ReisfotografieReizenReizen nachtleven

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Tokio is een ongelooflijk levendige en opwindende plek om te bezoeken. Het is de thuisbasis van bijna veertien miljoen mensen en met een bevolkingsdichtheid van meer dan zes miljoen per vierkante kilometer is het een van de zwaarst gekoloniseerde regio’s ter wereld. De stad is ook de grootste toeristische attractie van Japan en trekt bezoekers als een magneet.

Denk wat Tokyo betreft eerder futuristisch dan verouderd, want de hoofdstad van Japan is een moderne metropool waar je niet op elke straathoek historische gebouwen zult vinden. Veel van de overgebleven Shinto-heiligdommen en boeddhistische tempels worden overschaduwd door de torenhoge wolkenkrabbers van de stad, maar de traditionele Japanse culturele waarden bestaan ​​nog steeds naast de oppervlakkige moderniteit van Tokio.

Het is een uitgestrekte stad die het moeilijk, zo niet onmogelijk, maakt om te kiezen welke plaatsen in Tokio je wilt bezoeken tijdens je eerste vakantie. Om u te helpen uw beslissing gemakkelijker te maken, zijn hier tien van de belangrijkste dingen om te doen in Tokio die echt op ieders lijst van must-do’s moeten staan ​​wanneer ze daarheen gaan.

10. Cafés met een thema

Hoog op de lijst met meer ongebruikelijke dingen die je in Tokio moet doen, is koffie drinken in een themacafé. Sommige themacafés in Tokio zijn behoorlijk bizar, maar ze zijn ook ongelooflijk leuk. Of je er nu voor kiest om naar een dierencafé, een meidencafé of een filmthema-café te gaan, het zal waarschijnlijk een van de vreemdere dingen zijn die je zult doen als je in Tokio bent.

Dierencafés

Het idee van kattencafés komt uit Tokio en is over de hele wereld uitgegroeid tot een wereldwijde trend. In Tokio zijn de thema’s uitgebreid met verschillende dieren, vogels en reptielen, dus als je geen kattenliefhebber bent; je kunt nu een andere soort kiezen om wat tijd mee door te brengen.

Als je een kattencafé in Tokio wilt bezoeken, ga dan naar Temari no Ouch i. Het is een geweldig kattencafé waar de katten leven in een luxueuze, fantastische omgeving die gemakkelijk had kunnen worden geïnspireerd door een sprookje. Als fantasiewonderland niet jouw favoriete soort opstelling is, kijk dan eens naar het ultramoderne, op katten gerichte etablissement Mocha Shibuya . Vogelliefhebbers zullen genieten van een bezoek aan Akiba Fukurou , waar een menagerie van uilen staat. Een van de meest bizarre cafés met dierenthema in Tokio is Chiku Chiku die egels houden, niet in kooien, maar in miniatuurpoppenhuizen compleet met hun eigen meubels. Het Tokyo Snake Center is niet de plek om koffie te drinken als je lijdt aan ophidiofobie, maar als je van slangen houdt, ben je in de zevende hemel.

Themacafés in Tokio gaan niet alleen over aves, amfibieën en harige zoogdieren; er zijn ook variaties op het idee met veel menselijke betrokkenheid.

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Cat Cafe MOCHA Harajuku in Tokyo

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Cat Cafe MOCHA Harajuku, Tokyo, Japan

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Kat slaapt in een vaas. Cat Cafe in Tokyo

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Hedgehog cafe in Tokyo

Maid Cafes

Als je van verkleedkleding houdt of je koffie geserveerd met een vleugje van de dramatiek, u zult misschien wel genieten van de meidencafés van Tokyo. In meidencafés dragen de serveersters dienstmeisjeskostuums om hun klanten te bedienen en in sommige, zoals het At-Home Cafe , voeren ze ook zang- en dansroutines uit. Er is een overvloed aan dienstmeisjes in Tokio, maar het Cure Maid Cafe , het At-Home en de Maidreamin zijn drie van de beste. Ga voor een geslachtsvariatie over het thema waarbij het de mannelijke obers zijn die je bedienen naar het Swallowtail Butler Cafe . Vooral Maidreamin is een zeer populaire plaats om te bezoeken in Tokio, dus om er zeker van te zijn dat je een plaatsje krijgt, moet je hier online boeken voordat je vertrekt.

