Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
Top 10 van Duurste Horloges ter Wereld | Plezier.net
Damesmode

Top 10 van Duurste Horloges ter Wereld

Kijk verzamelen is een dure en prachtige hobby waar de rijken van over de hele wereld van genieten. Het verzamelen van tijdtellers is niet alleen interessant, maar ook zeer winstgevend, omdat de kosten van een uniek exemplaar op elk moment tien keer zo hoog kunnen zijn. Een juweel kan op elk moment winstgevend worden verkocht, omdat dure horloges niet langer een eenvoudig attribuut zijn dat het uiterlijk aanvult.

Een van de verzamelaars, bekend bij de hele wereld, was de jongere broer van de sultan van Brunei, die meer dan $ 5 miljoen aan een horloge had uitgegeven door 10 exemplaren tegelijk te kopen. In feite is dit niet zo’n groot bedrag, omdat de duurste horloges in onze beoordeling de totale kosten van een aristocraat uit het Midden-Oosten meerdere malen overschrijden.

10. Richard Mille Tourbillon RM 56-02 Sapphire

Onze beoordeling wordt geopend door “bescheiden” en tegelijkertijd zeer stijlvolle horloges waarvan de prijs 20.020.000 $ is. Want wat kun je dat soort geld geven, omdat blijkbaar de klok simpel en bescheiden is? In feite is de hele reden voor deze kosten verborgen in de materialen die worden gebruikt om horloges te vervaardigen en hun ontwerp. De horlogekast is gemaakt van saffierglas, zoals de meeste onderdelen. Met dit horloge kun je duiken tot een diepte van 30 meter, wat de uniciteit van het ontwerp bevestigt, waar er geen gaten of scheuren zijn.

Top 10 van Duurste Horloges ter Wereld

9. Parmigiani Fleurier Fibonacci

De volgende uren, die met recht in de rating staan, werden gedurende twee jaar verzameld, dus hun kosten zijn redelijk gerechtvaardigd. Wit goud wordt gebruikt als materiaal voor de productie van een “tijdteller”. De kosten van een lotusbloem bedekt met diamanten (het totale gewicht van mineralen is 50 karaat) neemt verschillende keren toe, wat het principe van de gouden sectie van Fibonacci weerspiegelt. Daarnaast zijn er in het mechanisme aanwezig: de maanfase-indicator, de minutenrepeater en de Eeuwige kalender, maar is het 2,4 miljoen dollar waard? Waarschijnlijk wel.

Top 10 van Duurste Horloges ter Wereld

8. Franck Muller Aeternitas Mega 4

Dezelfde kosten – 2,4 miljoen dollar van een ander horloge dat in het najaar van 2009 werd geschonken aan de Amerikaanse verzamelaar Michael Gould. In feite was het geen geschenk, omdat hij zijn volledige prijs betaalde en zes jaar lang op deze vreemde vormeenheid wachtte. Dientengevolge is er een eeuwigdurende kalender, 5 schijven, 18 pijlen, een micromotor gemaakt van platina en een drieassige turbine. Het lijkt misschien dat dit een beschrijving van een straalvliegtuig of een auto is, maar dit is slechts een klok.

Top 10 van Duurste Horloges ter Wereld

7. Piaget keizer tempel

Horloges van 2010, ontwikkeld door Zwitserse horlogemakers, kostten 3,3 miljoen dollar. Door de overvloedige inlays met edelstenen lijkt het horloge meer op een dure sieradenarmband. Voor het maken van de horlogekast werden 688 diamanten gebruikt, nog eens 173 stenen op de wijzerplaat en 350 baguettes op de riem. In totaal zijn er in de wereld slechts 2 exemplaren van deze unieke uitvinding van het bedrijf Piaget.

Top 10 van Duurste Horloges ter Wereld

6. Louis Moinet “Meteoris”

Op de zesde regel van de duurste horloges ter wereld bevinden zich Meteoris, waarvoor de eigenaar maar liefst 4,6 miljoen dollar heeft betaald. In totaal zijn er 4 exemplaren, terwijl ze allemaal zijn uitgerust met een stuk meteoriet, een fragment van een rots van Mars. De meteoriet is in goud verzegeld en het ziet er erg indrukwekkend uit.

