Kinderen en Ouderschap

Top 10 Educatieve Spellen voor allerkleinsten

Nu smartphones, iPads en tv ruimte innemen in de dagelijkse routine van je kind, vraag je je waarschijnlijk af of deze kinderinhoud de ontwikkeling van je kind belemmert. We weten hoe het moeilijk kan zijn om je kleintje bezig te houden zonder een gadget, en we zijn er om het probleem op te lossen!

Beste leerspellen voor kinderen (1 jaar en ouder)

Spelenderwijs leren is de beste manier om je kleintje bezig te houden. Met deze leuke spellen die zijn ontworpen om de nieuwsgierigheid van uw kind te prikkelen, kunt u er zeker van zijn dat de geest van uw kleintje zal blijven groeien en ontwikkelen. Dit zijn de 10 best verkochte educatieve spelletjes voor kinderen:

1. Fisher Price Laugh & Learn Smart Stages-stoel

Top 10 Educatieve Spellen voor allerkleinsten

Eeuwenlang: 1-3

Kijk hoe uw baby nieuwe dingen ontdekt door gewoon te gaan zitten en op te staan! De lach & leer slimme podiumstoel van Fisher Price wordt geactiveerd zodra het kind gaat zitten en begint het alfabet en andere leuke liedjes te zingen als het kind opstaat! Afgezien van dit, een oplichtende afstandsbediening, leuke verrassingen onder het stoelkussen en een flip-boek met cijfers kunnen uw kind urenlang vermaken. Wat is het beste? U kunt de Smart Stages-technologie van de stoel gebruiken om het podium te selecteren dat het beste is voor uw kind, zodat het leren bij de leeftijd past! Deze stoel heeft inderdaad een wereld van entertainment en leren ingebouwd.

2. Ratnas Shape Sorter Ball

Top 10 Educatieve Spellen voor allerkleinsten

Eeuwenlang: 1-3

Deze vormsorteerbal is een kleurrijke manier om de motoriek van uw kind te verbeteren en kan gemakkelijk uit elkaar worden gehaald en in elkaar worden gezet. De bal wordt geleverd met 24 vormsorteerstukken zoals hartjes, sterren en cirkels, zodat je kind zich urenlang zal vermaken!

3. Ratnas alfanummers en -vormen

Top 10 Educatieve Spellen voor allerkleinsten

Eeuwenlang: 2-4

Deze kleurrijke set met alfabet en vormen is een eenvoudig en aantrekkelijk hulpmiddel voor uw kleintje. Maak woorden die uw kind begrijpt en leer haar om ze uit te spreken, laat haar elke vorm in de daarvoor bestemde kolom plaatsen – het oppakken en plaatsen van de blokken en het spellen van woorden zal de cognitieve vaardigheden van uw kleintje helpen verbeteren! Zorg er wel voor dat je haar de hele tijd in de gaten houdt, want de frauduleuze alfabetten kunnen verstikkingsgevaar opleveren.

4. Klein geniaal houten telraamspeeltje

Top 10 Educatieve Spellen voor allerkleinsten lij

Eeuwenlang: 2+

Wie zei dat wiskunde saai moet zijn? Dit kleurrijke telraamspeeltje wekt zeker de interesse van uw kleintje in de wereld van cijfers. Met 55 kralen om te tellen, zal dit speelgoed uw kind in staat stellen om gemakkelijk rechtop te tellen. Maak basiswiskunde leuk voor uw kind met dit speelgoed.

5. FirstCry Intellikit Activity Box for Kids

Top 10 Educatieve Spellen voor allerkleinsten

Eeuwenlang: 2-6

FirstCry Intellikit-activiteitendozen zullen uw kleintje zeker opwinden. De FirstCry Intellikit is een leerprogramma voor kinderen dat leren door plezier aanmoedigt. Het programma is ontworpen om 8 verschillende soorten intelligentie (of SMARTS zoals ze in het programma worden genoemd) bij uw kind te ontwikkelen. Als een op abonnementen gebaseerd programma voor kinderen van 2 tot 6 jaar, bevat elke maandelijkse Intellikit-box thematische activiteiten, werkbladen en spelletjes die uw peuter een hele maand lang bezig zullen houden! Bovendien wordt de activiteitenbox geleverd met een vrolijke tracker die de voortgang van uw kind bij het ontwikkelen van de verschillende SMARTS laat zien. Hier kunt u hier tegen aantrekkelijke kortingen een abonnementsbox bemachtigen.