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Dienstmeisjes in Maidreamin Cafe in Tokio

Cafés met andere thema’s

Er zijn veel meer thema-cafés in Tokyo, dus als je van iets houdt net iets meer divers dan dienstmeisjes en egels, bekijk deze eens. Het Vampire Cafe, het Pokemon Cafe, het Moomin House Cafe of het Alice In Magical Land Cafe met een verbluffend extravagant decor met als thema het verhaal van Alice in Wonderland. Bezoek voor een fantastische Instagram-foto het levendige kleurrijke Kawaii Monster Cafe en je treedt in de voetsporen van Kim Kardashian .

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Kawaii Monster Cafe in Tokyo, Japan

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

De Evui-maaltijd in Pokemon-café

9. Zie de toekomst in Odaiba

In Tokio draait alles om technologie en het is een stad waar je echt kunt ervaren hoe de toekomst eruit kan zien. Om iets futuristisch in Tokio te zien, gaan de meeste mensen naar het Robot Restaurant. The Robot Restaurant is geen restaurant, maar een kelderlocatie met een cabaretshow waarin enorme robots en gekostumeerde dansende meisjes optreden op Japanse technomuziek onder een ongelooflijke lichtshow. Het spectaculaire is fantastisch, maar het is niet de beste plek om te zien hoe de wereld zich de komende jaren zal ontwikkelen.

Geen bezoek aan Tokio is compleet zonder het verkennen van Odaiba, het kunstmatige eiland in de baai van Tokyo. Hoewel Odaiba een enorm pretpark lijkt, is het veel meer dan dat. In Odaiba kun je kunst ontdekken die door computers is gemaakt in het teamLab Borderless museum of zie je nieuwe technologie die wordt ontwikkeld in Miraikan – het National Museum of Emerging Science and Innovation.

In Odaiba kun je een gigantische transformator, het Gundam-beeld, tot leven zien komen en een foto maken met een mini Vrijheidsbeeld. Een ander voordeel van Odaiba is dat het een erg zuinige plek is om te bezoeken, de meeste dingen zijn gratis of het kost niet veel. Bekijk onze gids over de beste dingen om te doen in Odaiba hier .

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Het levensgrote Eenhoorn Gundam-beeld in Odaiba, Tokyo

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Rainbow bridge en Tokyo Tower op de achtergrond. Uitzicht vanaf Odaiba

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Miraikan – Het Nationaal Museum voor Opkomende Wetenschap en Innovatie in Odaiba

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Mori Building DIGITAL ART MUSUEM teamLAB Borderless in Odaiba, Tokyo

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Odaiba’s Vrijheidsbeeld in Tokyo

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Futuristische auto’s in Toyota Mega Web, Odaiba

8. Yoyogi Park

Tokyo heeft veel openbare groene ruimtes die allemaal iets anders bieden aan hun bezoekers. De Todoroki-vallei en Meguro Rinshinomori Park zijn beide parken waar mensen de rustige schoonheid van de natuur gaan bewonderen. De Hamarikyu-tuinen , Koishikawa Korakuen-tuinen en Rikugien-tuinen zijn formelere parken en prachtige voorbeelden van traditionele Japanse landschapsarchitectuur. Maar het is Yoyogi Park , de locatie van het Olympisch dorp uit 1964 en een van de grootste parken van Tokio, wat een must is tijdens je eerste vakantie in Tokio.

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Luchtfoto van Yoyogi Park in Tokyo

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Yoyogi Park in Shibuya tijdens het Cherry Blossom-seizoen

 Humans of Yoyogi Park

Hoewel het een Gingko-bos en een eendenvijver heeft, zijn ze niet wat de lokale bevolking naar Yoyogi Park trekt. Yoyogipark is populair bij de lokale bevolking als ontmoetingsplaats, om te genieten van picknicks en vele andere recreatieve bezigheden. In de weekenden is het een bruisende bijenkorf van activiteiten die straatartiesten, dansgroepen en trendsettende fashionista’s uit de nabijgelegen Harajuku-wijk aantrekken. Yoyogi Park is een geweldige plek om te observeren hoe de Japanners hun vrije tijd doorbrengen en de plek om naar Tokyo te gaan om te zien en gezien te worden.