Top 10 van Duurste Horloges ter Wereld

5. Patek Philippe Platinum World Time

Dit horloge “ging meer dan 15 jaar geleden onder de hamer” en kostte zijn eigenaar $ 4 miljoen. Het horloge is niet bezaaid met diamanten en velen konden de reden voor zo’n prijs niet begrijpen, alleen platina en zo. In feite zijn ze uitgerust met een uniek roterend paneel, waardoor je de exacte tijd in 41 steden van de wereld kunt achterhalen. De optie lijkt misschien niet nodig, maar toch is het een merk gemaakt van platina.

Top 10 van Duurste Horloges ter Wereld

4. Patek Philippe Calibre

Een ander horloge van het beroemde Zwitserse merk werd ontwikkeld ter ere van het 150-jarig jubileum van het bedrijf, dat plaatsvond in 1989. Meesters van het bedrijf besloten om een ​​record te vestigen en de meest technisch geavanceerde horloges gemaakt van edele metalen te creëren. De productie duurde bijna 9 jaar, maar het model is het waard. Totaal produceerde 4 exemplaren, elk van hen is gemaakt van een ander type edelmetaal (platina, geel, wit en rosé goud), hun waarde – 9,5 miljoen dollar.

Top 10 van Duurste Horloges ter Wereld

3. Patek Philippe Supercomplication

Welnu, dus bereikten we de top drie van de duurste horloges ter wereld en opnieuw zijn we tevreden met zijn werk, het Zwitserse bedrijf. Dit horloge is ontworpen en gemaakt in 1932 op de speciale bestelling van Henry Graves – een Amerikaanse bankier en verzamelaar van zeldzame dingen. De man wilde het meest perfecte horloge, en zijn wens was vervuld. Het duurde 5 jaar om een ​​exemplaar te maken en het ontwerp zelf bestaat uit 900 onderdelen. Goud en zilver behoren hier tot de kostbare materialen en de achtergrond van de pijlen is een afbeelding van de nachtelijke hemel (precies het soort dat een man vanuit de ramen van zijn huis kon zien). Dit unieke kunstobject is 11 miljoen dollar waard.

Top 10 van Duurste Horloges ter Wereld

2. 201-karaat Chopard

Originele polshorloges in de vorm van een armband, die een stormachtige manifestatie van de verbeeldingskracht van hun auteurs werd en tegelijkertijd een echt kunstwerk was. De kleine wijzerplaat is bedekt met edelstenen, terwijl de belangrijkste ornamenten zijn hartvormige diamanten van rood, wit en blauw, waarvan het gewicht is 38 karaat. Het totale gewicht van de edelstenen is 201 karaat, de kostprijs van de sieraden is 25 miljoen dollar, waardoor het horloge gemakkelijk in de top 10 van duurste horloges ter wereld is beland en daarmee de tweede plaats inneemt.

Top 10 van Duurste Horloges ter Wereld

1. Joaillene Manchette

Dus kwamen we op dit moment bij de duurste horloges ter wereld. Het zou belachelijk zijn om te zeggen, maar dit polshorloge heeft nog steeds geen eigenaar, omdat er om de een of andere reden niemand was die ze wilde kopen. Natuurlijk, de kosten van uren – dit is een van de redenen, maar is het echt onmogelijk voor een miljardair om een ​​extra $ 26 miljoen te vinden om het duurste horloge ter wereld te kopen?

Een merk genaamd Jaager-LeCoultre heeft dit horloge in één exemplaar ontworpen en vervaardigd, wat ook de kosten van het eindproduct beïnvloedt. De horloges zijn gemaakt in de vorm van een armband en puur wit goud is het basismateriaal geworden. De armband is versierd met elf onyxstenen en diamanten, het totaal aantal is 576 stuks. De wijzerplaat van dit horloge is klein, gemaakt van zilver en bedekt met saffierglas.

Top 10 van Duurste Horloges ter Wereld

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button