Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
Top 10 Beste Engelse Blog over Hondentraining | Plezier.net
DierenHuis Dieren

Top 10 Beste Engelse Blog over Hondentraining

Geweldige blogs over hondentraining zijn moeilijk te vinden, dus hebben we onze top 10 favoriete hondentrainers beoordeeld die regelmatig gratis inhoud online publiceren. Of je nu een panieke hondenbezitter bent of een aspirant-hondenshow-deelnemer, je zult elke blogger hieronder geweldig vinden.

Vergeet niet dat hondentrainers allemaal verschillende filosofieën en idealen hebben. Velen verkiezen bijvoorbeeld positieve versterking boven de pakketstructuur en straffen . We zijn hier niet om een ​​hondentrainer te beoordelen, zolang de dieren die ze trainen worden verzorgd en bemind. We hebben niet gediscrimineerd op deze lijst, maar hebben vermeld welke ideologieën elke hondentrainer begunstigt.

Blader door deze lijst van de beste blogs over hondentraining wereldwijd en geniet van hun gratis YouTube-video’s, artikelen en betaalde upgrades! Sommige hondentrainers organiseren zelfs seminars, dus bekijk hun datums bij u in de buurt.

1. Zak George

dogtrainingrevolution.com

Zak George is tegenwoordig een van de beste, beste hondentrainers, niet alleen in zijn thuisland, de VS, maar hij is een wereldwijde sensationalist als het gaat om hondenverzorging en -training. Zak is het meest bekend om zijn populaire YouTube-kanaal , omdat veel hondenliefhebbers over de hele wereld naar hem opkijken als een toonaangevende medewerker in zijn beroep.

Met zijn magnetische persoonlijkheid heeft Zak George de harten van zowel mensen als honden gewonnen. Zijn winnende glimlach en scherpe geest richten zich op het opbouwen van liefdevolle relaties met uw huisdieren om de maximale voordelen te behalen tijdens de training. Zijn visie is er een die de interpersoonlijke reacties met onze huisdieren benadrukt en de krachtiger aanpak bagatelliseert. Hij gelooft dat een sterke, gezonde relatie met een hond vrucht voortbrengt in elk trainingsregime

Zak George is ook bekend om zijn tv-shows, waaronder Who Let the Dogs Out? op het CBBC UK kinderkanaal evenals de 2009 SuperFetch . Hij is ook te zien geweest in verschillende Animal Planet-kanaalprogramma’s. Het zijn echter zijn gevarieerde YouTube-afspeellijstvideo’s die Zak zijn erkende waardering hebben gegeven. Zijn video’s bevatten veel how-to tutorials , een focus op puppy’s, veel stapsgewijze handleidingen zoals het naar huis brengen van nieuwe huisdieren en het opvoeden ervan, evenals een focus op nadelen van het trekken van een riem.

Zak’s boek “Dog Training Revolution” integreert alle informatie die in zijn video’s wordt gepresenteerd en wordt samengevat voor een beter begrip.

2. Emily Larlham (Kikopup)

dogmantics.com

Emily Larlham, een professionele hondentrainer in San Diego, is een top YouTube-hondentrainer die gespecialiseerd is in het aanbieden van uitstekende informatieve video’s aan hondeneigenaren overal. Haar YouTube-kanaal, Dog Training door KikoPup , groeit met meer dan 300 video’s van hoge kwaliteit . Haar focus op hondentraining is gericht op het leggen van een geweldige basis in het gebruik van positieve versterking als haar belangrijkste succesinstrument. Ze is ook gespecialiseerd in clickertraining die haar de massale aandacht heeft opgeleverd die ze nu krijgt. Sommige van haar aanbevolen tutorials omvatten het leren van je hond hoe hij moet skateboarden, lichten aan en uit moet zetten, en een handleiding voor zwaardvechten.

Emily Larlham runt ook haar eigen website, Dogmantics , die een breed scala aan betaalde inhoud biedt . Haar doel hiermee is om toegewijde hondentraining te bieden met een wetenschappelijke achtergrond voor het begrijpen van technieken. Haar site bevat verschillende zelfstudiecursussen, een winkel, wekelijkse lidmaatschappen, video’s op aanvraag, veel gratis leesmateriaal en zelfs een Protocol voor emotionele en gedragsaanpassing .