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Meisje met hond in Yoyogi Park, Tokyo

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Mensen van Yoyogi Park, Tokyo

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Girls in Yoyogi Park, Tokyo

7. Fuji-Q Highland Amusement Park

De meeste bezoekers van Tokio missen het bezoek aan de Fuji-Q Highland Pretpark simpelweg omdat ze er niets van weten. Het park ligt op slechts twee uur rijden van Tokio en heeft de beste achtbanen van Japan. Het is een van de beste winterattracties in Japan , maar het maakt niet uit in welke tijd van het jaar je gaat, het is een absolute must voor achtbaanliefhebbers die van sensatie houden.

Fuji-Q Highland moet attracties proberen

Fujiyama was ’s werelds hoogste achtbaan toen deze eind jaren negentig voor het eerst werd geopend. Met een duizelingwekkende 259 ft (79 m) lang en met een val van 230 ft (70) is het misschien niet langer de nummer één in de ranglijst van achtbanen, maar het is nog steeds de achtste hoogste, de vijfde langste en de tiende snelste ter wereld.

Eejanaika is een duizelingwekkende achtbaan die je door veertien hartverscheurende inversies voert in een stoel die zich ontwikkelt over een volle driehonderdzestig graden.

Takabisha is met zijn bijna verticale val van honderdtwintig graden de steilste achtbaan ter wereld. Wees voorbereid om je maag bovenaan te laten.

Do-Dodonpa is de achtbaan met de hoogste acceleratiesnelheid ter wereld. Voel de g-kracht tijdens het lanceren, suizend van nul tot honderdtachtig kilometer per uur (0 – 112 mph) in minder dan twee seconden.

Super Scary Labyrinth Of Fear is het grootste huis van gruwelen ter wereld, en het kost een angstaanjagende verbijsterende vijftig minuten om van het ene uiteinde naar het andere te gaan.

Naar Fuji-Q Highland reizen

Vanuit Tokio kun je met de bus of trein naar het pretpark Fuji-Q Highland. Het is een goed idee om een ​​combinatie transport- en parktoegangspas aan te schaffen. Het werkt goedkoper dan afzonderlijk te betalen. Koop je combiticket voor bus en park – hier . Uw trein- en parkcombo-pas – hier . Een eigen toegangspoort voor het park – hier .

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Fuji-Q Highland Amusement Park

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Fuji-Q Highland-ingang

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Eejanaika-achtbaan in het pretpark Fuji-Q Highland

6. Sumo

Sumo is niet zomaar een worstelwedstrijd tussen twee Japanse reuzen. Het is niet alleen een spannend sportevenement om naar te kijken, het is ook een weergave van de oude Japanse cultuur met Shinto-rituelen. Historisch gezien was Sumo een ceremoniële viering van een goede oogst, maar het is geëvolueerd om net zo symbolisch voor Japan te worden als de berg Fuji en Geisha-meisjes.

Sumotoernooien In Tokio

Sumotoernooien, of bashos, vinden driemaal per jaar plaats in Tokio in de maanden januari, mei en september. De vijftien dagen durende toernooien worden gehouden in de Ryogoku Kokugikan of de Sumo Hall , vlakbij de rivier de Sumida. U kunt controleren of uw bezoek aan de stad samenvalt met een toernooi op de Japan Sumo Association -website waar de data van de evenementen worden gepost. Tickets gaan een maand voor elk evenement in de uitverkoop en zijn snel uitverkocht, dus koop de jouwe hier voordat je vertrekt.

Pro-tip: De wedstrijden voor lager gerangschikte worstelaars beginnen ’s morgens vroeg en bouwen de hele dag op, waarbij hoger geplaatste jagers’ s avonds de ring binnenkomen. Mis de top Sumoworstelaars niet die net voor vier uur ’s middags hun ceremoniële entree maken.

