ReizenCultuur reizen

Top 10 plaatsen voor individuele reizigers

Soms is moeilijk iemand te vinden om mee te reizen. Familieleden en vrienden zijn vaak gebonden door hun bedrijf, worstelen om geld te besparen en willen niet naar dezelfde plaatsen reizen. De snelle oplossing is om alleen te reizen. Het kan eng zijn, maar het is een goede gelegenheid om op avontuur te gaan en jezelf te ontdekken. Dus welke plaatsen om naartoe te gaan? Maak een lijst want hieronder staan ​​de beste bestemmingen ter wereld voor “individuele reizigers”.

1- Thailand

Top 10 plaatsen voor individuele reizigers

Thailand is geweldig voor mensen die alleen reizen, omdat een van de boeddhistische mentaliteit gelijkheid voor alle geslachten bevordert.

Waarom de beste keuze:
Thailand valt op door zijn reisbestemming en vriendelijke gastvrijheid. Er zijn veel mogelijkheden om gelijkgestemde reizigers te ontmoeten. Vooral het noorden staat bekend als een zeer goedkope plaats. Het is een goede keuze om aan het budget te ontsnappen.

Thailand heeft alles, van tropische bossen en prachtige stranden tot het uitgaanscentrum van Bangkok. Reizen hier is gemakkelijk en het is een geweldige plek om te backpacken.

2- Melbourne, Australië

Top 10 plaatsen voor individuele reizigers

Het is een hete toeristenbestemming met prachtige stranden en een bruisende stad.

Waarom de beste keuze:
Dit land staat bekend als een veilige toeristische bestemming voor internationale reizen, daarom bezoeken veel individuele reizigers het. Er is geen taalbarrière omdat dit land een Engelssprekende plaats is.

Ongelooflijk, Melbourne is een gemakkelijke plek om overal te geraken, omdat je praktisch gewoon kunt fietsen of overal naartoe kunt lopen!

3- Bhutan

Top 10 plaatsen voor individuele reizigers

Een van de meest culturele landen ter wereld. Waar ’s werelds hoogste niet-beklommen piek Gangkhar Puensum is. De Bhutanese regering heeft bergbeklimmen op deze heilige berg verboden.

Waarom de beste keuze:
Om hier te komen is alleen mogelijk met vooraf geboekte tours en een persoonlijke gids om je te begeleiden.

Voor de ultieme culturele ervaring is Bhutan een plek om te bezoeken. Tot de jaren zestig had deze plek geen elektriciteit, telefoonlijnen, wegen en motorvoertuigen. Het gebruik van plastic tassen is sinds 1999 verboden. In 2004 was Bhutan het eerste land dat tabak wereldwijd verbood.

4- Hong Kong, China

Het is de beste plek om te ontspannen, ondanks dat het de grootste stad ter wereld is, want het zit vol met “Zen-momenten” zoals het Tai Chai-seizoen en prachtige tuinen.

Waarom de beste keuze:
Het werd beschouwd als een van de veiligste steden ter wereld. Dit is een geweldige plek voor beginners als je je niet al te veel zorgen maakt over taalbarrières. Het is ook een gemengd West en Oost. De meeste mensen in het centrum van Hong Kong spreken Engels vanwege hun Britse afkomst.

Er is veel te doen in Hong Kong. Wat je ook wilt doen, wat je ook wilt proberen, je zult het in Hong Kong zien.

5- Costa Rica

Top 10 plaatsen voor individuele reizigers

Als u op zoek bent naar surfen, avontuur, vulkanen en meer recreatieve activiteiten, dan is Costa Rica een goede keuze. Deze plaats werd ooit gezien als een onveilige reisbestemming, de inboorlingen van Costa Rica zijn vriendelijk en behulpzaam.

Waarom de beste keuze:
Er zijn zoveel spannende avonturen om je bij deze plek te voegen, dat je nooit alleen zult blijven. Costa Rica had geen politieke onrust, revoluties of klassenstrijd meegemaakt in verband met verschillende landen in Latijns-Amerika. Het is een heel vreedzaam land dat geen leger nodig heeft.

6- Cusco, Peru

Top 10 plaatsen voor individuele reizigers

Bekende hoofdstad van het oude Inca-rijk. Deze plaats was honderd jaar geleden een populaire bestemming voor reizigers. Het is een plek vol cultuur en is ook bekend bij de inheemse bevolking, die vaak in hun traditionele kleding op straat te zien is.

Waarom de beste keuze:
Cusco ligt dichtbij de “verloren” stad Machu Picchu in de Inca’s. Een plek waar u enkele van de meest fascinerende archeologische vindplaatsen van Zuid-Amerika kunt vinden.

7- Alaska

Reis alleen in Alaska. Deze plaats staat bekend om het verwelkomen van 20% van de bezoekers als individuele reizigers.

Waarom de beste keuze:
Een plek vol natuurlijke wonderen, waaronder majestueuze ijsbergen, met sneeuw bedekte bergen en door gletsjers uitgehouwen fjorden. Natuurlijk inclusief walvissen spotten!

8- Aran-eilanden

Top 10 plaatsen voor individuele reizigers

De Aran-eilanden bestaan ​​uit drie rotsachtige eilanden aan de westkust van Ierland. Een authentieke Ierse ervaring en het perfecte toevluchtsoord om te ontsnappen aan de hectische activiteiten van het dagelijks leven.

Waarom de beste keuze:
Het is een afgelegen, zeer veilig en mensvriendelijk eiland. Dit eiland is de perfecte plek om te fietsen met het openbaar vervoer. Een site van het meest opmerkelijke fort uit de ijzertijd in heel Europa.

9- Maleisië

Top 10 plaatsen voor individuele reizigers

Dit land behoort tot de beste opties voor een individuele reiziger in Azië. Het heeft een welverdiende reputatie als stabiel, veilig, traditioneel moslimland. Maleisië heeft een handelsmerk van de ideale exotische bestemming voor individuele reizigers.

Waarom de beste keuze:
In alle delen van Azië is Maleisië technologisch geavanceerder, dus alles werkt goed en loopt bijna op schema.

Een jaar vol levendige en opwindende ervaringen.

Het bevat verschillende evenementen en festivals.

Maleisië is vergelijkbaar met de twee landen, inclusief de wilde bossen op Borneo en technologisch geavanceerde hoge gebouwen in Kuala Lumpur.

10- Bali, Indonesië

Top 10 plaatsen voor individuele reizigers

Bali wordt beschouwd als een spirituele plek met warmwaterbronnen, yoga, stranden en biologische restaurants. Met de combinatie van gastvrije, vriendelijke samenleving en verbazingwekkende beeldcultuur heeft dit Bali Indonesië tot de belangrijkste toeristische attractie gemaakt.

Waarom de beste keuze:
Je bent niet de enige individuele reiziger op Bali. Iedereen staat bekend als buitengewoon vriendelijk en ontmoet zeker andere geweldige karakters. Deze plek is perfect voor een spirituele retraite en ontspanning. Het is geweldig in Ubud, waar een apenbos is.

Algemene tips: Vooruit plannen. Weet tenminste waar je de eerste nacht moet blijven. Als je je van streek voelt, kies dan voor accommodatie met gemeenschappelijke ruimtes. Ken uw snelle bereidingsstijl. Zorg dat u een noodtelefoon heeft waarop belangrijke nummers zijn opgeslagen. Informeer mensen over uw bestemming. Geloof je instincten.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button