 ft.
 • 10 correctieniveaus
Nadelen
 • stipte aanpassing vereist voor grote honden
 • leercurve om alle functies en opties onder de knie te krijgen

3. PetSafe Deluxe anti-blafhalsband (Elite)

Top 6 Beste No Bark Halsbanden voor HUMANE Honden!
Top 6 Beste No Bark Halsbanden voor HUMANE Honden!

De PetSafe Deluxe anti-blafband bestaat in twee modellen, een voor kleine en een voor grote honden. Met beide kun je je anti-blafhalsband aanpassen met een ruime keuze aan skins en halsbanden! Met een keuze uit 5 levendige kleuren, passen alle accessoires exclusief bij uw PetSafe Deluxe halsband voor kleine hondenschors. Merk op dat ze afzonderlijk worden verkocht. De PetSafe Deluxe Collar begint met een lage correctie en als het blaffen doorgaat, wordt de correctie geleidelijk intenser. Het stopt automatisch na 80 seconden voor veiligheidsmaatregelen.

Hoogtepunten
 • 10 correctieniveaus
 • Perfect Bark® geluids- en trillingssensoren
 • Inclusief PetSafe RFA-188-batterij
 • Verstelbare nylon kraag
Nadelen
 • zonder waarschuwingstoon vóór de correctie

4. PetSafe Vibration Bark Control Collar

Top 6 Beste No Bark Halsbanden voor HUMANE Honden!
Top 6 Beste No Bark Halsbanden voor HUMANE Honden!

Nog een geweldig PetSafe-product hier, de PetSafe Vibration Bark Control-halsband is het perfecte apparaat voor de eigenaren die mentaal nog niet klaar zijn om elektrische schokken op hun honden te gebruiken. Inderdaad, deze Vibration Bark Control halsband van PetSafe maakt gebruik van vibratie-stimulatie in plaats van elektrische schokken, dus aan de positieve kant, het zal niet zo hard zijn, maar aan de negatieve kant, zal het waarschijnlijk meer tijd kosten om het blaffende gedrag van uw hond te verwijderen . Met andere woorden, zijn sterkte is ook zijn zwakte. Trillende halsbanden zijn de nieuwste vorm van stimulatie en zijn een van de zachtste, zachtste methoden die vandaag beschikbaar zijn.

Hoogtepunten
 • Veiliger voor kleinere honden en rassen
 • 10 combinaties van trillingscorrectie
 • Perfect Bark® geluids- en trillingssensoren
 • Aan / uit-positie voor langere levensduur van de batterij
Nadelen
 • Vereist meer tijd om het slechte gedrag te veranderen
 • Hardnekkige honden kunnen hun blaffen verminderen maar niet verwijderen

5. PetSafe Gentle anti-blafspraycontrolehalsband

Top 6 Beste No Bark Halsbanden voor HUMANE Honden!
Top 6 Beste No Bark Halsbanden voor HUMANE Honden!

De PetSafe Deluxe anti-blafspray-regelhalsbanden is een one size fits all anti-blafband die automatisch blaffen detecteert en onschadelijke spray afgeeft. Zeer praktisch, het heeft een meter waarmee u de spray links kunt zien en ook een indicator voor een bijna lege batterij. Het wordt geleverd met een ongeparfumeerde spuitbus en je kunt PetSafe’s Citronella-versie kopen, de geur werkt soms beter bij sommige honden.

Hoogtepunten
 • 2 niveaus van spray
 • ontwerp aangepast aan kleinere en speelgoedrassen die blaffen
 • doorzichtig reservoir om te zien hoeveel spray er nog over is
 • minder traumatiserend dan schok- of trillingskragen
Nadelen
 • Werkt zelden op zeer grote rassen
 • Het duurt langer om resultaten te tonen

6. Dogtra YS-600 Yapper-stop voor kleine / grote rassen

Top 6 Beste No Bark Halsbanden voor HUMANE Honden!
Top 6 Beste No Bark Halsbanden voor HUMANE Honden!

Top 6 Beste No Bark Halsbanden voor HUMANE Honden! De Dogtra YS-600 Yapper Stopper is een volledig waterdichte kraag zonder blaffen die is ontworpen met dezelfde elektronica van topkwaliteit die wordt gevonden in de populaire Dogtra externe trainingshalsbanden. Deze apparaten worden geactiveerd door de trilling van de stembanden van de hond en u kunt de correctie aanpassen met behulp van de 7 niveaus. De Dogtra YS-300 is voor kleine tot middelgrote hondenrassen, terwijl de Dogtra YS-600 voor grote tot gigantische rassen is.

Hoogtepunten
 • Herkent trillingen van de keel van uw hond met behulp van een speciaal microfoonsysteem
 • LED-indicator voor batterijlevensduur
 • Testtool verstrekt
Nadelen
 • Geen indicator die aangeeft wanneer deze is ingeschakeld
 • Geen indicator voor bijna lege batterij
 • Beter merk voor trainingshalsbanden op afstand

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button