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Hooggewaardeerde sumoworstelaars tijdens het Tokyo Grand Sumo Tournament

 

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Sumoworstelaars in het Tokyo Grand Sumo Tournament

 

Sumo Practice

Als je bezoek aan Tokio niet tegelijk met de toernooien is, kun je de sumoworstelaars nog steeds in actie zien door een bezoek te brengen aan een van de stallen waar ze trainen. Er zijn ongeveer vijfenveertig stallen, waarvan de meeste in het Ryogoku-district liggen, maar ze zijn niet allemaal voor het publiek toegankelijk. Degenen die dat wel zijn, vereisen dat hun bezoekers worden vergezeld door de rondleiding door de stallen door een Japans sprekende gids. Als je niet op tournee wilt maar toch nieuwsgierig bent, heeft de Arashio Sumo Stable een panoramisch raam aan de straatkant waar je snel een kijkje kunt nemen in wat er binnen gebeurt.

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Rekoefening voor een training in lokale sumostal

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Sumoworstelaars trainen in sumostal

5. Verblijf in een capsulehotel

Capsulehotels zijn een geweldige accommodatie als u met een beperkt budget naar Tokio gaat. Capsulehotels zijn gemaakt als een goedkoop alternatief voor het in- en uitreizen van de stad voor kantoorpersoneel en zakenmensen of nachtelijke feestgangers die de laatste transportverbinding naar huis zouden missen. De kleine podachtige kamers hebben net genoeg ruimte om in te kruipen, tot rust te komen en om te draaien als je slaapt. Het idee is zo populair gebleken dat sommige hotelbedrijven het concept nu herontwikkelen om het duurder te maken door de capsule groter te maken. Zelfs als je niet elke dag tijdens je verblijf in een box wilt slapen, is het leuk om een ​​of twee nachten te proberen.

De beste capsulehotels in Tokyo

First Cabin Akihabara biedt haar gasten stijlvol ingerichte, grotere capsules met een tweepersoonsmatras en een flatscreentelevisie. Er zijn individuele doucheruimtes of een openbaar bad en een lounge om in te ontspannen.

Negen uur Asakusa is een ultramodern en futuristisch uitziend capsulehotel waar uw verblijf beperkt is tot negen uur. Een uur is toegewezen om te baden, een uur om te ontspannen en zeven uur om te slapen voordat u zachtjes gewekt wordt door het door Panasonic bestuurde licht- en geluidssysteem dat in de pod is geïnstalleerd.

Book And Bed Tokyo Ikebukuro is geen capsulehotel, maar een hostel met slaapzalen vol boeken. Als je graag leest voordat je gaat slapen of wakker wordt en verder leest waar je was gebleven, dan is dit de perfecte plek om in Tokio te verblijven. Je zult daar ook veel meer gelijkgestemde boekminnende reizigers ontmoeten.

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Eerste hut Akihabara

 

4. Onsen en Sento

Een integraal onderdeel van de Japanse cultuur is naakt openbaar baden en er zijn twee soorten spa’s of openbare baden. Onsen zijn thermale bronnen waar het water een hoog mineraalgehalte heeft en wordt verwarmd door ondergrondse vulkanische werking. Sento-baden zijn door de mens gemaakt en gebruiken verwarmd kraanwater.

Sentos worden vaker bezocht door de lokale bevolking dan door toeristen, en als je er naar toe gaat, moet je een badjas, handdoek en toiletartikelen meenemen, omdat ze meestal niet worden verstrekt. Onsen verwelkomt internationale bezoekers, biedt een meer verwenervaring en biedt alles wat u nodig heeft. Er zijn vaak beperkingen voor het weergeven van tatoeages bij Onsen, dus als je er een hebt, kies dan voor Sento-baden waar tatoeages gemakkelijker worden geaccepteerd.

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Traditionele Japanse Onsen

Beste Onsen en badhuizen in Tokio

Niwa No Yu – heeft de perfecte sfeer voor het eerst Onsen-gebruikers. Het is ontspannen, stil en er zijn geen jonge kinderen. De badruimtes voor mannen en vrouwen zijn gescheiden, maar er is ook een gemeenschappelijke ruimte met jacuzzi’s in de buitenlucht, een centraal zwembad en sauna’s in Finse stijl waar koppels samen kunnen zwemmen in zwemkleding. Twee andere, zeer goede Onsen in Tokio zijn de Oedo Onsen Monogatari in Odaiba en de LaQua Spa . Tickets voor de Oedo Onsen Monogatari kunt u hier met korting kopen.