Vandaag geeft ze seminars op zes verschillende continenten en heeft ze veel respect verdiend in de hondengemeenschap.

3. Cesar’s Way

cesarsway.com

De bekende Mexicaanse hondentrainer, Cesar Millan, is al vele jaren een begrip in de hondenwereld dankzij zijn vele tv-optredens en meest opmerkelijke tv-show over hondentraining en psychologie, [19459022 ] The Dog Whisperer . Andere zijn Cesar Millan’s Dog Nation, Cesar 911 en Leader of the Pack.

Cesar wordt in de gemeenschap zeer gerespecteerd vanwege zijn bijzondere expertise in het leven van honden, maar toch is hij bekritiseerd vanwege zijn zeer “alpha male” visie op hondentraining. Voor velen is dit een verouderde filosofie voor hondentraining. Volgens hem heeft hij echter opmerkelijke resultaten laten zien in zijn omgang met hondenbezitters en heeft hij veel gratis inhoud op zijn website gepusht.

Hij schrijft niet zijn eigen blogs, maar desondanks wordt zijn website voortdurend bijgewerkt met de huidige hondentrends en tips over hoe u uw hond letterlijk ‘beter’ kunt lezen voor optimale interactie. Cesar’s Way is gespecialiseerd in adoptietips voor hondenbezitters die willen adopteren met helptips voor redding, adoptie van een fokker of asiel en het kiezen van een compatibele partner.

Zijn blog over hondenpsychologie biedt inzichten met betrekking tot hondeninstincten , zintuigen, lichaamstaal en het correct lezen en identificeren van hun energiepatronen. Met een leven dat begon met alleen wandelende en verzorgende honden, heeft Cesar vandaag de weg geëffend voor het trainen van succes bij vele hondenprofessionals.

4. That Mutt

thatmutt.com

Er zijn tegenwoordig veel hondenblogs op internet te vinden. Een van de meest populaire en populaire blogs in de hondenwereld is That Mutt . Het zorgt constant voor warme en vriendelijke communicatie met de hondenwereld. Deze blog biedt een interessante blogcategorie ’training’ om hondeneigenaren beter voor te bereiden op wat ze van hun huisdieren kunnen verwachten en hoe ze het beste kunnen omgaan.

Bekende bloggers die bijdragen aan de blog zijn onder andere Lindsay Stordahl , die toevallig de belangrijkste blogger is samen met haar geliefde straathond, evenals Ace, Julia Thomson en Barbara Rivers, die gespecialiseerd is in rauwe honden voedsel. Dat Mutt legt een nadruk op het voeren van honden van een raw food-regime om ze gezond te houden, samen met recepten en inzichtelijke informatie.

De blog biedt een diepgaand gedeelte over hondenuitlaten met informatie over het in rekening brengen van hondenuitlaters, verzekeringen, tips voor het achterlaten van een oppas en het invullen van bedrijfsformulieren. De gidsen voor hondentraining variëren van gedragsproblemen zoals huilen en bijten tot socialisatiefouten bij honden. That Mutt biedt zelfs een winkel waarin hondenliefhebbers gevarieerde hondenaccessoires kunnen kopen van MightyPaw .

5. Leerburg

leerburg.com

Leerburg integreert een populair YouTube-kanaal met een winkel, blog en dvd. Leerburg is een zeer bekend portaal voor hondentraining gebaseerd op de ideeën en inspiratie van de hoofdtrainer, Ed Frawley , en zijn uitgebreide, goed geïnformeerde team.

Dit hondentrainingsmerk is uitstekend in het verbeteren van hun technieken en is altijd meer dan blij om hun fouten te onthullen en te herstellen . Wanneer Leerburg een fout maakt, zijn zij de eersten die het erkennen en een persoonlijk blog aanbieden voor lezers om te reageren en reacties achter te laten.

