BorduurwerkBreien en haken

Tips Voor Het Selecteren Van Garen

De herfst is de tijd van voorbereiding op de winter op alle fronten van het huishouden. Jam is al gekookt, augurken zijn gezouten – het is tijd om te beginnen met breien! Je bent toch al begonnen met het zoeken naar patronen en het bedenken van ornamenten voor nieuwe truien, sjaals en wanten? Wij raden u dan weer aan om vertrouwd te raken met de beste soorten wintergaren voor breien.

Winterbreigaren is echter niet altijd gemakkelijk te onderscheiden van andere garensoorten. Speciaal voor jou – onze recensie, waarvoor we veel meningen en recensies over breien hebben bestudeerd.

Wintergaren voor handbreien

Een van de meest populaire merken die garen voor handbreien produceren, is het Turkse bedrijf YarnArt. Naaldvrouwen merken op dat dikke en gelijkmatige draden van dit garen ideaal zijn om te breien. Dingen gebreid van YarnArt-garen zijn volumineus, wat vooral leuk is als je reliëfornamenten gebruikt tijdens het breien. De felle kleuren van dit garen verdwijnen niet na het wassen, de vorm van gebreide producten gaat niet verloren en er verschijnen geen spoelen. Wat vooral leuk is, YarnArt-garen is erg zacht en de textuur benadrukt handgemaakte charme.

Pekhorka-garen, vooral de variëteiten “Village”, “Competitive”, “Merino”, “Sheep wool”, is perfect voor handbreien in de winter. Dit garen is zelfs van zeer hoge kwaliteit en bevat daarnaast natuurlijke wol – of 50, of 100%. Pekhorka-garen houdt perfect volumineuze ornamenten vast, delamineert niet bij het breien, zoals goedkopere soorten gedraaid garen. Aangenaam verrast door de kleurkeuze en de behaaglijke warmte van een gebreid product. Na het wassen vervagen producten van Pekhorka niet en verliezen ze hun vorm niet.

Als laatste op onze lijst, maar verre van de laatste in kwaliteit – garen Alize, ook Turkse productie. Als wintergaren kiezen naaldvrouwen Lanagold, Motif, mohair, gras, Sekerim uit het assortiment van dit bedrijf. Dit garen is van zeer hoge kwaliteit, en wat de naaldvrouwen vooral bevalt, is het geweldige kleurenpalet, inclusief de meest modieuze kleuren van elk seizoen. Van Alize-garen worden erg mooie en warme dingen verkregen, van de verdiensten van dit garen merken naaldvrouwen meestal ook de zachtheid en textuur op. Alize garen vervaagt niet en verliest geen volume na het wassen.

Wintergaren voor kinderen

Als je een kind hebt, wil je natuurlijk weten welk garen geschikt is voor kindertricot. We begrijpen allemaal dat een kind, in tegenstelling tot een volwassene, kwetsbaarder en kwetsbaarder is – en zijn huid is zacht, gevoelig en het immuunsysteem is niet zo sterk. Welk garen is zacht genoeg en veroorzaakt geen allergieën? Laten we ons opnieuw wenden tot de ervaring van ervaren naaldvrouwen.

En naaldvrouwen merken op dat het perfect is voor winterbreien voor kinderen, in de eerste plaats allemaal dezelfde YarnArt Jeans. Dit garen is ongelooflijk zacht en irriteert de gevoelige babyhuid helemaal niet. Met delicate tinten van dit garen kunt u het gebruiken voor het breien van gadgets voor zeer jonge kinderen. Zacht hypoallergeen garen is perfect voor mutsen, sjaals en zelfs voor gebreide deken enveloppen. Jeansgaren is vrij los, na het wassen zit het niet en rekt het niet uit, het mooie uiterlijk van het product blijft lang behouden.

Van een groot aantal variëteiten van Pekhorka-garen noemen handgemaakte moeders garen “Children’s novelty” en “Children’s gril. Dit warme garen is erg goed voor winterbreien voor kinderen – het is erg zacht, helder, egaal en, belangrijker nog, het veroorzaakt geen allergische reactie bij kinderen. Voor grote moeders zal de lage prijs van dit garen een aangename verrassing zijn: voor elk van je baby’s kun je deze winter nieuwe kleding breien – en misschien zelfs meerdere nieuwe!

Onnodig te zeggen dat alle soorten garen die in deze korte recensie worden vermeld, u in onze winkel kunt kopen? Kies, bestel. En we wensen je een warme, heldere en mooie winter!

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button