Rokuryu Kōsen – is een wijk Sento die sinds het begin van de jaren dertig van de vorige eeuw actief is. De muren van de spa zijn versierd met prachtige muurschilderingen van de eeuwenoude bezienswaardigheid Kintai-Kyo, een houten brug in Iwasaki. De Rokuryu Kōsen Sento voegen ook huidherstellende, therapeutische mineralen toe aan het badwater. Andere goede opties om van Sento in Tokio te genieten zijn de Jakotsu-yu en Oshiage Daikoku-yu .

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Japanse hete lente of Onsen

 

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Oshiage Daikoku-yu Sento in Tokyo

3. Senso-ji-tempel in Asakusa

Als je tijdens je eerste bezoek aan Tokio maar tijd had om één tempel te bezoeken, maak er dan de Senso-Ji-tempel van Asakusa. Hoewel de huidige structuur pas dateert van net na het einde van de Tweede Wereldoorlog, een tijd waarin het oorspronkelijke gebouw werd vernietigd, is de indrukwekkende tempel in pagodestijl gehuld in mythen en legendes.

Verken Asakusa

Asakusa is een opwindend gebied om te verkennen. Naast de tempel vind je op Nakamise Dori een aantal fantastische winkels en lekker streetfood. Mis niet het proberen van meloenpan, kleine broden bedekt met een soort koekjesdeeg, of het proeven van groene thee, matcha-gelato waarvan bekend is dat het de sterkste matchasmaak ter wereld heeft. U kunt hier een dieper idee krijgen van de beste dingen die u kunt zien en doen in Asakusa.

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Mensen die bidden in Praying at Senso-ji Temple in Asakusa

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Sensoji-ji Temple in Asakusa, Tokyo

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Winkelstraat Nakamise-dori bij Senso-ji Temple in Asakusa, Tokyo

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Japanse straatvoedselmarkt bij Sensoji Temple in Asakusa

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Japans meisje in de buurt van Sensoji-tempel in Asakusa

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Sensoji-ji-tempel in Asakusa ’s nachts

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Kaminarimon of Thunder Gate die leidt naar de Senso-ji-tempel in Asakusa

2.Dagtrip naar de berg Fuji

De berg Fuji komt veel voor functie op onze beste lijsten. Het zijn niet alleen de bekendste natuurwonderen van Japan , het is een van ’s werelds meest indrukwekkende vulkanen en een van de best herkenbare landschappen .

De berg Fuji beklimmen

Hij die eenmaal de Fuji beklimt, is een wijze man, hij die er tweemaal op klimt, is een dwaas ” is een Japans gezegde dat met recht samenvat. de ervaring van het beklimmen van de berg Fuji. Ja, het beklimmen van de vulkaan is een grote prestatie, maar niet een die bijzonder lonende schilderachtige uitzichten oplevert.

De beklimming is verdeeld in tien secties met elk stations. Het eerste station ligt aan de voet van de berg en het tiende station op de top. De meeste wandelaars beginnen hun trektocht vanaf het Fuji Subaru Line Vijfde Station, het is het meest toegankelijke vanuit Tokio, en nemen de Kawaguchiko Trail. Vanaf het vijfde station duurt de trektocht ongeveer zes uur, minder als je erg fit bent en de meeste klimmers de afdaling in drie uur kunnen maken. Als je eenmaal boven bent, duurt het ongeveer anderhalf uur om de krater te omcirkelen, dus als je van plan bent om het te doen, zorg dan dat je vroeg begint.

Het officiële klimseizoen om de berg Fuji te beklimmen is van korte duur en loopt van 1 juli tot eind augustus. Buiten die maanden naar boven gaan wordt door de autoriteiten niet aanbevolen, omdat het onvoorspelbare weer buitengewoon gevaarlijk kan zijn en er geen EHBO-posten open zijn. De officiële, Climb Mount Fuji -website is een goede bron van informatie om je klim te plannen.