De website van Leerburg is een prachtige bron van informatie, met name voor k9 , hondensporten , bewaken van en andere training van werkhonden methoden . Er worden online cursussen aangeboden, waaronder inbraak en basishondgehoorzaamheid. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om een ​​gratis catalogus te downloaden met een schat aan informatie over professionele hondentraining en inzichtelijke tips.

6. Ian Dunbar (DogStarDaily)

dogstardaily.com

Dr. Ian Dunbar is een populaire gedragstherapeut voor dieren, een dierenarts en een professionele hondentrainer . Ian Dunbar biedt een enorme hoeveelheid informatie aan de hondengemeenschap. Hij publiceert regelmatig nieuwe inhoud op zijn blog, DogStarDaily. Tot op heden bevat het al honderden artikelen die vrij beschikbaar zijn om te lezen en te gebruiken voor studie. Sommige betaalde upgrades zijn ook beschikbaar , samen met gratis video’s die gratis te bekijken zijn, waaronder voedselmanieren, dierenartszorg en verschillende functies op World’s Dog Trainer.

Ian Dunbar heeft verschillende boeken geschreven, waaronder Hoe een nieuwe hond oude trucs te leren en Nadat u uw puppy en verschillende andere boeken en dvd’s over het concept van hondentraining met nadruk op gedrag. Hij was de eerste trainer die les gaf aan de puppyloze socialisatie in 1982. Ian Dunbar is talloze keren op tv verschenen in andere landen, waaronder zijn huis in de VS, op de Today Show. In het VK organiseerde hij een tv-serie met de naam “Dogs with Dunbar” .

7. Jim Burwell’s petiquette

petiquettedog.com

Jim Burwell wordt tegenwoordig een klassieker genoemd in de gemeenschap voor hondentraining. Hij bestaat al een lange tijd en biedt nog steeds het meest uitgebreide trainingsmateriaal voor honden tot nu toe. Jim is de meest vertrouwde hondentrainer van Houston en zijn beproefde methoden garanderen altijd resultaten. Hij heeft in zijn leven meer dan 10.000 honden getraind en is de oprichter van Rover Oaks Pet Resort.

Zijn website-artikelen bieden advies over hondengedrag , gehoorzaamheid, de relatie tussen kinderen en honden, evenals verschillende nieuwsupdates en succesverhalen. Zijn site biedt video’s in hondengedragscoaching en gespecialiseerde onderwerpen gericht op het versterken van de opdracht en het gebruik van leuke spelletjes om uw hond tegelijkertijd goed getraind en plezierig te krijgen .

Jim Burwell is te zien in vele tijdschriften en online beoordelingen van verschillende hondengenoten, waaronder de training van Radar, een beroemdheidshond in handen van KPRC-TV en de beroemde Sandy , de hond die in 1998 in de musical Annie te zien was. Hij werd door meer dan 500.000 lezers van de Houston Press geselecteerd voor Beste hondentrainer in Houston. Zijn service is een van de beste op de markt en met zijn snelle, voortdurende publicatie van informatieve artikelen, video’s en zelfs eBooks, blijft Jim Burwell een goed voorbeeld van waar een echte hondentrainer over gaat.

8. Dr. Jen’s hondenblog

drjensdogblog.com

Dr. Jen is een gerespecteerde dierenarts en hondentrainer met een focus op het behandelen van de meest dierlijke tekenen van het gedrag van een hond , waaronder agressie, angst, scheiding en dwangmatige problemen. Ze heeft drie eigen honden die vaak deelnemen aan hondenshows, waaronder AKC-conformiteit en behendigheid.

Dr. Jen is lid van verschillende hondenorganisaties en biedt privélessen voor hondenbezitters evenals groepslessen . Haar lessen richten zich op onderwerpen als gehoorzaamheid, concurrentievermogen, behendigheid en rally. Ze creëerde haar blog in 2016, die nu een overvloed aan artikelen en informatie bevat. Het navigeren op haar website voor specifieke blogberichten is echter niet altijd eenvoudig en is vaak een vervelende taak. In dit geval wordt het aanbevolen om snel Google te zoeken om de informatie van haar website te vinden.