6. Fisher Price Doodle Pro Trip Magical Slate

Top 10 Educatieve Spellen voor allerkleinsten

Eeuwenlang: 3+

Breng een eindeloze voorraad papier, potloden en gummen mee naar huis met deze fantastische lei van Fisher Price! Dit leuke doodle-bord is een geweldig hulpmiddel voor de enorme fantasie van uw kind. Met een pen die aan het doodlebord wordt bevestigd, kan uw kind gemakkelijk tekenen en schrijven; de gemakkelijke schuifwisser kan het scherm in een mum van tijd opruimen! Het krabbelbord wordt ook geleverd met een verticale oriëntatie en een gemakkelijk te dragen handvat, zodat u dit speelgoed overal mee naartoe kunt nemen.

7. Little Genius houten tijdlerende klok

Top 10 Educatieve Spellen voor allerkleinsten

Metabeschrijving:

Eeuwenlang: 3+

Je kind leren de tijd te lezen is nu gemakkelijker dan ooit! Deze eigenzinnige en leuke houten leerklok is een geweldig speelgoed voor uw kind, omdat het wordt geleverd met kleurrijke cijfers die zijn ontworpen om gemakkelijk te begrijpen. Het speciale ontwerp van deze klok verbindt de uren en de minuten en maakt ze gemakkelijker te begrijpen. Maak tijdrovende dagelijkse activiteiten met uw kind en ‘kijk’ hoe de magie gebeurt!

8. Prime Learning and Writing Board

Top 10 Educatieve Spellen voor allerkleinsten

Eeuwenlang: 3-8

Het introduceren van letters en cijfers aan uw kind kan een leuke bezigheid zijn met dit leer- en schrijfbord van Prime. Met letters en cijfers aan de ene kant en een schrijfbord aan de andere kant krijgt ‘leren door te doen’ een geheel nieuwe betekenis! Dit leerbord is uitgerust met een stoffer en krijt en kan gemakkelijk worden omgedraaid. Stop niet bij de letters en cijfers – laat de fantasie van uw kind de vrije loop met doodles en tekeningen. Vraag haar om haar favoriete dieren, fruit en stripfiguren te tekenen!

9. Yamama houten multifunctionele leerbox

Top 10 Educatieve Spellen voor allerkleinsten

Eeuwenlang: 3-10

Als je op zoek bent naar een leuk, computerachtig speelgoed voor je kind dat zowel leuk als leerzaam is, zoek dan niet verder! Deze multifunctionele leerbox kan wiskundige berekeningen gemakkelijk en interessant maken voor uw kind. Met cijferblokken en kleurrijke stokjes kan je kleintje de basis van optellen en aftrekken leren. Plaats de blokken in de vierkanten om real-time berekeningen uit te voeren op het digitale bord! Bovendien wordt de doos ook geleverd met een bord aan de andere kant – inclusief krijt en stofdoek.

10. Creatief voorschools nummerkaartspel

Top 10 Educatieve Spellen voor allerkleinsten

Eeuwenlang: 3-7

Dit eenvoudige spel bevat 20 driedelige kaarten met cijfers, tekeningen en afbeeldingen om het begrip van uw kind over nummerassociatie te vergroten. Dit kaartspel is boeiend en eenvoudig en zal uw kind helpen sterker te worden met nummer- en visuele associaties, waardoor haar geheugen en observatie worden aangescherpt.

Educatieve activiteiten voor kinderen kunnen een geweldige manier zijn om ze betrokken te houden zonder enige afleiding. Deze spellen zijn leuk en vermakelijk, maar ze helpen ook bij de ontwikkeling van het cognitieve functioneren van een kind, wat kan leiden tot een algehele, holistische ontwikkeling. Welk spel denk je dat je kind het leukst vindt om te spelen?

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button