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Mount Fuji in Japan

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Mount Fuji en Cherry Blossom

Hunt For Views Of Mount Fuji

Als je in Tokio verblijft, valt dit niet samen met het klimseizoen, of als je de iconische vulkaan liever van een afstand ziet, ga dan naar het Fuji Five Lake-gebied.

Een van de beste en meest gefotografeerde beelden van de berg Fuji is afkomstig van de Chureito-pagode in Fujiyoshida. Ja, het is die ene Instagrambare foto van de pagode en vulkaan die je niet mag missen tijdens je reis naar Japan. De pagode ligt vlakbij het Kawaguchi-meer, een gebied met geweldige accommodatiemogelijkheden, tal van restaurants en veel wandelpaden. De andere vier, minder populaire meren in de regio zijn Yamanaka-ko, Sai-ko, Shōji-ko en Motosuko.

Er is het hele jaar door een busdienst vanaf de Shinjuku-busterminal in Tokio naar het Kawaguchi-meer. Ticketreserveringen kunnen hier worden gemaakt, of als u liever een rondleiding heeft, kunt u hier een boeken.

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Mount Fuji en Chureito Pagoda in Fujiyoshida

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Uitzicht op de Fuji-berg en het Yamanaka-ko-meer

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Berg Fuji en Kawaguchiko-meer

1. Bekijk Tokyo in vogelvlucht

Een van de beste dingen om ’s nachts in Tokyo te doen, is geniet van een panoramisch uitzicht over de stad wanneer de verbazingwekkende wolkenkrabbers worden verlicht. Als geld geen rol speelt, zal een helikoptervlucht je het adembenemende uitzicht van bovenaf laten zien. Als uw vakantiebudget niet zo ver reikt, zijn er andere, goedkopere uitkijkpunten om de skyline van Tokio te zien.

Beste uitkijkpunten in Tokyo

Tokyo Skytree , het hoogste gebouw van Japan, is zeshonderddertig meter hoog en heeft twee observatieplatforms vanwaar je een fantastisch uitzicht hebt van de stad. Sla de wachtrijen over om omhoog te gaan door hier hier een kortingskaart met korting te kopen of bekijk hier

meer opties voor voordelige ticketpakketten .

Tokyo Tower op driehonderddertig meter hoogte is de helft van de hoogte van de Tokyo Skytree, maar dankzij de locatie in het stadscentrum biedt het nog steeds een fantastisch uitzicht. De toren heeft twee uitkijkplatforms. Koop hier kaartjes voor het hoofddek of maak een reservering voor het bovendek op de torenwebpagina hier .

Een andere populaire optie om Tokyo van bovenaf te bekijken is Roppongi Hills. Tickets zijn hier verkrijgbaar .

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Iconische Tokyo Tower ’s nachts

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Star Wars Tokyo Sky Walk in Tokyo Skytree

 

Tokyo Skytree is een van de beroemdste bezienswaardigheden in Tokyo

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Tokyo Skyline en Tokyo Tower vanaf de top van de Mori Tower in Roppongi Hills, Minato District, Tokyo

Gratis standpunten in Tokio

Hoewel de bovenstaande standpunten enkele van de beste in Tokio zijn, zijn ze niet de meest economische. Als de financiën krap zijn, probeer dan in plaats daarvan deze gratis alternatieven.

Het Tokyo Metropolitan Government Building is niet alleen architectonisch interessant, maar heeft ook een geweldig uitzicht over Tokio en als het een heldere dag is, kun je zelfs de berg Fuji zien.

Een andere geweldige plek om de stad te bekijken is het Caretta Shiodome winkelcentrum. Het winkelcentrum heeft een aantal ongelooflijke panoramische ramen, de Skyview op de zesenveertigste verdieping waar je Tokyo gratis kunt zien voordat je ronddwaalt in de winkels, bars en restaurants.

 

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Uitzicht op de berg Fuji en Tokyo Skytree vanaf het gebouw van de Tokyo Metropolitan Government

 

Plaatsen Om Te Doen En Te Zien in Tokio

Uitzicht vanaf Caretta Shiodome, Tokyo, Japan

 

 

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button