Als lid van de American Veterinary Society of Animal Behaviour ( AVSAB ) en Association of Professional Dog Trainers ( APDT ) , Dr. Jen host nu haar eigen nieuwe hondenpodcast , Hondenpraat met Dr. Jen waar ze praktisch advies en tips geeft over training, het leven van honden, housetraining, castratie en natuurlijk gedrag. Ze heeft ook een boek gepubliceerd, Train Your Dog Now , dat zich richt op de basisprincipes van commando’s en gedragsproblemen.

9. Karen Pryor’s clickertraining

clickertraining.com

Karen Pryor is een toonaangevende hondentrainer die gespecialiseerd is in clickertraining . Dit soort training is tegenwoordig een moderne trainingsmethode en Karen heeft het in essentie in haar brood en boter veranderd.

Clickertraining ontleent zijn naam aan het gebruik van een stimulus, in dit geval een clicker , om een ​​trainingsreactie van de hond voor trainingsdoeleinden te produceren. Deze klikken zijn ontworpen om het gewenste gedrag bij een hond te versterken. Ze hebben de voorkeur gekregen boven meer primaire versterkers die normaal worden toegepast, zoals voedsel. De kleine, metalen noisemaker-clicker wanneer erop wordt geklikt, helpt de hond het gedrag te herinneren dat met dat geluid wordt geassocieerd, net als de training in Pavlov’s experimenten.

Karen heeft eenvoudigweg deze methode gebruikt en heeft een volledige database verstrekt uitsluitend voor het versterken van deze unieke training en heeft het zelfs verder gebracht door informatieve, regelmatige blogs te bieden die altijd up-to-date zijn. Ze biedt veel gratis blogposts met video’s en veel merchandise. Het mooie van de website van Karen Pryor is dat ze uiterst nuttige nevendiensten aanbiedt, zoals klikvriendelijke zoekers voor hondentrainers waarin ze persoonlijk de juiste clickertrainer vindt voor jouw individuele behoeften. Hondenbezitters kunnen leren hun eigen clickertraining te volgen door gebruik te maken van haar academie of gewoon contact met haar opnemen via haar blog voor consulten.

10. Susan Garrett

susangarrett.com

Susan Garrett begon haar carrière in hondentraining aan de Universiteit van Guelph , waar ze een Bachelor of Science in Animal Science behaalde. Ze is gespecialiseerd in behendigheid, showen en handling en is momenteel een van de meest succesvolle behendigheidsconcurrenten in de afgelopen decennia . Susan heeft meerdere prijzen en medailles gewonnen in zowel nationale als wereldkampioenschappen met haar persoonlijke pups. Ze is ook een toonaangevende opvoeder in hondentraining vanwege een hoop hondengerelateerde websites in haar naam, waaronder susangarrett.com, susangarrettdogagility.com en clickerdogs.com.

Susan Garrett biedt een uitgebreide hoeveelheid YouTube-video’s die het afgelopen decennium zijn gepubliceerd, variërend van het knippen van nagels aan honden tot verschillende hanteringstechnieken tijdens hondenwedstrijden. Ze helpt nu duizenden hondeneigenaren in 82 landen bij het trainen en helpt hen meer vertrouwd te raken met hun honden voor betere relaties.

Susan biedt kampen aan en heeft verschillende eBoeken geschreven en dvd’s geproduceerd . Trainingen, workshops, privélessen en verschillende online cursussen zijn online beschikbaar. Je kunt ze vinden op Recallers , Handling360 en Agility Nation . Tijdens deze cursussen leert ze haar tips en trucs en alle trainingsmethoden die ze door de jaren heen heeft geleerd, zodat andere hondenliefhebbers de voordelen kunnen plukken.

Dat is alles voor onze lijst met de top 10 beste blogs over hondentrainers die er zijn. Onze excuses voor de weinige die we niet konden vermelden, maar nog steeds erg veel leesplezier beleven. Speciale vermeldingen voor Victoria Stilwell , Brandon McMillan , en de andere die we niet aan deze toplijst hebben toegevoegd!

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button